GTS adatcenter szolgáltatás az UniCredit részére

forrás Prim Online, 2012. január 3. 10:33

A GTS Central Europe (GTS) több mint 60 m2 területű adatközponttal bővíti az UniCredit Bank számára nyújtott szolgáltatásai körét Csehországban. Az UniCredit csoport, amely az egyik legfontosabb bank a csehországi piacon, már évek óta igénybe veszi a GTS szolgáltatását másodlagos adatközpontjaiként. A bankcsoport most úgy döntött, hogy elsődleges adatközpontját is a GTS-re bízza, ezért újabb szerződést köt a jelenlegi csehországi adatközpont szolgáltatójával.

Csehországban az egész UniCredit csoport új központba költözött, ezért át kellett helyezni az elsődleges adatközpontot is. A másodlagos adatközpont már korábban a GTS épületeiben kapott helyet, míg az elsődleges központ az átköltözésig a bank területén maradt, és a UGIS (UniCredit Global Information Services), az UniCredit bank leányvállalata üzemeltette. A bank úgy döntött, hogy a csoport költözése miatt az elsődleges adatközpont üzemeltetését is a GTS–re bízza.

A GTS által ajánlott, több mint 60 négyzetméteres adatközpont a prágai CE Colo épületben található. A CE Colo a GTS csoport leányvállalata, amely elsősorban szolgáltató-semleges adatközpont szolgáltatásokat nyújt a közép-kelet európai régióban.
A GTS jelenleg 14 állomást üzemeltet több mint 13 ezer négyezetméter ügyféltérrel, 28 megawattos áramkapacitással öt európai országban (Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia és Szlovákia).

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

"Pénz, de honnan? 2024."

Beindultak és egész évben kitartanak az előnyös pályázati kiírások kkv-knak, és sorra hirdetik meg a KAP, az agrárium idei pályázati kiírásait. A "Pénz, de honnan? 2024" roadshow utolsó, budapesti állomásán június 20-án is sok új kedvezményes, támogatott forrást hoznak az előadók Közép-Magyarország kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

2024. május 28. 20:37

Az LG két kutatási beszámolóját mutatták be egy AI technológiai konferencián

Május 7-11. között, a Bécsben megrendezett International Conference on Learning Representations (ICLR) 2024 konferencián mutathatta be kutatási eredményeit az LG Electronics (LG). A rengeteg beérkezett pályamű közül az LG kutatási dokumentumait a legjobb egy százalék közé választották, így bekerültek a konferencia programjába. Mindez jól szemlélteti az LG kutatási erőfeszítéseinek jelentőségét, és megerősíti a cég pozícióját a kulcsfontosságú AI technológiák fejlesztésének éllovasaként az olyan területeken, mint például a robotika, a metaversum és az intelligens otthonok.

2024. május 28. 16:11

Felforgatja a munkaerőpiacot a mesterséges intelligencia

A mesterséges intelligencia (MI) által érintett ágazatokban ugrásszerűen nőtt a termelékenység, az MI-t használó állások egyre nagyobb számban jelennek meg és akár 25%-os bérprémiumot kínálnak – derül ki a PwC Global AI Jobs Barometer felméréséből, mely 15 ország több mint félmilliárd álláshirdetését elemezte.

2024. május 28. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52