Korlátlan beszélgetés és 0 forintos mobilok a Telenortól

forrás: Prím Online, 2013. május 9. 14:43

A Telenor tavaszi ajánlatában nemcsak a kínálatban szereplő valamennyi mobil vásárolható meg már 0 forintért. A társaság legújabb akciója keretében ugyanis az előfizetők akár egy évig külön havidíj nélkül telefonálhatnak korlátlanul, csoporton belül.

A Telenor legújabb akciós ajánlatával tovább bővül a mobilszolgáltató által kínált extrák köre. Mostantól a lakossági előfizetőknek nemcsak korlátlan belföldi böngészésre, emailezésre, navigációra vagy Facebookozásra nyílik lehetőségük meghatározott tarifák választása esetén, hanem május 9-étől már korlátlanul is telefonálhatnak hívócsoportjuk tagjaival.

Az akció keretében a Családi Csomag számlás szolgáltatást megrendelők most akár egy évig, külön havidíj nélkül beszélhetnek korlátlanul hívócsoporton belül, belföldön. A szeretteikkel rendszeresen és hosszan telefonálóknak kedvező ajánlatot a Telenorhoz csatlakozó számhordozók és a Bónusz Programban résztvevők egyaránt igénybe vehetik, amennyiben a promóciós időszakban új számlás tarifacsomagot vásárolnak kétéves tarifahűséggel. A választott tarifacsomagtól függően a korlátlan hívás díjmentes időszakának mértéke az alábbiak szerint alakul:Mindezeken túl a Telenor kínálatában szereplő valamennyi mobiltelefon ismét megvásárolható már akár 0 forintért meghatározott feltételek és tarifa mellett új lakossági számlás, kisvállalkozó és a Bónusz Programban részt vevő ügyfelek számára.

 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09