Nincs üzleti siker innováció nélkül

forrás: Prím Online, 2012. február 13. 09:24

Az Intercash Zrt. a Western Union fő képviselője hazánkban: valamennyi kifizetés a cég hálózatán keresztül történik. Az állandó mozgásban lévő rendszer kiszolgálásához a legmodernebb technológiát használják. Ezért is gondolta úgy Szamosvölgyi Csaba, az Interchange Csoport informatikai vezetője, hogy elindulnak az Invitel innovációs pályázatán.

Megengedheti magának egy cég, hogy nem foglalkozik innovációval?

Ha sikeres szeretne lenni, szerintem nem. A KKV-k tekintetében a költséghatékonyság és emellett a modern innovatív technikák alkalmazása kiemelt jelentőséggel bírnak. Valószínűleg akkor működünk jól, ha ezek a dolgok egymásra épülnek azaz, ha a modern technika, az innováció tesz minket hatékonnyá, üzletileg sikeressé. Tapasztalatból tudjuk, hogy ez nagyon fontos, éppen ezért is jó ötlet az InnoMax Díj, amely pontosan erre, az innováció fontosságára hívja fel a figyelmet.

 

Miért indulnak InnoMax pályázaton?

Az InnoMax elsősorban egy jó lehetőség arra, hogy szélesebb körben is megismertethessük magunkat és elmondhassuk, elkötelezettek vagyunk az innováció és ezen belül is leginkább a modern telekommunikációs technikák iránt. Azért kiemelt terület nálunk a telekommunikáció, mivel Western Union pénz átutalással foglalkozunk és működésünk egy 558 kifizető helyből álló ügynök hálózaton alapszik. Tehát rendkívül fontos, hogy jól működjön a kommunikációs rendszer. Ehhez egy call center ad hátteret, melynek folyamatos működése az üzletmenetünk szempontjából kritikus, ezért a legmodernebb technológiát használjuk az Invitel segítségével.

 

Mit jelent az Ön számára az innováció a hétköznapi munkamenetben, az üzlet nyelvén?

Ha az elmúlt időszakot nézzük, akkor elsősorban megtakarítást, amelyet a telefonszámlánkon és az internet kapcsolatunkon realizáltunk. Másodsorban az új IP telefonhálózatból fakadóan, jobb szolgáltatás minőséget és könnyebb, hatékonyabb munkavégzést érünk el. Ez azt is jelenti, hogy az innovatív technológia új innovatív szolgáltatások kifejlesztését is lehetővé teszi számunkra, melyet hagyományos telefon előfizetéssel nehezebben tudnánk megvalósítani, egyszerűen azért, mert a technológia nem alkalmas rá. Ez az innováció, az új szolgáltatás pedig további üzleti nyereséget is jelent majd reményeink szerint. Ehhez a fejlesztéshez kapcsolódik az a projekt is, amivel az InnoMax Díjra pályázni fogunk.

 

További információk itt.

Kulcsszavak: pályázat InnoMax Invitel

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Együtt a korszerű oktatásért

Megújult a SIÓ-Eckes iskolásokat támogató pályázata: a 2024-től „Köszi, SIÓ!” néven futó programban a vállalat az iskolák digitális oktatásának támogatását tűzte ki célul, hogy a gyerekek és a pedagógusok még több korszerű eszközhöz juthassanak. A sikeresen pályázó intézmények összesen 150 tablettel lehetnek gazdagabbak, sőt a modernizáció mellett elfogadásra motiváló mesével és óratervvel is segíti a tanárok munkáját a vállalat. A pályázatok online leadására 2024. július 14-éig van lehetőség.

2024. május 29. 09:57

Már tizedik éve lehet pályázni a Városmarketing Díjra

Májusban elindult a városmarketing „gyémántok” szakmai elismerések gyűjtése! A tizedik alkalom egy hosszabb pályázati időszakot ölel fel, mert a díj is csatlakozik a Magyar Marketing Szövetség februári díjátadó gálaestjéhez, így a pályázatok egészen 2024. december 31-ig folyamatosan beadhatóak a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet versenyére. 

2024. május 23. 21:14

Érkezik: mesterséges intelligencia és virtuális valóság az oktatásban

Tanítás és tanulás az MI vagy XR technológiák segítségével, mentális egyensúly a mesterséges intelligencia korában. Idén is meghirdeti pedagógusoknak szóló pályázatát a Yettel digitális oktatási programja, a ProSuli. A pályázat célja, hogy a tanárok a szakterületükhöz szorosan kapcsolódó digitális tananyagokat hozzanak létre, különös tekintettel a matematika, a természettudományok és az idegen nyelvek területére. Az elkészült tananyagok valamennyi hazai pedagógus számára hozzáférhetők lesznek. A 25 legjobb pályázó egész nyárra elegendő mobilinternetben részesül, 10 nyertes pedig 120 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal gazdagodhat.

2024. május 14. 19:26

Európai akciók a kibocsátásmentességért

Az Európai éghajlati paktum 2020-ban jött létre az Európai Bizottság kezdeményezésére. Fontos eszköze annak a célkitűzésnek, hogy 2050-re Európa kibocsátásmentessé váljon, megalakulása óta már több mint tízmillió kilogramm szén-dioxid csökkenéshez járult hozzá.  A Paktum évről-évre különböző akciókat szervez, hogy felhívja a figyelmet az éghajlatváltozás hatásainak mérséklésének fontosságára. Ebben az évben többek között fotópályázatot indít a környezettudatos cselekvések bemutatására.

2024. május 10. 09:55

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52