Új ügyvezető igazgató az OKI-nál

forrás: Prím Online, 2013. március 16. 12:14

Az OKI Systems (Magyarország) anyavállalata, az OKI Europe Limited 2013. március 1-jei hatállyal új ügyvezető igazgatót nevezett ki Harry Takahashi személyében. A korábbi igazgatóhelyettes Terry Laidlaw-t váltja a vállalat élén, aki az OKI-nál eltöltött 22 év után nyugdíjba vonul.

Harry Takahashi 1982-ben csatlakozott az OKI-hoz. Japánban és Európában egyaránt számos vezetői pozíciót töltött be a vállalaton belül, legutóbb az OKI Europe igazgatóhelyetteseként. A szakember ezt megelőzően a cég anyavállalata, az OKI Data Corporation tengerentúli értékesítési üzletágának felsővezetésében tevékenykedett, valamint az Európát, Közel-Keletet és Afrikát magában foglaló EMEA régió marketingtevékenységért felelős alelnöki feladatokat látta el. 2011-es igazgatóhelyettesi kinevezése óta szoros együttműködésben dolgozott Terry Laidlaw-val, akivel egy jelentős változásokat hozó időszakban irányították a vállalatot.


A március végén nyugdíjba vonuló Terry Laidlaw eredetileg azzal a megbízással érkezett az OKI Europe-hoz, hogy kelet felé terjeszkedve, a balti államok és a Közel-Kelet irányába bővítse a vállalat jelenlétét. Munkájának eredménye, hogy az OKI Europe árbevételének jelentős és folyamatosan növekvő hányada ma már ebből a régióból származik.

Kulcsszavak: karrier CIO OKI

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50