A WikiTech.hu újraélesztette a Terminal.hu-t

forrás Prim Online, 2012. január 23. 13:52

Magyarország egyik legnagyobb technológiai portáljaként, több mint 65.000-es cikkarchívummal, 150.000 fórum topic-kal és mintegy 100.000 felhasználó másfél millió fórumhozzászólásával indítja a 2012-es évet az alig több mint fél éves WikiTech.hu.

Az új technológiai közösségi oldal a 2011-ben megszűnt Terminal.hu tartalmainak átvételével került a dobogós helyre a hazai technológiai portálok rangsorában, már ami a tartalom mennyiségét illeti. A két portál együttműködésének köszönhetően például több mint 900 készülékteszt került fel a WikiTech oldalára. „Alig több mint fél éve indultunk, és számításaink szerint tartalomban jelenleg a harmadik legnagyobb magyarországi techsite vagyunk. A célunk, hogy idén év végére ezt látogatottságban is elmondhassuk magunkról, ehhez jó alapot jelent a Terminal.hu cikkbázisa és a mai napig aktív fórumának közössége – fogalmazott Dén Mátyás András, a WikiTech.hu kiadójának, az Opinion Leaders Kft. ügyvezetője, a lap főszerkesztője.  – „A név kötelez, ezért terveink szerint idén olyan témákkal is fogunk jelentkezni, melyek felkavarják az állóvizet a technológiai és a mobilkommunikációs piacon egyaránt.”
„Nagy öröm számunkra, hogy a WikiTech-kel kötött együttműködés révén ismét elérhető az 1998-tól 2011-ig működő Terminal.hu cikkarchívuma és fóruma” – mondta el Trentin Tamás, a Hírek Média ügyvezetője. A megállapodás részeként a Hírek Média a WikiTech.hu hirdetési bevételeiből is részesül, illetve a sikeres integrációt követően kisebbségi tulajdonrészt szerez a Wikitech.hu portálban.

Kulcsszavak: Terminál média

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

10 éves a Craft Conference: Budapestre érkezik a Google, a Spotify és az OpenAI is

Ami a technológiai innovációnak a CES, az a szoftverfejlesztésnek a Craft – idén ünnepli tizedik születésnapját Közép-Európa legnagyobb IT szakmai konferenciája, amely évről évre többezer szakembert szólít Budapestre. A kétnapos Craft Conference igazi sztárparádéval várja az érdeklődőket május végén a Vasúttörténeti Park látványos díszletei között: érkeznek a Google, a Tesla, a Spotify, a Microsoft, az OpenAI és az Ebay szakértői, de a keynote előadók között szerepel majd a világ egyik legolvasottabb tech hírlevelét író Orosz Gergely is. A szakmai fesztiválon kiderül, hogyan lehet MI-eszközökkel vagy digitális csapattagokkal növelni a produktivitást, hogy tényleg a jövő sikerszakmája lesz-e az AI Engineer és hogy miért „ült le” kicsit az IT-piaci az utóbbi hónapokban.

2024. május 25. 12:30

IT Fitneszteszt 2024 - idén is megmérik a régió diákjainak digitális készségeit

Idén Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Ukrajna részvételével zajlik a régió nagyszabású, online digitáliskészség-felmérése, az IT Fitneszteszt. Az elsősorban az általános iskola végzős diákjait és a középiskolás korosztályt célzó felmérés nem csupán a kitöltők számára nyújt valós képet a szórakozáson túl a tanulás és más hétköznapi online feladatvégzés terén szerzett gyakorlati ismereteikről, eredményeinek összesítése tanáraik, illetve a szakpolitikusok munkáját is segítheti azáltal, hogy fény derül erősségeikre és a fejlesztendő területekre egyaránt.

2024. május 21. 16:03

Utazási konferencia az Angyalok városában

A dinamizmust tükrözte az idei utazási világkiállítás, az IPW2024, és ezt sugározza a helyszín is: Los Angeles, Kalifornia.
 

2024. május 17. 18:51

Először szerzett aranyérmet magyar csapat a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Az idén Szíria által rendezett Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpia (IIOT) világversenyt a miskolci Földes Ferenc Gimnázium diákjai nyerték meg a tíz résztvevő csapat közül. A világverseny előkészületeihez is jelentősen hozzájárult Magyarország, hiszen az idei versenyre kiválasztott feladatok kétharmadát magyarok állították össze.

2024. május 16. 09:55

Krausz Ferenc Nobel-díjas fizikusnak ítélték idén a Neumann Professzori címet

Ismét magyar Nobel-díjas kapta a BME és a Neumann Társaság által alapított Neumann Professzori címet: Krausz Ferenc fizikus az ultragyors lézertudomány területén elért tudományos teljesítményéért részesült a kitüntetésben. A fizikus által megalapozott tudomány a mikrochipgyártástól kezdve a daganatos betegségek diagnosztizálásáig számos területen hozott forradalmi változást. A kitüntetésre május 11-én került sor a Műegyetem Ünnepi Szenátusi Ülésén, ahol a díjat a BME rektora és a Neumann Társaság elnöke adta át.

2024. május 14. 09:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52