Rugalmas és méretezhető Fujitsu CELVIN NAS szerverek

Széll Zoltán, 2012. december 5. 20:20

A Fujitsu bemutatta CELVIN NAS szervereit, melyek megfizethető adatbiztonságot nyújtanak a komplett hálózati elérésű tároló-rendszert kereső kis- és középvállalatoknak.

Az új szerverek a virtualizációtól kezdve egészen a SAN hálózat telepítéséig, sokféle célra biztosítanak központi adattárolási képességeket. Így a KKV ügyfelek sokoldalúbban, méretezhetőbben és megbízhatóbban tárolhatják és védhetik adataikat. A hálózati elérésű eszközök igazoltan nagyobb teljesítményt, stabilitást és megbízhatóságot kínálnak az „összefércelt” mentési megoldásoknál, például az USB-n keresztül csatlakoztatott külső merevlemezeknél.


Az Ethernet, eSATA és USB 3.0 csatlakoztatással páratlan adatátviteli sebességre képes, új Fujitsu szerverek standard jellemzői garantálják a rendszer hibatűrését. A többféle RAID opció és a két Gigabit Ethernet kapu hálózati problémák és kockázatok felmerülése esetén is véd az adatvesztés ellen.


Tökéletes méretezhetőség, megbízhatóság és sokoldalúság az új Fujitsu CELVIN NAS szerverekkel
 A fejlett Fujitsu CELVIN NAS Q902 szerver 18 TB tárkapacitást nyújt hat merevlemezes meghajtón. A virtualizált környezetekre (VMware és Citrix) tanúsított tároló-rendszer ideális megoldás virtuális gépek futtatásához. Kilenc RAID szintet kínál (azon belül pl. kibővített hot-spare funkcionalitást).


 A második új NAS eszköz, a Fujitsu CELVIN NAS QR802 rackbe is szerelhető a meglévő hálózati és szervereszközök mellé. Ez a rendszer 12 TB maximális kapacitással, két tápegységgel és ventilátorral, valamint terheléselosztó képességekkel segít kezelni az adatforgalom megugrását. A hétféle RAID szintnek és a titkosított távreplikációinak köszönhetően az ügyfelek mindenkor számíthatnak rá a kritikus adataik megbízható tárolásában.


 A Fujitsu harmadik NAS szervere, a CELVIN NAS Q802 új változata adatkezelési, mentési és tárolási igények kiszolgálására ideális. 12 TB max tárkapacitást nyújt négy merevlemezen és hétféle RAID szinttel konfigurálható.


 A Fujitsu CELVIN NAS Q902 és CELVIN NAS Q802 már jelenleg is kapható. A CELVIN NAS QR802 december végén kerül piacra. A tárolók ára modelltől és konfigurációtól függ.


URL: www.fujitsu.com
 

Kulcsszavak: szerver Fujitsu

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A viszonteladók életét segíti a Circle platform

A biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú otthoni és üzleti megoldások szállítója, a Zyxel Networks bemutatta a Circle-t, a partnerek számára fejlesztett új licenc és előfizetés-kezelő platformját, amely egy helyen vonja össze az eszközök kezelését, a számlavezetést és az e-kereskedelmet, zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtva.

2021. május 5. 19:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35