Több mint félszáz cég és új innováció az Invitel pályázatán

Rekord nevezés az InnoMaxon

forrás Prim Online, 2012. február 25. 14:38

Az Invitel a tavalyi és az azt megelőző évben elért sikereket követően idén már harmadik alkalommal szervezi meg az InnoMax pályázatot, hogy támogassa a kis- és középvállalatok innovációs törekvéseit, és felhívja a figyelmet e cégek fejlesztéseire, erőfeszítéseire. Az Invitel által meghirdetett InnoMax Díjra nem kizárólag szolgáltatás- vagy termékfejlesztéssel lehet pályázni, a lényeg az üzleti innováció. Az Invitel InnoMax versenye idén is népszerű volt, a piac számos szegmenséből, így az informatikai és a telekommunikációs szektor mellett, a kereskedelem, az egészségügy, a közlekedés, illetve az élelmiszer- az autó- és a feldolgozó ipar területéről is érkeztek pályázatok. A héten lezárult a nevezési időszak, a keddi határidőig közel 60 pályázatot nyújtottak be a Díjra.

„Az idei évben csaknem megduplázódott a pályázó vállalatok száma. Mindez pedig azt igazolja, hogy van értelme annak, amit csinálunk: léteznek megvalósult innovatív ötletek a hazai vállalkozásoknál. Jó látni, hogy egyre többen vannak, akik nem adják fel, hanem az innováció fegyverével küzdjenek a nehezebb gazdasági körülmények ellen” fogalmazott Zsembery György, az Invitel vezéirigazgató-helyettese a pályázat kapcsán. „A járt utat járatlanra cserélni, ez az igazi kihívás, a cél pedig a hatékonyabb, profitábilisabb és jövőt álló működés. Az innováció elsősorban erről szól. Biztos vagyok benne, hogy az eddigi évekhez hasonlóan idén is lesznek igazán egyedi, megvalósított és nem csak megálmodott ötletek a díjazott pályázatok között” – tette hozzá Zsembery György.
 
Jelenleg a pályázatok feldolgozása és értékelése zajlik. Az eredményhirdetésre március végén kerül sor az InnoMax Gálán, akár csak tavaly, illusztris körülmények között a Művészetek Palotájában. A legjobb pályamunkák kiválasztásában neves szakmai zsűri működik közre: Krisán László (KA-VOSZ Zrt.), dr. Mészáros György (Nemzeti Innovációs Hivatal), Papp Péter (kancellar.hu), Dely Tamás (HVG Kiadó Zrt.), Orosz Györgyi (Sanoma Média Budapest Zrt.), Sugár Mihály (BellResearch) és a zsűri elnöke, Zsembery György (Invitel Zrt.).
 
Díjak
 
A pályázatokat 3 kategóriában nyújthatták be a vállalatok, cégmérettől függően:
 
1. 5-19 fős cégek. Díj: A nyertes számára minden meglévő szolgáltatásán túl vásárolt új Invitel szolgáltatás csomag értékéből jóváírás összesen 300 ezer forint értékben.
 
2. 20-69 fős cégek. Díj: A nyertes számára minden meglévő szolgáltatásán túl vásárolt új Invitel szolgáltatás csomag értékéből jóváírás összesen 500 ezer forint értékben.
 
3. 70-250 fős cégek. Díj: A nyertes számára minden meglévő szolgáltatásán túl vásárolt új Invitel szolgáltatás csomag értékéből jóváírás összesen 1 millió forint értékben.
 
Az InnoMax pályázatról további információk www.invitel.hu/innomax oldalon érhetők el.
 
Kulcsszavak: pályázat díj Invitel

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újra a megszokott mederben a FoxPost, levonult a szökőárszerű terhelés

A FoxPost felszámolta azt a Maglódon felállított ideiglenes csomagautomatát, amely az elmúlt hetek rendkívüli terheléshullámának kezelésére szolgált, egyidejűleg megszüntették a további rendkívüli intézkedéseket is. A döntésre azért került sor, mert a probléma megszűnt és a működés ismét a szokott mederben folyik. Ezzel egyidőben a vállalat több száz új csomagautomata telepítésébe kezdett országszerte.

2024. május 19. 14:40

Még mindig rengeteg ügyfél bankol ezzel a világelső, de drága magyar találmánnyal

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2024. februári adatai szerint a számlavezetés során a bankok felé kifizetett díjak 15 százalékát teszik ki az SMS szolgáltatások. Bár a jegybank nyolcezer forint közelébe becsülte az SMS-ekre fordított éves átlagos ügyfélköltséget, a BiztosDöntés.hu szerint ez a költség még ennél nagyobb is lehet. Pedig ma már a legtöbb banknál létezik erre egy ingyenes alternatíva, melyre könnyen át lehet állni.

2024. május 19. 12:34

Újabb régiós szolgáltató központot hoz Budapestre a Schneider Electric

Budapesten hozza létre új, Europe Services Hub elnevezésű szolgáltató központját a Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat. A tervek szerint 2025-re 100 fősre bővülő csapat az európai országokban dolgozó helyi stábokkal együttműködve az egész kontinenst lefedi majd a magyar fővárosból.

2024. május 19. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59