AT300SE: Új androidos, 10,1 hüvelykes Toshiba táblagép

forrás: Prím Online, 2012. november 15. 12:51

A Toshiba bejelentette legújabb táblagépét, az AT300SE-t. Ez az Android alapú, 10,1 hüvelykes (25,7 cm) tablet azok számára ideális választás, akik a legfontosabb, általános feladatokra kívánják használni táblagépüket, ugyanakkor nem szeretnének olyan extra funkciókért felárat fizetni, amelyekre nincs szükségük. A gyors és erőteljes NVIDIA Tegra 3-as processzor 16:10 arányú, széles betekintési szögű kijelzővel párosul, így az AT300SE tökéletesen megfelel a tabletekkel szemben támasztott legfőbb elvárásoknak: amellett, hogy kiváló eszköz filmnézéshez, webes böngészéshez vagy e-könyvek olvasásához, alkalmas egyszerűbb játékok futtatására is. Az új Toshiba AT300SE Magyarországon 2013 első  negyedévében kerül a boltokba.

Vékony és könnyű, stílusos és tartós
Az SE verzió tervezése során a sikeres Toshiba AT300 prémium tablet minősége mellett a mindennapos felhasználói igényeket és árszintet is szem előtt tartották. Az AT300SE egyszerűen és könnyen hordozható: 10,5 mm-es vastagságával és 625 gramm tömegével majdnem olyan vékony és könnyű, mint a Toshiba felső kategóriás táblagépe. Az elegáns, metálezüst szín kifinomult megjelenést, a hátlap textúrája pedig stabil fogást biztosít. Az AT300SE tabletet gyakori, mindennapos használatra tervezték, ehhez akár 10 órás akkumulátor üzemidő társul.Számtalan hasznos alkalmazás
A Toshiba AT300SE tableten a legújabb, táblagépekre optimalizált Android platform, az Android 4.1, Jelly Bean rendszer fut. Számos zenei, fénykép és videofájl azonnali megnyitására és lejátszására képes. Segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen férhetnek hozzá a Toshiba Places szolgáltatáshoz, így egyéni igényeiknek megfelelően használhatnak különböző video- és hírportálokat, online video- és televíziós csatornákat, valamint véleményüket és beállításaikat barátaikkal is megoszthatják. Ez a felhőalapú, internetkapcsolatot igénylő, előtelepített szoftver lehetővé teszi, hogy a felhasználó digitális tartalmaihoz (arra alkalmas) tévékészülékén, notebookján vagy táblagépén egyaránt élvezhesse. Mindemellett a Google Play™ szoftverboltból immáron több, mint 700 000 alkalmazás és játék tölthető le közvetlenül. Az offline tartalmak gyors elérése érdekében a Toshiba az AT300SE tabletet micro-USB porttal is ellátta, amelyhez külső HDD is csatlakoztatható. Mindezen felül az eszközön beépített microSD™ olvasó is található, amely maximum 64 GB kapacitású SDHC/SDXC kártyákat támogat. A táblagépen alapfelszereltség továbbá a Bluetooth® 3.0 is.Szélesedő választék Toshiba tabletekből

“Öröm számunkra, hogy ismét egy új táblagépet mutathatunk be. Reméljük, hogy az AT300SE ára és az általa nyújtott lehetőségek egyaránt elnyerik ügyfeleink tetszését.” – mondta Andy Bass, a DS Company, Toshiba Europe ügyvezető alelnöke. “Így a népszerű, 10,1 hüvelykes kategóriában egy új modellt is ajánlunk a prémium Toshiba AT300-as táblagép mellett. Azok számára, akik kisebb, zsebméretű tabletet keresnek, a Toshiba AT270-es, 7,7 hüvelykes (19,63 cm) modellünket javasoljuk. Azoknak, akik mindkét kategória legjobbjára vágynak, a nemrégiben bemutatott Toshiba Satellite U920t lesz az ideális választás. A Satellite U920t ugyanis egy 12,5 hüvelykes (31,8 cm) táblagép és egy Windows 8 operációs rendszerrel ellátott Ultrabook™ kombinációja.” – tette hozzá Andy Bass.

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így hasznosíthatod újra régi laptopodat a gyerek számára

Van a családban gyerek és van egy régebbi laptopod is? Ahelyett, hogy leadnád a laptopot egy elektronikai hulladékgyűjtőbe vagy elásnád a szekrény mélyére a kacatok közé, miért nem kelted inkább új életre a közeledő gyereknap alkalmából? Egy régi vagy nemrégiben lecserélt laptop nem feltétlenül használhatatlan, ezért a tovább örökítése kiváló módja az újrahasznosításnak. 

2024. május 21. 17:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59