Új ügyvezető igazgató az OKI-nál

forrás: Prím Online, 2013. március 16. 12:14

Az OKI Systems (Magyarország) anyavállalata, az OKI Europe Limited 2013. március 1-jei hatállyal új ügyvezető igazgatót nevezett ki Harry Takahashi személyében. A korábbi igazgatóhelyettes Terry Laidlaw-t váltja a vállalat élén, aki az OKI-nál eltöltött 22 év után nyugdíjba vonul.

Harry Takahashi 1982-ben csatlakozott az OKI-hoz. Japánban és Európában egyaránt számos vezetői pozíciót töltött be a vállalaton belül, legutóbb az OKI Europe igazgatóhelyetteseként. A szakember ezt megelőzően a cég anyavállalata, az OKI Data Corporation tengerentúli értékesítési üzletágának felsővezetésében tevékenykedett, valamint az Európát, Közel-Keletet és Afrikát magában foglaló EMEA régió marketingtevékenységért felelős alelnöki feladatokat látta el. 2011-es igazgatóhelyettesi kinevezése óta szoros együttműködésben dolgozott Terry Laidlaw-val, akivel egy jelentős változásokat hozó időszakban irányították a vállalatot.


A március végén nyugdíjba vonuló Terry Laidlaw eredetileg azzal a megbízással érkezett az OKI Europe-hoz, hogy kelet felé terjeszkedve, a balti államok és a Közel-Kelet irányába bővítse a vállalat jelenlétét. Munkájának eredménye, hogy az OKI Europe árbevételének jelentős és folyamatosan növekvő hányada ma már ebből a régióból származik.

Kulcsszavak: karrier CIO OKI

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52