Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE kedvezménnyel a T-Mobile-nál

forrás Prim Online, 2012. július 27. 13:20

A 4G/LTE hálózaton is használható táblagép, a Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE mától 40 ezer Ft kedvezménnyel vásárolható meg a T-Mobile honlapján.

A Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE új szintre emeli a felhasználók internetezési lehetőségeit, hiszen maximálisan támogatja a 4G/ LTE technológiát, és igen gyors adatátvitelt biztosít. A táblagép 3G hálózaton történő használata is új dimenziókat nyit a tartalmak fogyasztásában és megosztásában, kiváló tulajdonságokkal és hasznos funkciókkal járul hozzá az egyszerű, gyors, élményszerű használathoz.

A T-Mobile - Magyarországon elsőként - idén január 1-jén indította el 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatását Budapesten. A szolgáltató a nyár során Budapest agglomerációjába is elviszi a 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatást, és folytatódik Budapest lefedése is. Jelenleg kültéren­ Budapest lakosságának 98%-a, beltéren 73%-a számára elérhető a 4G/LTE szolgáltatás, a vidéki városok közül pedig már Siófok, Keszthely, Hévíz, Debrecen, Győr, Kecskemét és Szombathely városok nagy részén is.

Az akciós készülékajánlat új vagy meglévő havidíjas előfizetés esetén, a T-Mobile Net&Roll 4G, Aranykártyás Net&Roll 4G, Net&Roll M és L, továbbá a RelaxNet L mobilinternet díjcsomagra és az előfizetésre vállalt 2 éves hűséggel vehető igénybe. Arany és platina szintű ügyfelek számára kamatmentes részletfizetés mellett is elérhető. Mobilelőleg befizetése szükséges. Az ajánlat csak online megrendelés esetén,  2012. július 27. és augusztus 5. között, illetve a készlet erejéig érvényes.  A további részletek és feltételek a T-Mobile holnapján (www.t-mobile.hu) olvashatók.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17