Már negyedmillió interaktív tévé előfizető a T-Home-nál

forrás Prim Online, 2012. április 3. 15:30

A T-Home Interaktív TV szolgáltatás előfizetőinek száma az elmúlt időszak dinamikus növekedését követően meghaladta a 250 ezret.

„2012 az interaktív televíziózás éve lesz hazánkban. Az interaktivitás egyre fontosabb szerepet játszik ügyfeleink életében: az új tévéalkalmazásoknak köszönhetően egyre többen, immár több mint negyed millióan választják a T-Home IPTV valamint az Interaktív Sat TV szolgáltatásait, és idén további dinamikus növekedésre számítok“ – mondta Chris Mattheisen, a Magyar Telekom Nyrt. elnök-vezérigazgatója.

A fejlesztések eredményeképpen folyamatosan bővül a szolgáltatáson elérhető interaktív funkciók köre.
Az ismert funkciók – megállítható, visszatekerhető élő adás,  az elektronikus műsorújság, a programozható műsorrögzítési lehetőség, a gyerekzár, Képek és zene alkalmazások stb. – mellett mostantól az Interaktív Sat TV szolgáltatáson is elérhetővé vált a Facebook és a Netpincér alkalmazás, továbbá az IPTV szolgáltatáson a közösségi oldal alkalmazásának újabb változata. Az otthoni moziélményt pedig az interaktív tévészolgáltatás keretében elérhető Videotéka (VoD) szolgáltatás biztosítja, amelynek keretében több mint 500 mozifilmet nézhetnek meg akár már a tévépremier előtt a T-Home Interaktív TV ügyfelei.

A negyedmilliós interaktív tévé-előfizetői szám elérése kapcsán a T-Home a mai nappal, IPTV valamint Interaktív Sat TV szolgáltatásain elérhető Videotéka előnyeit hangsúlyozó, különleges játékot hirdet meg az interaktív tévé-előfizetéssel rendelkező filmrajongók számára, amely során a nyertesek értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak.

A pályázat részletes kiírása a www.facebook.com/thomehungary vagy a www.jatszdujra.hu oldalakon található, az interaktív tévészolgáltatásokról pedig a www.t-home.hu oldalon lehet olvasni.
 

Kulcsszavak: IPTV televízió T-Home-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09