A Legion Honvéd nyerte a Legion Legends LoL döntőjét!

forrás: Prím Online, 2023. január 11. 09:57

Kiélezett és szoros küzdelemben diadalmaskodott a Legion Honvéd csapata a Legion Legends LoL döntőjében. A végső győzelemért Blackii csapatával mérkőztek meg, akik a selejtezők során már összemérték tudásukat. A Legion Legends utolsó fordulójában a legjobb Valorant-csapatok harcolnak a kupáért, a szurkolók pedig a reflexjátékban és a cosplay versenyben tehetnek szert értékes nyereményekre, és egy közönségtalálkozó során Kittinaa ellen is játszhatnak!

A Legion Legends: Magyar Valorant és LoL bajnokság – powered by Lenovo 2022 novemberében vette kezdetét, a nézők a bajnokság mindhárom fordulójában rendkívül intenzív és izgalmas összecsapásoknak lehettek tanúi. A League of Legends versenyben a Legion Honvéd csapata aratott győzelmet: bár az elődöntőben a Wild Multigaming megszorongatta a fekete-vörös különítményt, egy bravúros fordítással, 2-1-es összesített eredménnyel sikerült a döntőbe jutniuk, ahol elképesztő összjátékkal uralták a mérkőzést, és beállították a 2-0-s végeredményt. A Legion Honvéd viheti haza az 1 millió forintos díjat, a Team Blackii 300 ezer, a Wild Multigaming és az Illés Akadémia csapata pedig 200 ezer forinttal gazdagodott.

 

 

A versenysorozat a Valorant utolsó fordulójával zárul, a legjobb csapatok január 14-én és 15-én szállnak virtuális ringbe a végső győzelemért a Gamerlandben. A versenyzők mellett azonban a szurkolók is komoly nyereményeket zsebelhetnek be. Vasárnap Kittinaa tart közönségtalálkozót, mely során 1v1 mérkőzésekre is ki lehet hívni, ahol a legjobbaknak esélye nyílik az egyedi, brandingelt Legion ajándékcsomag megnyerésére, mely sapkát, táskát, törölközőt, bögrét és kulacsot tartalmaz. Ezen felül a Valorant-reflexjátékban legjobb eredményt elérő versenyzők 1-1 Moto Edge 20 PRO mobiltelefonnal lesznek gazdagabbak!

 

A kreatív arcok sem távoznak üres kézzel, hiszen a döntőkkel párhuzamosan zajlanak majd a két játékhoz kapcsolódó cosplay versenyek is, ahol a legjobb jelmez tulajdonosa egy Lenovo M10 tabletet, a második helyezett egy hoodie-val kiegészített ajándékcsomagot, a harmadik helyezett pedig egy Dri Fit pólóval kiegészített ajándékcsomagot vihet haza.

 

A Legion Legends az első olyan magyarországi e-sport bajnokság, amit gamer notebookokon játszanak. A versenyzők a Lenovo csúcskategóriás gépével, a Legion 7 notebookon mérhetik össze tudásukat.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újra a megszokott mederben a FoxPost, levonult a szökőárszerű terhelés

A FoxPost felszámolta azt a Maglódon felállított ideiglenes csomagautomatát, amely az elmúlt hetek rendkívüli terheléshullámának kezelésére szolgált, egyidejűleg megszüntették a további rendkívüli intézkedéseket is. A döntésre azért került sor, mert a probléma megszűnt és a működés ismét a szokott mederben folyik. Ezzel egyidőben a vállalat több száz új csomagautomata telepítésébe kezdett országszerte.

2024. május 19. 14:40

Még mindig rengeteg ügyfél bankol ezzel a világelső, de drága magyar találmánnyal

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2024. februári adatai szerint a számlavezetés során a bankok felé kifizetett díjak 15 százalékát teszik ki az SMS szolgáltatások. Bár a jegybank nyolcezer forint közelébe becsülte az SMS-ekre fordított éves átlagos ügyfélköltséget, a BiztosDöntés.hu szerint ez a költség még ennél nagyobb is lehet. Pedig ma már a legtöbb banknál létezik erre egy ingyenes alternatíva, melyre könnyen át lehet állni.

2024. május 19. 12:34

Újabb régiós szolgáltató központot hoz Budapestre a Schneider Electric

Budapesten hozza létre új, Europe Services Hub elnevezésű szolgáltató központját a Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat. A tervek szerint 2025-re 100 fősre bővülő csapat az európai országokban dolgozó helyi stábokkal együttműködve az egész kontinenst lefedi majd a magyar fővárosból.

2024. május 19. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59