Megújult a T-Mobile Készülékbiztosítás szolgáltatása

forrás: Prím Online, 2012. november 7. 12:09

A technológiai szempontból egyre kifinomultabb, többfunkciós, értékes mobilkommunikációs eszközök súlyos sérülése, megrongálódása vagy ellopása esetén nagy terhet ró az ügyfélre a készülék pótlása. Ezen próbál enyhíteni a T-Mobile megújult Készülékbiztosítása, amelyben mindenki megtalálhatja a saját okostelefonjára és egyéni igényeire szabott biztosítási módozatot.

Mostantól kevesebbet, csak havi pár száz forintot kell fizetni azért, hogy az alacsonyabb értékű – 30 ezer Ft értéket nem meghaladó – de számunkra nélkülözhetetlen mobilkészülékünket biztonságban tudjuk. A telefon értékéhez jobban igazodó sávos rendszer mellett újdonságot jelent, hogy bevezetésre került két új biztosítási csomag is, az Alap Plusz és az Extra Plusz. A plusz csomagok előnye, hogy még több káreseményre nyújtanak fedezetet. A nevüket adó csomagok mellett fedezetet biztosítanak párásodás esetére is, valamint kapcsolódik hozzájuk 12 hónapos belső meghibásodásra szóló fedezet, ami a gyártói garancia lejárta után nyújt védelmet.

A T-Mobile és az ACE European Group T-Mobile előfizetők számára kialakított közös Készülékbiztosítás szolgáltatása egyszerűen igényelhető, és a telefonszámlával együtt kényelmesen fizethető. A biztosítási fedezetet 18 éven felüli havidíjas előfizetők vehetik igénybe személyesen új T-Mobile-tól vásárolt mobiltelefon, internet stick vagy táblagép vásárlásakor az értékesítés napján, vagy az azt követő 60 napon belül.

Az Alap csomag (a biztosított készülék értékének függvényében havi 290 Ft-tól elérhető) véletlenszerű károsodások, pl. elemi kár, leejtés, törés, vízbeejtés és harmadik személy általi rongálás esetén nyújt biztonságot. Az Extra csomag (a biztosított készülék értékének függvényében havi 490 Ft-tól elérhető) ezen felül betöréses lopás, zseblopás és erőszakos eltulajdonítás esetén is megoldást nyújthat a szerződésben foglalt feltételekkel.

Amennyiben a fedezettel érintett készülékkel a választott konstrukcióba tartozó káresemény történik, a szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén a sérült készüléket a T-Mobile megjavítja. A nem javítható vagy ellopott készüléket típus-azonos készülékre cseréli. A készülékbiztosítás teljes körű részletes feltételei a http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/biztositas/keszulek_biztositas webcímen tekinthetők meg.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17