Befektetők előtt bizonyíthatnak a Start-up verseny döntősei

Az IVSZ által meghirdetett versenyre még két hétig lehet jelentkezni

forrás: Prím Online, 2013. február 25. 10:37

Idén áprilisban első alkalommal rendezi meg az IVSZ (Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége) Start-up konferenciáját és a hozzá kapcsolódó versenyt azzal a céllal, hogy lehetőséget kínáljon az ígéretes magyar induló vállalkozásoknak egy komoly szakmai bizottság előtti bemutatkozásra.

Az IVSZ mindig is elkötelezett volt a fiatal vállalkozók, vállalkozások szakmai fejlődésének segítése iránt. Ennek a törekvésnek egyik állomása volt a Start IT Up kezdeményezés létrehozása, illetve következő fázisa lesz a mostani, induló hazai vállalkozások számára kiírt verseny. A megmérettetés során a jelentkezők közül előzetesen kiválasztott öt start-up cég vagy projekt mutatkozhat be a vállalkozókból, befektetőkből és fejlesztőkből álló bizottság előtt, az áprilisi konferencián. A nyertes bekerül az IVSZ Mentor programjába is és tapasztalt szakemberek segítik vállalkozásuk további fejlődését.


A versenyre a kitöltött prezentációs anyaggal lehet jelentkezni 2013. március 10-én éjfélig. Az pályázatokat a startupverseny@ivsz.hu címre kell küldeni, ha a jelentkező bemutatkozó videóval is rendelkezik, akkor egy YouTube-os elérési linkre is szüksége lesz a bizottságnak. A pályázat benyújtása és a rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött.


A zsűri tagjai: Bruckner Zoltán (Primus Capital), Brückner Gergely (Figyelő), Józsa Szabolcs (CIT, szakmai szervezőpartner), Szőke Márton (aktív befektető, angel investor) és Vinnai Balázs (IND Group)


A verseny pályázati anyaga letölthető: http://ivsz.hu/hu/~/media/Files/Start-up-2013/startup_konf_versenyreg_2013

A konferencia programja:
http://ivsz.hu/hu/hirek-es-esemenyek/esemenyek/esemenynaptar/ivsz-rendezvenyek/2013/04/start-it-up
 

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már tizedik éve lehet pályázni a Városmarketing Díjra

Májusban elindult a városmarketing „gyémántok” szakmai elismerések gyűjtése! A tizedik alkalom egy hosszabb pályázati időszakot ölel fel, mert a díj is csatlakozik a Magyar Marketing Szövetség februári díjátadó gálaestjéhez, így a pályázatok egészen 2024. december 31-ig folyamatosan beadhatóak a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet versenyére. 

2024. május 23. 21:14

Érkezik: mesterséges intelligencia és virtuális valóság az oktatásban

Tanítás és tanulás az MI vagy XR technológiák segítségével, mentális egyensúly a mesterséges intelligencia korában. Idén is meghirdeti pedagógusoknak szóló pályázatát a Yettel digitális oktatási programja, a ProSuli. A pályázat célja, hogy a tanárok a szakterületükhöz szorosan kapcsolódó digitális tananyagokat hozzanak létre, különös tekintettel a matematika, a természettudományok és az idegen nyelvek területére. Az elkészült tananyagok valamennyi hazai pedagógus számára hozzáférhetők lesznek. A 25 legjobb pályázó egész nyárra elegendő mobilinternetben részesül, 10 nyertes pedig 120 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal gazdagodhat.

2024. május 14. 19:26

Európai akciók a kibocsátásmentességért

Az Európai éghajlati paktum 2020-ban jött létre az Európai Bizottság kezdeményezésére. Fontos eszköze annak a célkitűzésnek, hogy 2050-re Európa kibocsátásmentessé váljon, megalakulása óta már több mint tízmillió kilogramm szén-dioxid csökkenéshez járult hozzá.  A Paktum évről-évre különböző akciókat szervez, hogy felhívja a figyelmet az éghajlatváltozás hatásainak mérséklésének fontosságára. Ebben az évben többek között fotópályázatot indít a környezettudatos cselekvések bemutatására.

2024. május 10. 09:55

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Indul a K&H STEM pályázat: az IT hallgatók innovatív megoldásait várják

Technológiai pályázatot hirdet a K&H a hazai IT képzést nyújtó felsőoktatási intézmények hallgatói számára, hogy elismerje azon fiatal szakembereket, akik kiemelkedő szakmai, tudományos dolgozataikkal hozzájárulnak az új, innovatív megoldások kitalálásához és inspirációként szolgálnak mások számára. A közel 2 millió forint anyagi támogatást és szakmai projektmunkában való részvételi lehetőséget biztosító pályázatra alap- és mesterképzés kategóriákban, összesen 8 témakörben – köztük AI, fintech és felhőtechnológiában – lehet jelentkezni itt.

2024. május 6. 19:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52