Ajánlhatom az Ön figyelmébe ezeket az olvasnivalókat is?

forrás Prim Online, 2011. október 25. 13:34

Az Origo a Gravity ajánlórendszerét integrálja tartalomszolgáltatásba, mellyel célja a látogatói élmény fokozása, valamint az első egyénre szabott tartalmat ajánló hazai hírportál megteremtése. A legnagyobb hazai hírportál három hónapon át versenyeztette a piacon elérhető ajánlórendszereket. A 2011 júniusa és augusztusa között zajló, négy ajánlórendszer A/B tesztes versenyét végül a Gravity R&D nyerte meg.

Az új és „öntanuló” ajánlórendszer felismeri és megjegyzi a látogató által olvasott tartalmakat és a jövőben ízlése és érdeklődési köre mentén kínál számára cikkeket és tartalmakat.

 

„Napi több száz hír közül egyéni olvasói preferenciákat alkotni és ennek megfelelő tartalmat kínálni izgalmas kihívás. A tartalomajánlás az e-commerce és az online média világának egyik legújabb ügyfélélmény- és lojalitásnövelő eszköze” – mondta Kereszturi Gergely, a Gravity marketingvezetője.

 

„Az új ajánlórendszerrel a felhasználók élményét és lojalitását szeretnénk növelni. Ha egyénre szabott és releváns tartalmakat ajánlunk olvasóinknak, időt és energiát spórolhatunk meg nekik, ezzel pedig elégedettségüket fokozhatjuk” – mondta Novák Péter, az Origo Zrt. vezérigazgató-helyettese.

 


 

Kulcsszavak: Origo Gravity szerkesztés

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

Idén nyáron a hazai webshopok 4 százaléka kínált valamilyen terméket előfizetéses formában, azonban az adatok szerint ez az arány két-három éven belül várhatóan 23 százalékra nő. Az, hogy közel ötszörösére nőhet az előfizetéses vásárlást kínáló webáruházak száma, jól mutatja a piacon zajló jelentős változásokat – ismertette a Visa támogatásával készült friss kutatásának* eredményeit a Shoprenter.

2024. szeptember 24. 15:10

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

Két szemeszteren keresztül kísérelték meg matematikai kurzusaikon ChatGPT-szerű mesterséges intelligencia használatát a Corvinus oktatói: diákjaik mindvégig szabadon használhatták feladataik elkészítéséhez, sőt, vizsgáikhoz is a MI-t. Az eredmény a két oktatót is meglepte: csökkent a hallgatók motivációja és a csoport általános tudásszintje, valamint jobban kiéleződtek a hallgatók közötti társadalmi egyenlőtlenségek is. 

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

Az AI Summit 2024 grandiózus eseményként vonzotta a mesterséges intelligencia iránt érdeklődőket a Városligetbe szeptember 9-én és 10-én. Az Indamedia kiadó által szervezett konferenciára a jegyek már az indulást megelőző napokban elfogytak – a rendezvény két napjára közel 3000-ren léptek be. Itt az AI-t gyakorlatilag minden aspektusból megközelítették, és olyan nemzetközi technológiai nagyágyúk is képviseltették magukat, mint a Microsoft, az Amazon, a Google, de még a Financial Times is.

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

A Yettel összesített adatok alapján folyamatosan vizsgálja a hálózatán zajló forgalom típusát és intenzitását mind a belföldön, mind a külföldön mobilt használó ügyfelek esetében. Most a szabadságokkal teli nyári időszakot elemezte a vállalat, érdekes megállapításokat nyerve az adatokból.

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

Magyarország egyik vezető fintech vállalata, a Barion, jelentős frissítéseket vezetett be fizetési rendszerében, amelyek még jobb vásárlói és felhasználói élményt biztosítanak. A jelenleg 17 000 e-kereskedelmi partnert és 500 000 felhasználót kiszolgáló, adatvezérelt online fizetési megoldásokat nyújtó magyar cég modern és letisztult designnal, új biztonsági funkciókkal és egyszerűsített navigációval teszi még könnyebbé a fizetési folyamatot a vásárlók számára.

2024. augusztus 25. 15:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Egy év alatt 45 milliárd forintot loptak el tőlünk a digitális bűnözők

2024. október 15. 16:51

Idén már ezernél is több résztvevőt várnak a Service Design Day-re

2024. október 7. 09:59

Innovációs versenyen méretik meg magukat a világ egyetemistái

2024. október 2. 19:34

Országos kutatásból netezési körkép: a magyarok többségének élete elképzelhetetlen net nélkül

2024. szeptember 29. 15:24