Infokommunikációs céget alapított a Synergon

forrás Prim Online, 2012. augusztus 7. 10:41

Synergon InfoCom Kft. néven alapított új 100 százalékos tulajdonú infokommunikációs rendszerek megoldását szállító céget a Synergon Informatika Nyrt. 

Az elmúlt években megnövekedett az igény az informatikai és távközlési technológiai beruházások egy integrált rendszerben történő szállítása iránt. A folyamatosan gyorsuló adatátviteli megoldások és szolgáltatások, valamint a rádiótechnológiai és térinformatikai rendszerek lehetővé tették, hogy az új társaság komplex megoldásokat kínáljon az ügyfelek számára. 

A Synergon menedzsemntje az igazgatótanáccsal egyetértésben úgy döntött, hogy önálló céget hoz létre a fenti infokommunikációs feladatok ellátására. 
 
A Synergon InfoCom Kft. megalakulásának célja, hogy a Synergon Csoporton belül Magyarországon és a teljes közép-kelet európai régió kompetens, komplex infokommunikációs szolgáltatója legyen. 
 
„A Synergon Csoport az elmúlt hónapokban jelentős átalakulásokon ment át, a Synergon Rendszerintegrátor Kft.-ből kiválló új cégek, illetve a Synergon Invest Bulgaria és a most megalakított Synergon InfoCom Kft. már a korábban bemutatott holdig struktúra részei. A Synergon InfoCom Kft. a következő években a hazai és a kelet-közép európai térség kommunikációs és távközlési fejlesztéseiben markáns szerepet kíván vállalni. Az újonnan létrejövő társaság egyúttal minden olyan partneri kapcsolatban, - akár felvásárlásban is - érdekelt, mely tevékenységéhez jól illeszthető és hosszú távon eredményes a cégcsoport szempontjából. Az InfoCom csapatának legnagyobb erőssége az integrált rendszerek szállításában szerzett jártasság, illetve a változások rugalmas kezelésének képessége – nyilatkozta Jutasi Zoltán, a Synergon Informatika Nyrt. vezérigazgatója, az igazgatótanács tagja.” 
Kulcsszavak: +céginfo Synergon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17