CES 2015 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: CES 2015

Szuperszámítógép gondoskodik a vacsoráról

Az IBM mesterséges intelligenciával rendelkező, Watson nevet viselő szuperszámítógépe új feladatot kapott: a hozzávalók alapján recepteket ajánl a felhasználóknak, és ezeket továbbítja is a Miele legújabb fejlesztésű tűzhelyének, hogy az elkészíthesse a kiválasztott fogást. Az innovációt a január elején Las Vegasban megrendezett Consumer Electric Show-n (CES) mutatták be.

2015. január 15. 14:50

Minden eddigi rekordot megdöntött a CES 2015

Rengeteg újdonságot és a jövőnket meghatározó digitális trendet mutattak be Las Vegasban a nemrég zárult CES keretében. A grandiózus tech show a számok szintjén minden eddigi rekordot megdöntött: 3.600 kiállító, közel 205 ezer m2-en 170.000 látogatónak 20 ezer új terméket, köztük számos, a mindennapi életvitelt jelentősen átformáló technológiai fejlesztést mutatott be. A prímet az okosórák, az önjáró autók, a gigantikus méretű tévék, a viselhető eszközök és az okosotthon alkalmazások vitték. 

Kulcsszavak: trend CES 2015
2015. január 14. 17:11

Továbbfejlesztett 4K UHD tévék az LG háza táján

A kisebbik dél-koreai gyártó, az LG nemcsak OLED TV kínálattal készült az idei CES-re. A vállalat legújabb, továbbfejlesztett 4K UHD tévéit is bemutatta Las Vegasban.

Kulcsszavak: LG 4K UHD TV CES 2015 technológia
2015. január 13. 09:11

Minőségre hangolva – a legfrissebb termékek az audio technológia területén

A High-Resolution Audio (HRA, vagy High-Res Audio) fogalma a tavalyi évben kezdett beszivárogni a köztudatba. Ez a trend meglehetősen látványos volt a CES-en is, és várhatóan az is marad a 2015-os évben, ezzel is az audio minőségére helyezve a fókuszt.

2015. január 12. 14:24

CES 2015 negyedik nap

Amikor a CES különböző évi termését hasonlítjuk össze, az állandó robusztus növekedés tűnik fel a legjobban. Ami nagyon új a közönség szempontjából, az az utolsó nap ereje: tömegek érkeztek az utolsó napra is. Hihetetlen mennyiségű látogató rohan keresztül az óriási csarnokokon, több tucat focipálya nagyságú területen. Kódorognak, megittasulva az óriási érzéki túlstimulálástól, a zajtól, ezrek közelségétől, a kultúrák összefolyásától.

2015. január 12. 09:51

D-Link újdonságok a 2015-ös CES kiállításon

A D-Link számos újdonsággal rukkolt elő az idei las vegas-i Consumer Electronic Show kiállításon: űrhajó házba épített 5 Gigabites Wi-Fi router, Gigabites PowerLine adapter és a tavaly megjelent Wi-Fi mellett a speciális Z-Wave alapú otthonautomatizálási rendszerek mellett új extenderek és PoweLine adapterek is helyet kaptak a gyártó standján.

Kulcsszavak: D-Link CES 2015 router
2015. január 11. 13:32

Viselhető kütyük és okos otthonok a szórakoztatás fellegvárában

A mindennapokat hatékonyabbá tevő eszközök garmadája mutatkozott be Las Vegasban a 2015-ös Consumer Electronics Show-n. Az itt bemutatkozó újdonságok jó képet adnak arról, merre tart a technológia, mely területeken számíthatnak a legtöbb érdekességre a fogyasztók. Az idei rendezvény középpontjában egyértelműen a viselhető kütyük és az otthonokat felokosító eszközök állnak.

2015. január 11. 12:34

A CES-en alakult meg a minőségi kategória szabványait meghatározó UHD Alliance

A Las Vegas-i Consumer Electronic Show-n (CES) alakult meg az a szervezet, amely a jövőben meghatározza majd a prémium minőségi kategória szabványait. Az UHD Alliance-hoz a technológiai cégek mellett stúdiók, tartalomszolgáltatók és filmgyártók is csatlakoztak.

2015. január 10. 14:50

Az Intel vezérigazgatója a jövő számítástechnikáját vázolta fel

Az Intel több technológiai fejlesztést és kezdeményezést jelentett be a most zajló CES-en: többek között a Diversity in Technology (Diverzitás a technológiában) kezdeményezést, melynek részeként az Intel 300 millió dolláros befektetéssel segíti elő a technológiai ipar társadalmi diverzitását.

2015. január 10. 11:28

Tizen alapokon a Samsung új SUHD tévék

A Samsung ma bejelentette új SUHD televízióit, melyek a hagyományos televíziókhoz képest 64-szer több színt képesek megjeleníteni. Az újdonságot nemcsak a szuper kontraszt, óriási fényerő és látványos színek, hanem az ívelt forma nyújtotta vizuális élmény, valamint a Tizen operációs rendszer révén még könnyebben elérhető Smart TV funkciók jelentik. 

2015. január 10. 09:21

ASUS Transformer Book Chi - kétféle funkció egy készülékben

Az ASUS bejelentette a Transformer Book Chi sorozatot. A család tagjai gyönyörű kidolgozású, pengevékony windowsos gépek, amelyek kétféle funkcionalitást kínálnak egyben: egy nagy teljesítményű noteszgépét, amely a billentyűzet leválasztásával zökkenőmentesen praktikus táblagéppé alakítható, ha arra van szükség. A Transformer Book Chi gyors, de csendes, mivel ventilátor nélküli kialakítású és akár Intel Core M processzorokkal is rendelhető. Ennek köszönhető a bámulatos teljesítmény is, amely jelentős szabadságot ad: a gép használója bárhonnan és bármikor erőfeszítések nélkül dolgozhat vagy játszhat.

2015. január 9. 16:12

Harmadik nap a CES-en – beszámoló Las Vegasból

Tovább dübörög a CES: óriási optimizmus a levegőben – távszerelem – reszkessetek egerek – sosem felejtjük el a vitaminokat – magyar siker a startupok között: a Tep az első háromban.

Kulcsszavak: beszámoló CES 2015
2015. január 9. 15:51

Vezeték nélkül zenehallgatás az LG Music Flow Wi-Fi többszobás audiolejátszóval

Minden egyes LG Music Flow Wi-Fi önállóan vagy egy másik eszközhöz vezeték nélkül — intelligens vezeték nélküli hálózaton és kétsávos Wi-Fi-n (2.4/5 GHz) — csatlakoztatva is használható, lehetővé téve a folyamatos audió élményt.

Kulcsszavak: CES 2015 audioplayer LG
2015. január 9. 13:33

Internet of Things, Internet of Everything és Internet of Me

Az Internet of Things (IoT) az utóbbi idők technológiai fejlődésében már eddig is óriási robbanást produkált. Mostanára már szinte teljesen természetessé válik, hogy valaki a telefonhívást az órájával folytatja le, és a telefonunkat a már jól ismert "Siri" vagy az alacsonyabb szintű mezőnyben "listen Google" jelszóval felébresztve szóban utasítjuk.

2015. január 9. 11:14

Teljes palettáját megújította a Dell a CES-re

Új modellekkel bővült az XPS, az Alienware, az Inspiron és a Venue termékcsalád valamint a monitorkínálat is. Az új, stílusos eszközök prémiumkategóriás anyagokból készültek, és a legfrissebb technológiával rendelkeznek.

2015. január 8. 15:15

A Huawei és az Omlet bejelentette együttműködését: fókuszban a személyes adatok védelme

A Huawe és az Omlet, a Stanford Egyetem egy nyitott közösségi rendszer megteremtésének céljából létrehozott spin-off vállalata a mai napon közösen bejelentették partnerségüket a CES 2015 szórakoztatóelektronikai szakkiállításon.  

2015. január 8. 13:05

Az LG idei OLED-tévé kínálata a CES-en

A hét új 4K OLED TV-vel — hajlékony, ívelt és síkképernyős modellek 55 (138 cm képátlójú), 65 (165 cm képátlójú) és 77 hüvelykes (195 cm képátlójú) képernyőmérettel — az LG OLED TV-k továbbra is egyedülálló kategóriát képeznek.

Kulcsszavak: CES 2015 OLED TV LG
2015. január 8. 12:23

CES 2015 – második nap

A második nap a szokott nyüzsgéssel, csúcsforgalommal, őrült sürgés-forgással köszöntött be.  A forgalmi dugó arra ad alkalmat, hogy elgondolkozzon az ember azon, hogy milyen "first World" problémákkal is küszködünk ilyenkor a CES-en.  Odaérni időben, megjelenni a találkozón, nem váratni a másikat.  Mert az egész vásár arról szól, hogy minél kényelmesebben, jobban, egészségesebben élhessünk.

Kulcsszavak: technológia trend CES 2015
2015. január 8. 12:09

A CES-en mutatkozott be az Asus Zenfone 2 és a Zenfone Zoom

A tajvani gyártó két nagytudású okostelefont mutatott be Las Vegasban. Az Android 5.0 Lollipop köré épülő Zenfone 2 egy viszonylag kedvező árú, 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel szerelt csúcsmobil, a Zenfone Zoom pedig annak háromszoros optikai nagyítást kínáló kamerával felturbózott változata.

2015. január 8. 11:10

Samsung: IoT-ben a jövő

BK Yoon, a Samsung elnök-vezérigazgatója az idei CES-en a nyílt megoldások alkalmazására és iparágakon átívelő együttműködésre szólította fel a cégeket a dolgok internetében (Internet of Things - IoT) rejlő lehetőségek kiaknázása érdekében.

Kulcsszavak: IoT Samsung CES 2015
2015. január 8. 08:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47