8 hüvelykes táblagépekben a jövő?

Czipperer Dia, 2013. augusztus 16. 14:21

Néhány évvel ezelőtt a kisebb (7 hüvelyk) és a nagyobb (10.1 hüvelyk) osztották meg a gyártókat. Most úgy tűnik, a kettő

közti átmenet, a 8-as szám lehet a nyerő.

Miért pont a 8-as, és honnan jönnek ezek a fejtegetések? Taiwan gyártók számoltak be a DigiTimesnak, melyek a mostani trendek, irányok.  Szerintük a fogyasztók a 8 hüvelykes modelleket kedvelik leginkább, mert nagyobb, mint a 7 hüvelykes, és kisebb és olcsóbb, mint a nagyobb, 10.1-es változat.

 

A jelentésük szerint, több gyártó is felszáll a 8 hüvelykes „vonatra”, és a DigiTimes gyártókat is megnevezett, akik beállnak a sorba. Ezek közé tartozik a HP, LG, Lenovo és ASUS is.

 

A felvetés reálisnak tűnik, ám adódik a kérdés, hogy valóban ez lenne az új trend? Ehhez meg kell várni a 8 hüvelykes tableteket, és kiderül, tényleg a felhasználók igényeit tükrözik.

 

Forrás: Übergizmo.com

Kulcsszavak: ASUS LG Lenovo HP trend táblagép

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Naperőművel és energiatárolóval bővül a Ganz tápiószelei gyártelepe

Készen állnak a bekötésre a napelemek a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. tápiószelei gyártelepén felépített 2 MVA névleges teljesítményű naperőműparkban. A 4040 darab szolár panel telepítését a budaörsi Forest-Vill Kft. végezte el, amely a fejlesztés következő ütemében egy, az erőműhöz tartozó energiatárolót fog a helyszínen telepíteni. A beruházás várhatóan 2024 végéig fejeződik be, melynek köszönhetően a tápiószelei gyáregység energiaszükségletének jelentős részét megújuló energiaforrásból előállított áram szolgáltatja majd.

2024. május 30. 11:20

Egész Európából érkeztek szakértői javaslatok az európai egészségügyi adattér megvalósításához

Tudatos elkötelezettség, széles körű ismertség és szoros együttműködés szükséges ahhoz, hogy a kontinens országai teljes mértékben kiaknázhassák európai egészségügyi adattérben (EHDS) rejlő lehetőségeket – vélik azok az európai szakértők, akik ajánlásokat fogalmaztak meg a kezdeményezés sikere érdekében. Az EHDS célja a polgárok egészségügyi adatainak uniós szintű rendszerben való kezelése és ezáltal a határokon átnyúló egészégügyi ellátás javítása. Az Európai Bizottság reményei szerint a rendszer a kutatási lehetőségeket is bővíteni fogja, mivel a kutatók és a piaci vállalatok számára lehetőséget nyit nagy mennyiségű egészségügyi adat elemzésére.

2024. május 29. 19:01

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52