Középkategóriás áron kínál felsőkategóriás zajszűrést a Huawei legújabb fülhallgatója

forrás: Prím Online, 2024. július 2. 12:01

Már Magyarországon is kapható a Huawei i-sorozatának legfrissebb tagja, a HUAWEI FreeBuds 6i vezeték nélküli fülhallgató. Az új modell az  eddig inkább flagship kategóriára jellemző intelligens és dinamikus zajszűrő technológiával, hosszú, akár 35 órányi üzemidővel a negyvenezer forint körüli árkategóra egyik legjobb választása lehet.

Az új HUAWEI FreeBuds 6i fülhallgatót a gyártó harmadik generációs intelligens, dinamikus zajszűrő technológiájával (Intelligent ANC 3.0) szerelték fel, amely korábban kizárólag a flagship kategóriás Pro szériában volt elérhető. Az új technológia révén az eszköz különböző szituációkban pontosabb zajszűrést biztosít úgy, hogy egy speciálisan kifejlesztett algoritmus 34 lehetséges felhasználói helyzet alapján valós időben módosítja a szűrési beállításokat a környezeti tényezőknek megfelelően. 

 

 

Az új modell emellett öt nagyobb hardverfrissítéssel is érkezik, amelyek szintén a magasabb zajszűrési teljesítményt támogatják. A passzív zajszűrés (PNC) fejlesztései közé tartozik a zajszűrő kamra és a vadonatúj gumiharangok, míg az aktív zajszűrés (ANC) fejlesztései között szerepel a három mikrofonos rendszer, az elődmodellhez képest 2,4-szer magasabb  számítási teljesítmény és a 11 mm-es négy-mágneses dinamikus meghajtó. 

 

A zajszűrő kamra főként közepes és magas frekvenciájú zajokra koncentrál, és különösen hatékonyan csökkenti a háttérzajt a 2–3 kHz-es tartományban, így a FreeBuds 6i ideális választás lehet kávézókban vagy irodákban is. A zajszigetelést tovább növelik a három méretben elérhető bőrbarát, folyékony szilikonból készült gumiharangok, amelyek egyúttal stabilabb illeszkedést is biztosítanak.

 

 

A HUAWEI FreeBuds 6i fülhallgató három mikrofonból álló rendszere az elődmodellhez képest pontosabban gyűjti össze a környezeti zajokat, és egy külső mikrofonnal további hangokat is rögzít, ami 50 százalékkal jobb*  jelerősség-zaj viszonyt (SNR) eredményez. Ez jelentősen javítja a hang tisztaságát, valamint kiterjeszti a zajszűrést az alacsony és közepes frekvenciákra egyaránt. Emellett a fülhallgató 2,4-szer erősebb számítási teljesítménnyel rendelkezik, ami jelentős javulást eredményez különböző környezetekben. A technológiát egy 11 mm-es négy-mágneses dinamikus meghajtó is kiegészíti, amely magasabb érzékenységet biztosít, és úgy javítja a zajszűrést, hogy ellentétes hanghullámokat generál a fülhallgatóba jutó zajok ellensúlyozására. Az új technológiáknak köszönhetően a FreeBuds 6i kétszer olyan hatékony**: Átlagosan 27 decibellel***  csökkenti a zajt minden frekvenciatartományban, és akár 5 kHz-es ultra-széles zajszűrési tartományban is hatékonyan működik.

 

Akár 35 órányi zenelejátszás

 

A HUAWEI FreeBuds 6i fülhallgató kivételes hangminőséget és erős akkumulátor-élettartamot nyújt. A 11 mm-es ultramágneses mélyhang-meghajtóval felszerelt fülhallgató 50 százalékkal erősebb basszus hangzást biztosít egészen 14 Hz-ig, amelyet az LDAC HD audiokodek és a Hi-Res Audio Wireless tanúsítvány is alátámaszt.

 

 

Ezenkívül a felhasználók személyre szabhatják a hangélményt a támogatott Multi-EQ hatások segítségével. Ezek az effektek akár 10 sávos hangszínszabályzást biztosítanak, lehetővé téve a zenék finomhangolását az egyéni ízlésnek megfelelően.

 

A HUAWEI FreeBuds 6i akár 35 órányi zenelejátszást****  biztosít töltőtokkal, és 8 órányit a fülhallgató egyetlen feltöltésével, egy gyors, 10 perces töltés pedig akár 4 órányi lejátszást biztosít. 

 

Ár, elérhetőség

 

A HUAWEI FreeBuds 6i ajánlott fogyasztói ára 42.990 Ft, és többek között az alábbi kiskereskedőknél kapható: MediaMarkt, Yettel online és offline üzleteiben, az Alza és emag webáruházában, illetve további, kisebb értékesítő partnereknél.

 

_______________________

*A zajgyűjtési pontosság 50%-kal magasabb, mint a HUAWEI FreeBuds 5i. Az adatok a Huawei Labstól származnak.

**Az átfogó zajszűrő képesség a csökkentett zaj átlagos mértékére vonatkozik, ami 100%-kal több, mint a HUAWEI FreeBuds 5i esetében. Az adatok a Huawei Labstól származnak. A tesztmodellek az emberi hallás alapján készültek, a tesztek során pedig a dinamikus zajszűrő módot is engedélyezték. A tényleges zajszűrési teljesítmény a használati forgatókönyvtől függően változhat. A zajszűrés nem működik olyan jól magas frekvenciájú zaj esetén.

***A 27 dB az 50 Hz-től 16 kHz-ig terjedő tartományon belüli több frekvencia átlagos zajkioltási mélysége meghatározott beállítások mellett. Az adatok a Huawei Labstól származnak. A tényleges teljesítmény változhat.

****Az akkumulátor üzemidőre vonatkozó adatok a Huawei laboratóriumából származnakn, az alábbi beállítások mellett: 50%-os hangerő, kikapcsolat aktív zajszűrés AAC módban, és az eszköz P60 Pro telefonhoz volt csatlakoztatva. Minden más mód esetén az alapértelmezett beállításokat alkalmazták. A valós akkumulátor-üzemidő a hangerőtől, audio forrástól, környezeti tényezőktől, termékfunkcióktól és felhasználói szokásoktól függően változhat. 

Kulcsszavak: Huawei fülhallgató

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az IKEA visszahív bizonyos VARMFRONT hordozható töltőket (power bank) tűzveszély miatt

Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki rendelkezik VARMFRONT 10 400 mAh kapacitású hordozható töltővel (modellszám: E2038), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2313, 2316, 2318 vagy 2319, vagy VARMFRONT 5200 mAh kapacitású hordozható töltővel (modellszám: E2037), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2318, 2319 vagy 2322, hogy azonnal szüntesse meg annak használatát, és vigye vissza azt bármely IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék vételárát vagy csereterméket kap.

2024. július 17. 11:28

Új generációs kamerakészlet tartalomgyártóknak

Debütált a ZV-E10 II, a Sony legnépszerűbb tükör nélküli ZV-E10 kamerájának második generációs verziója. Az eredeti ZV-E10 a Sony videós tartalomgyártóknak szánt ZV kamerasorozata alappilléreként könnyű, kompakt, sokoldalú eszközt kínált kezdő és haladó tartalomgyártóknak egyaránt. Az új ZV-E10 II rendelkezik az eredeti kamera tartalomgyártók által kedvelt összes funkciójával – mint például a „Creative Looks” beállítással, a „Product Showcase Setting” móddal, a „Background Defocus” funkcióval és az oldalra nyitható, változtatható szögű képernyővel –, ugyanakkor még kifinomultabb és felhasználóbarátabb lett.

2024. július 14. 12:01

A Samsung Galaxy Z Fold6 és Z Flip6 új lehetőségeket nyit a Galaxy AI korszakában

A Samsung ma bejelentette az új Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 hajlítható okostelefonok, valamint a Galaxy Buds3 és Galaxy Buds3 Pro fülhallgatók érkezését a Galaxy Unpacked eseményen, Párizsban.

2024. július 12. 17:11

A Philips termékek új Red Dot díjakat nyertek

A TP Vision következetesen a kivételes európai dizájnt minden Philips márkájú TV és audiotermék központi elemeként pozícionálja, és ez a politika ismét elnyerte a legmagasabb szintű szakmai elismerést, öt Red Dot 2024 díjat nyert termékdizajnért.

 

2024. július 6. 14:38

Új fejhallgatót és hangszórót mutatott be a LAMAX

Két új termékkel bővítette audioeszközeinek körét a LAMAX. A LAMAX PartyGo 1 Play hangszóró sokoldalú eszközként funkcionál, a telefonhoz való csatlakoztatás és zenelejátszás mellett FM rádióként, külső akkumulátorként, a mellékelt mikrofonnal együtt pedig karaokegépként is funkcionál. A LAMAX Noise Comfort2 ANC fejhallgató pedig aktív zajszűrássel és tiszta hangzással segít ideális körülményeket teremteni zenehallgatáshoz, munkához vagy online megbeszéléshez.

2024. július 3. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59