A WikiTech.hu újraélesztette a Terminal.hu-t

forrás Prim Online, 2012. január 23. 13:52

Magyarország egyik legnagyobb technológiai portáljaként, több mint 65.000-es cikkarchívummal, 150.000 fórum topic-kal és mintegy 100.000 felhasználó másfél millió fórumhozzászólásával indítja a 2012-es évet az alig több mint fél éves WikiTech.hu.

Az új technológiai közösségi oldal a 2011-ben megszűnt Terminal.hu tartalmainak átvételével került a dobogós helyre a hazai technológiai portálok rangsorában, már ami a tartalom mennyiségét illeti. A két portál együttműködésének köszönhetően például több mint 900 készülékteszt került fel a WikiTech oldalára. „Alig több mint fél éve indultunk, és számításaink szerint tartalomban jelenleg a harmadik legnagyobb magyarországi techsite vagyunk. A célunk, hogy idén év végére ezt látogatottságban is elmondhassuk magunkról, ehhez jó alapot jelent a Terminal.hu cikkbázisa és a mai napig aktív fórumának közössége – fogalmazott Dén Mátyás András, a WikiTech.hu kiadójának, az Opinion Leaders Kft. ügyvezetője, a lap főszerkesztője.  – „A név kötelez, ezért terveink szerint idén olyan témákkal is fogunk jelentkezni, melyek felkavarják az állóvizet a technológiai és a mobilkommunikációs piacon egyaránt.”
„Nagy öröm számunkra, hogy a WikiTech-kel kötött együttműködés révén ismét elérhető az 1998-tól 2011-ig működő Terminal.hu cikkarchívuma és fóruma” – mondta el Trentin Tamás, a Hírek Média ügyvezetője. A megállapodás részeként a Hírek Média a WikiTech.hu hirdetési bevételeiből is részesül, illetve a sikeres integrációt követően kisebbségi tulajdonrészt szerez a Wikitech.hu portálban.

Kulcsszavak: Terminál média

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Világdöntőben az ELTE programozói

A kontinensviadal bronzérmeseként az Informatikai Kar csapata képviselheti hazánkat az ICPC programozói versenyen 2024 szeptemberében Kazahsztánban.

2024. április 19. 09:44

Magyar cégek férhetnek hozzá Európa legnagyobb innovációs hálózatához

A magyar innovációs ökoszisztéma megerősítését zászlójára tűző Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) partnerséget kötött az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) Health hálózattal, amelynek célja az európai polgárok egészségesebb jövőjének előmozdítása az egészségügyi innováció támogatásán keresztül. Az együttműködés fontos mérföldkövet jelent az egészségügyi innovációval foglalkozó magyar vállalkozások számára, hiszen az EIT Health InnoStars kiterjedt hálózatához való hozzáférés kaput nyit számukra az európai partnerekhez és rajtuk keresztül az európai és nemzetközi piacokhoz.

2024. április 9. 13:20

Közel háromezren vettek részt a PlayIT-n

Nagysikerű rendezvénynek, a PlayIT-nak adott otthont a Széchenyi István Egyetem: az országos gamerexpóra közel háromezren látogattak ki. Az esemény minden korosztályt megmozgatott és az egész család számára szórakozást kínált, a campus több helyszínén várták a gaming és az e-sport iránt érdeklődőket.

2024. március 31. 14:29

Eldőlt, hogy kik képviselik Magyarországot a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Két magyar csapat jutott tovább a Szíriában megrendezésre kerülő Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpiára (IIOT). A világverseny nemzeti előválogatójaként szolgáló Kódkupát március 10-én rendezte meg a Neumann Társaság az Algo Pro Club és a Budapesti Fazekas Mihály Gimnázium együttműködésével. A hiánypótló csapatverseny nagy hangsúlyt helyez a csapattagok közötti kooperációra, ami a vállalati munkakultúrára is felkészíti a fiatalokat.

2024. március 20. 16:03

MI festőrobot szórakoztatta a nézőket a Magyar Ifjúsági Robot Kupán

Az előző évek közkedvelt versenyszámaival, így többek közt a robotszínházzal, robotfocival és a menekítő robotok mérkőzésével zajlott le a 17. Magyar Ifjúsági Robot Kupa (MIRK) Nyíregyházán. A versenyt a Neumann Társaság megyei szervezete, a Nyíregyházi Egyetem és a Magyar Robot Kupa Alapítvány szervezésében, a Neumann Társaság kiemelt szakmai támogatásával bonyolították le.

2024. március 12. 19:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50