Rugalmas és méretezhető Fujitsu CELVIN NAS szerverek

Széll Zoltán, 2012. december 5. 20:20

A Fujitsu bemutatta CELVIN NAS szervereit, melyek megfizethető adatbiztonságot nyújtanak a komplett hálózati elérésű tároló-rendszert kereső kis- és középvállalatoknak.

Az új szerverek a virtualizációtól kezdve egészen a SAN hálózat telepítéséig, sokféle célra biztosítanak központi adattárolási képességeket. Így a KKV ügyfelek sokoldalúbban, méretezhetőbben és megbízhatóbban tárolhatják és védhetik adataikat. A hálózati elérésű eszközök igazoltan nagyobb teljesítményt, stabilitást és megbízhatóságot kínálnak az „összefércelt” mentési megoldásoknál, például az USB-n keresztül csatlakoztatott külső merevlemezeknél.


Az Ethernet, eSATA és USB 3.0 csatlakoztatással páratlan adatátviteli sebességre képes, új Fujitsu szerverek standard jellemzői garantálják a rendszer hibatűrését. A többféle RAID opció és a két Gigabit Ethernet kapu hálózati problémák és kockázatok felmerülése esetén is véd az adatvesztés ellen.


Tökéletes méretezhetőség, megbízhatóság és sokoldalúság az új Fujitsu CELVIN NAS szerverekkel
 A fejlett Fujitsu CELVIN NAS Q902 szerver 18 TB tárkapacitást nyújt hat merevlemezes meghajtón. A virtualizált környezetekre (VMware és Citrix) tanúsított tároló-rendszer ideális megoldás virtuális gépek futtatásához. Kilenc RAID szintet kínál (azon belül pl. kibővített hot-spare funkcionalitást).


 A második új NAS eszköz, a Fujitsu CELVIN NAS QR802 rackbe is szerelhető a meglévő hálózati és szervereszközök mellé. Ez a rendszer 12 TB maximális kapacitással, két tápegységgel és ventilátorral, valamint terheléselosztó képességekkel segít kezelni az adatforgalom megugrását. A hétféle RAID szintnek és a titkosított távreplikációinak köszönhetően az ügyfelek mindenkor számíthatnak rá a kritikus adataik megbízható tárolásában.


 A Fujitsu harmadik NAS szervere, a CELVIN NAS Q802 új változata adatkezelési, mentési és tárolási igények kiszolgálására ideális. 12 TB max tárkapacitást nyújt négy merevlemezen és hétféle RAID szinttel konfigurálható.


 A Fujitsu CELVIN NAS Q902 és CELVIN NAS Q802 már jelenleg is kapható. A CELVIN NAS QR802 december végén kerül piacra. A tárolók ára modelltől és konfigurációtól függ.


URL: www.fujitsu.com
 

Kulcsszavak: szerver Fujitsu

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újra a megszokott mederben a FoxPost, levonult a szökőárszerű terhelés

A FoxPost felszámolta azt a Maglódon felállított ideiglenes csomagautomatát, amely az elmúlt hetek rendkívüli terheléshullámának kezelésére szolgált, egyidejűleg megszüntették a további rendkívüli intézkedéseket is. A döntésre azért került sor, mert a probléma megszűnt és a működés ismét a szokott mederben folyik. Ezzel egyidőben a vállalat több száz új csomagautomata telepítésébe kezdett országszerte.

2024. május 19. 14:40

Még mindig rengeteg ügyfél bankol ezzel a világelső, de drága magyar találmánnyal

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2024. februári adatai szerint a számlavezetés során a bankok felé kifizetett díjak 15 százalékát teszik ki az SMS szolgáltatások. Bár a jegybank nyolcezer forint közelébe becsülte az SMS-ekre fordított éves átlagos ügyfélköltséget, a BiztosDöntés.hu szerint ez a költség még ennél nagyobb is lehet. Pedig ma már a legtöbb banknál létezik erre egy ingyenes alternatíva, melyre könnyen át lehet állni.

2024. május 19. 12:34

Újabb régiós szolgáltató központot hoz Budapestre a Schneider Electric

Budapesten hozza létre új, Europe Services Hub elnevezésű szolgáltató központját a Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat. A tervek szerint 2025-re 100 fősre bővülő csapat az európai országokban dolgozó helyi stábokkal együttműködve az egész kontinenst lefedi majd a magyar fővárosból.

2024. május 19. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59