Baidu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Baidu

Sikeres tesztet csinált az önjáró autó

Mérföldkőhöz érkezett a Baidu, miután a helyenként 100 kilométeres óránkénti sebességet is elérő járművével teszteket végeztek.

Kulcsszavak: robotautó Baidu
2015. december 11. 14:29

Piacra dobják a vezető nélküli autót Kínában

Az év második felében piacra kerül a kínai Baidu által jegyzett, teljes mértékben kínai fejlesztésű vezető nélküli gépkocsi, amely minden szükséges teszten és próbavezetésen is túl van.

Kulcsszavak: okosautó Kína Baidu
2015. június 9. 17:35

Az Intel, a Microsoft és a Baidu vezetői is csatlakoznak a Lenovo Tech Worldhöz

A Lenovo bejelentette, hogy Brian Krzanich, az Intel vezérigazgatója, Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója, illetve Robin Li, a Baidu elnöke is csatlakozik Yang Yuanqing-hoz, a Lenovo elnökéhez és vezérigazgatójához, a Lenovo Tech World nyitó előadásán, amelyet május 28-án rendeznek Pekingben.

2015. május 19. 13:21

Betiltják Kínában az utazásmegosztó alkalmazásokat

Kína betiltotta, hogy magánemberek közösségi utazásmegosztó alkalmazásokkal fuvarozási szolgáltatást nyújtsanak, ezentúl csak a taxiengedéllyel rendelkező vezetők használhatják az Ubert és hasonló alkalmazásokat az ázsiai országban.

2015. január 12. 09:44

Most Uberbe fektet a kínai Baidu

A kínai internetes keresőportál sajtóértesülések szerint 600 millió dollár körüli pénz tehet a fuvarmegosztó szolgáltatásba. Az Uber számára hozzáférhetővé válnak a Baidu internetes szolgáltatásai, ezzel együtt térkép- és navigációs alkalmazása is.

Kulcsszavak: autószolg Uber Baidu
2014. december 19. 08:46

Okospálcikával rukkolt elő a Baidu kínai keresőóriás

Az élelmiszerek esetleges szennyezettségét kimutató "okos" evőpálcikákat mutatott be a Baidou kínai internetes keresőóriás.

2014. szeptember 4. 10:33

Kínában is hódít a jeges vizes kihívás

A jótékonyságról kevésbé ismert kínaiak körében is hódít a jeges vizes kihívás, amelynek túlzott kereskedelmi jellege ellen a polgári ügyek minisztériuma, vízpazarló természetére pedig demonstrációk sora hívta fel a figyelmet.

2014. augusztus 26. 16:43

Több százmillió forintért kelt el a világ legkönnyebb anyagának egy darabja

A Baidu keresőoldal hírportálja számolt be arról, hogy tízmillió jüant, vagyis 367 millió forintot adott egy licitáló a világ legkönnyebb anyagának egy darabjáért egy keddi kínai aukción.

Kulcsszavak: árverés Kína aukció Baidu
2014. július 2. 12:18

Az internetes verseny viszi el a kínai keresőóriás profitját

Az előző évhez képest stagnált tavaly a kínai "Google", a Baidu profitja, de a nagyon erős versennyel küzdő vállalat az idén sem számít ennél jobb eredményre.

Kulcsszavak: +céginfo Baidu kereső Kína
2014. március 4. 08:17

A Baidu kínai keresőmotor Amerikából kölcsönöz szoftverfejlesztőket

Az Egyesült Államokból kölcsönöz szoftverfejlesztőket a Baidu kínai keresőmotor, amely a Google Hongkongba költözése után az internetes keresőmotorok piacának legnagyobb haszonélvezője Kínában.

Kulcsszavak: Google kereső Baidu
2010. június 30. 11:06

Hatalmas érdeklődés fogadta a Google riválisát a Google főhadiszállásán

A Baidu, a világ második legnagyobb keresőcégének elnöke a Google születésének helyén tartott előadást, az összegyűlt tömeg a szervezőket is meglepte. Robin Li egyértelmű hadüzenetet küldött a piacvezető keresőcégnek.

Kulcsszavak: Google böngésző Baidu
2009. szeptember 25. 08:00

Duplázott a Baidu - megelőzte a Google-t

Kína vezető internetes keresője, a Baidu több mint kétszeresére növelte nyereségét a harmadik negyedben a forgalom jelentős bővülésének köszönhetően.

Kulcsszavak: Baidu Google
2007. október 29. 09:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

A magyar háztartások majdnem háromnegyedében használnak vezetékes internetet, viszont másfél millió ember sehogy sem internetezik. Az utóbbi csoportba kerülést leginkább az életkor és a vagyoni helyzet befolyásolja. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) reprezentatív kutatása a háztartások és a 14 éves, illetve annál idősebb lakosság körében, 2020 augusztusában és szeptemberében készült. 

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

A történelem során 2021-ben először haladja meg a 4 ezer milliárd dollárt a nagyvállalatok IT működésre és fejlesztésre fordított kiadása. Négy olyan ország van csupán, ahol a nominális nemzeti össztermék meghaladja ezt az összeget: az USA, Kína, Japán és Németország.

2021. június 7. 17:38