Üzletemberek kikapcsolódása; 40 magyar borász kétszáz bora Londonban

forrás: Business Online, 2016. április 29. 15:57

Négyen - akikről leginkább csak annyit lehet tudni, hogy barátok és elkötelezettek a finom borok, és a kiváló fesztiválok iránt (és akik egyike, sok egyéb mellett, évről évre a sikeres Vezérigazgatói Találkozókat is megszervezi) - úgy döntöttek, hogy ezúttal Londonba csábítják korábbi rendezvények előadóit, hallgatóit, azok ismerőseit, barátait. Több éves előkészítő munkájuk eredményeként június 17-18-án a legkiválóbb borokkal, ételekkel, és a legütősebb zenékkel, műsorokkal ünnepelhetnek együtt magyarok és angolok a 2012 áprilisában megnyílt sokoldalú kiállítói- és rendezvény helyszínen, az Oval Space-en.

A maga nemében egyedülálló gasztronomai-, bor- és zenei fesztiválról a http://londoniborfesztival.hu/ oldalon tudhatunk meg többet, és itt vásárolhatjuk meg - elővételben: kedvezményesen - jegyeinket mondjuk a Quimby koncertre, vagy az egymást érő borkostolók valamelyikére, netán a gasztrodélutánra. A londoni és a budapesti hagyományokra épül a Foci és Buli eseménysorozat, amelynek gerincét a közös kivetítős meccsnézés (Magyarország-Izland) adja, amit ugyancsak borkostolás és egy David Merlini show követ.

Ebben a médiumban az esemény informatikai tartalmáról is szólnunk kellene, de ilyen nem sok lesz, hacsak nem az, hogy a szervezők kapcsolatrendszere révén sok korábbi ilyen tematikájú konferencia résztvevője is ellátogat ide, lehet tehát networkölni, de leginkább lehet végre kikapcsolódni a napi hajtásból,  kulturáltan borozgatni és jól szórakozni a világ üzleti fővárosában.

 

Kulcsszavak: London fesztivál

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megszemélyesítés: a vezérigazgató bőrébe bújt hacker

Valószínűleg Ön is hallott már a social engineering technikáról, azaz a pszichológiai manipuláció azon formájáról, melynek célja, hogy az emberek megtévesztve önkéntelenül érzékeny információkat áruljanak el. Az ESET kiberbiztonsági vállalat most a kiberbűnözők egy kevésbé ismert, de egyre gyakoribb támadási technikájára, a megszemélyesítésre hívja fel a figyelmet. 

2021. július 20. 14:45

Kihirdették a 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díj nyerteseit

A Vodafone Magyarország Alapítvány kihirdette a 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díj nyerteseit. 2021-ben közel 120 pályamunka érkezett be, melyek közül összesen 9-et díjaztak: 8-at a három, korunk kihívásaira reflektáló kategória – Digitális Egészségügy, Digitális Oktatás, Bolygónk és Fenntarthatóság – valamelyikében, emellett pedig egy Dolgozói Különdíjat is kiosztottak. A díjazott projektek között megtalálhatóak egészségügyi monitoring rendszerek, különböző digitális oktatási platformok és applikációk, de vízalatti önműködő robotot, illetve a mezőgazdaság digitalizációját segítő megoldást is díjazott a Vodafone Alapítvány. 

2021. július 8. 11:10

Új vezető irányítja a Telenor Magyarország egyik leginnovatívabb igazgatóságát

2021 júniusától Pomezanski Máté irányítja a Telenor Magyarország digitális termékekért felelős igazgatóságát. Az új igazgató 6 éve dolgozik a vállalatnál, és többek között kiemelt szerepet vállalt az 5G és az üzleti partnerek számára biztosított fix internet szolgáltatások sikeres megtervezésében és bevezetésében.

2021. július 1. 15:24

Még nagyon kevesen vetik be az építőipar "csodafegyverét"

A magyar építőipar hároméves lemaradásban van, nem a Nyugathoz, önmagához képest, hangzott el a Portfolió által szervezett, Építőipar 2021 elnevezésű konferencián. A lemaradás okát az előadók szerint az ágazat digitalizációs visszamaradottságában kell keresni. A megoldás a BIM (Building Information Modelling), vagyis az épületinformáció-modellezés széleskörű elterjedése, alkalmazása, amely lehetővé teszi, hogy az adott projektek résztvevői összehangoltan tudjanak dolgozni a közös információs térben a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át egészen az elkészült épületek üzemeltetéséig.  

2021. június 18. 11:50

Idén Szemerédi Endrének ítélték a Neumann professzori címet

2021-ben Szemerédi Endre matematikus elméleti számítástechnikához való több évtizedes hozzájárulását, illetve a matematika fejlődése kapcsán végzett munkásságát ismerte el a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) szenátusa és a Neumann Társaság  a Neumann János professzori címmel.

2021. május 31. 11:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53