Hazánk 30 legjobb netes kereskedője – ahogy a közönség látja

forrás: Prím Online, 2013. április 16. 16:11

Lezárult az Év Internetes Kereskedője Díj közönségszavazása, melynek során pontosan 17665 szavazat döntötte el, ki a 30 legnépszerűbb internetes kereskedő ma Magyarországon. A több mint 400 jelölt sorsáról a szakmai grémium és a felelős kereskedőkből álló zsűri döntött.

Eldőlt, kik lesznek az Év Internetes Kereskedője Díjára esélyesek. A közönség szavazatai alapján a legjobb 30-ba jutott internetes kereskedők abc sorrendben:

 

3dnap.hu; avonleamedia.com; babanet.hu/shop; cewe.hu; eboszi.hu; ezustnekem.hu; gsmline.hu; gyerekjatekok.hu; hdishop.hu; indulhatunk.hu; jateknet.hu; kockaepitojatek.hu; maesteszinhaz.hu; marketworld.hu; metroman.hu; multiprint.hu; okosjatek.hu; olcsobababolt.hu; onlineszexshop.hu; poly-mix.com; ruhafalva.hu; smartshop.hu; szallasoutlet.hu; szerelvenyaruhaz.hu; szerszam.shop.hu; tancsicscipo.hu; tulli.hu; vitalvar.hu; whiskynet.hu; zoohaus.hu.

 

A zsűri a szervezők - a SzEK.org (Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület), a kirowski Isobar, az eNET Kft., valamint az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) mellett neves szakértőkből, valamint olyan felelős kereskedőkből áll, akik már bizonyítottak az előző években. Így megtaláljuk köztük a korábbi évek háromszoros győztesét, a Bookline-t üzemeltető Shopline webáruházat is, amely többedmagával idén a közönségszavazás támogatójaként is közreműködik a versenyben.

 

A zsűri a döntés során értékeli a kereskedők beküldött pályázatát, ahol kiemelt szempontként szerepel az adott vállalkozás üzleti modellje, az elért üzleti eredmények, a weboldal színvonala, fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetőinek minősége és nem utolsósorban az, hogy mennyire felhasználóbarát. A díjazás további fontos szempontja, hogy az e-kereskedő megfeleljen a Vedd a neten! webshop-minősítésen is, de ennek költségét a zsűri elé került vállalkozások esetében a SzEK.org állja.

 

A díj nyertesének ünnepélyes kihirdetésére és a díjátadásra 2013. május 9-én, a X. E-Kereskedelem Konferencián kerül sor, ahol a győztes mellett a szervezők nyilvánosságra hozzák a közönségszavazáshoz kapcsolódó nyereményjáték nyerteseit is.

 

Az első helyezett egy évig használhatja az Év Internetes Kereskedője címet, megkapja a díj főtámogatójának, a PayU-nak a fődíját, egy 1,5 millió forint értékű e-business csomagot, a PayU egyedi szolgáltatási csomagját, valamint a Szallas.hu két fő részére felajánlott exkluzív hétvégi pihenését.

 

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Másodpercenként akár 480 képkockát is képes megjeleníteni az LG új monitorja

Az LG legújabb, játékosoknak szánt, 32GS95UE-B UltraGear OLED monitorja minden eddiginél gördülékenyebb grafikus megjelenítést ígér. A képfrissítési ráta mellett a csúcsfényerő is jelentősen növekedett a gyártó korábbi monitorjaihoz képest, így világosabb környezeti viszonyok mellett is tiszta és élénk képet kapnak a felhasználók.  

2024. május 29. 20:26

Egész Európából érkeztek szakértői javaslatok az európai egészségügyi adattér megvalósításához

Tudatos elkötelezettség, széles körű ismertség és szoros együttműködés szükséges ahhoz, hogy a kontinens országai teljes mértékben kiaknázhassák európai egészségügyi adattérben (EHDS) rejlő lehetőségeket – vélik azok az európai szakértők, akik ajánlásokat fogalmaztak meg a kezdeményezés sikere érdekében. Az EHDS célja a polgárok egészségügyi adatainak uniós szintű rendszerben való kezelése és ezáltal a határokon átnyúló egészégügyi ellátás javítása. Az Európai Bizottság reményei szerint a rendszer a kutatási lehetőségeket is bővíteni fogja, mivel a kutatók és a piaci vállalatok számára lehetőséget nyit nagy mennyiségű egészségügyi adat elemzésére.

2024. május 29. 19:01

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

2500 oldalnyi Google dokumentum, köztük rengeteg rangsorolási szignál szivárgott ki!

Mintegy 2500 oldalnyi Google dokumentum került nyilvánosságra, melyekben rengeteg rangsorolásra vonatkozó konkrét információi is megtalálható. Sose volt hasonló adatszivárgás a Google-nál. Szuhi Attila, az ITE.hu alapítója és főszerkesztője mutatja a részleteket.

2024. május 29. 16:00

Kényelmet és biztonságot nyújtanak a Continental innovációi az új Mercedes-Benz E-osztályban

A Continental fontos alkatrészeket és termékeket szállít az új Mercedes-Benz E-osztályhoz. A cég intelligens eszközalapú hozzáférési megoldásával (röviden CoSmA) a technológiai vállalat olyan rendszert kínál, amely az okostelefonokat vagy az okosórákat autókulcsokká alakítja. A technológia a digitális kornak megfelelő kényelmes felhasználói élményt tesz lehetővé. A Continental most először kínál olyan teljeskörű rendszert, amely átfogó kapcsolatot biztosít a jármű digitális ökoszisztémája, az okoseszközök és a felhő között.

2024. május 29. 14:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52