A Google és a Microsoft együtt fejleszt

Czipperer Dia, 2013. május 27. 15:07

Közösen dolgozik egy frissített YouTube alkalmazáson a két cégóriás, melynek köszönhetően a Windows Phone-osok sem lesznek kizárva a videónézésből.

A YouTube alkalmazásaiban is elindította hirdetéseket iOS és Android platformon, ám Windows Phone-on nem jelentek meg. A Google válaszul egy levélben jelezte a Microsoft felé, hogy megszűnteti és leállítja az alkalmazást, ha nem tesz valamit.

 

Ezután a Microsoft nyilvánosan elmondta, hogy boldog lenne, ha YouTube alkalmazásuk következő verziójában már a hirdetések is megjelenhetnének, de nem rendelkezik azokkal a technikai eszközökkel, amelyekkel a Google.

 

Ennek eredményeként dolgozik együtt jelenleg a két cég: együtt frissítik a Windows Phone YouTube alkalmazást. A következő hetekben már megjelenhet az új applikáció, amely felváltja a korábbit: a Windows Phone Store-ban is felváltja a korábbi verziót.

 

Ami jelenleg elérhető, az nem a legfrissebb változat, ugyanis a Google kérte őket, hogy legkésőbb május 22-éig távolítsák el az alkalmazást, helyette egy korábbi változat került fel, amely szintén nem támogatja a hirdetéseket.

 

Forrás: Mashable.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újra a megszokott mederben a FoxPost, levonult a szökőárszerű terhelés

A FoxPost felszámolta azt a Maglódon felállított ideiglenes csomagautomatát, amely az elmúlt hetek rendkívüli terheléshullámának kezelésére szolgált, egyidejűleg megszüntették a további rendkívüli intézkedéseket is. A döntésre azért került sor, mert a probléma megszűnt és a működés ismét a szokott mederben folyik. Ezzel egyidőben a vállalat több száz új csomagautomata telepítésébe kezdett országszerte.

2024. május 19. 14:40

Még mindig rengeteg ügyfél bankol ezzel a világelső, de drága magyar találmánnyal

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2024. februári adatai szerint a számlavezetés során a bankok felé kifizetett díjak 15 százalékát teszik ki az SMS szolgáltatások. Bár a jegybank nyolcezer forint közelébe becsülte az SMS-ekre fordított éves átlagos ügyfélköltséget, a BiztosDöntés.hu szerint ez a költség még ennél nagyobb is lehet. Pedig ma már a legtöbb banknál létezik erre egy ingyenes alternatíva, melyre könnyen át lehet állni.

2024. május 19. 12:34

Újabb régiós szolgáltató központot hoz Budapestre a Schneider Electric

Budapesten hozza létre új, Europe Services Hub elnevezésű szolgáltató központját a Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat. A tervek szerint 2025-re 100 fősre bővülő csapat az európai országokban dolgozó helyi stábokkal együttműködve az egész kontinenst lefedi majd a magyar fővárosból.

2024. május 19. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59