A Laurel nyerte a Toshiba kitüntetését hazánkban

forrás: Prím Online, 2013. május 27. 11:38

Idén első alkalommal adta át a japán Toshiba cég a European Sales Excellence Award (Értékesítésben Kiváló Európai Díja) kitüntetést. Az elismerést mindössze nyolc vállalkozás kapta meg a kontinensen, Magyarországról a Laurel Cégcsoport nyerte el a címet.

Elismerést alapított partnerei számára a Toshiba Global Commerce Solutions (TGCS). Azok kaphatják a díjat, akik a megelőző évben sikeres, nagy volumenű projekteket bonyolítottak le, innovációban felülmúltak másokat és kiválóak az ügyfélkapcsolataik.

 

A nemzetközi társaság első European Sales Excellence Award díját Magyarországon a Laurel Cégcsoport nyerte el. A Laurel több mint 15 éve szállítja az IBM és a Toshiba pénztárgépeit a legnagyobb magyarországi ügyfelei részére – kiegészítve azt saját kereskedelmi rendszerével. A kasszamegoldásokat 2012-re már több mint ezer Coop és számos más kereskedelmi lánc üzleteiben telepítették.

 

Az IBM és a Toshiba TEC 2012. április 17-én bejelentette, hogy az IBM Retail üzletág megvásárlásával egy új, kifejezetten a kereskedelmi megoldásokra épülő közös vállalatot hoznak létre Toshiba Global Commerce Solutions néven. A világviszonylatban több mint ötmilliárd dolláros árbevételű cég a jövőben további termékekkel bővíti portfolióját (mobileszközök, vonalkód nyomtatók, szoftverek). Az IBM 19,9 százalékos részesedéssel továbbra is tulajdonosa marad az új vállalatnak.

 

 

Varga Zsolt, Toshiba és Bessenyei István, Laurel

 

A díjazottak jelölése a helyi országok kereskedelmi képviseleteinek ajánlásával történt, a jelöltek elmúlt évi teljesítményét értékelték. A díj elbírálásáról az európai Toshiba management döntött – mondta el a pályázat részleteiről Varga Zsolt, a Toshiba GCS magyarországi kereskedelmi képviselője.

Kulcsszavak: díj Laurel Toshiba

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50