General Electric kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: General Electric

Együttműködés a jövő digitális egyészségügyi megoldásaiért

A General Electric (GE) egészségügyi üzletága, a GE Healthcare és a Hiventures, az MFB csoport tagja stratégiai megállapodást kötött annak érdekében, hogy kölcsönösen segítsék a jövő egészségiparhoz kapcsolódó innovatív elképzeléseit és kezdeményezéseit. A két vállalat közös célja, hogy az együttműködés révén a kezdeményezések minél eredményesebbek és önfenntartóak legyenek és ezáltal hozzájáruljanak egy értékteremtő startup ökoszisztéma kialakulásához az európai régióban.

2018. december 12. 08:39

Kilenc új GE fényképezőgép HDTV-vel és GPS-szel

A General Imaging bemutatta a 2008-as évi kínálatát. A kilenc új modell több érdekességet is kínál, például a mosoly-felismerő, vagy a pillantás-érzékelő funkciót, továbbfejlesztett optikát és a környező fényhez igazodó LCD-t kínál. Az új E1050 modell még szórakoztatóbbá igyekszik tenni a fotózást: HDTV és GPS képességekkel büszkélkedik, valamint érintőképernyővel könnyíti a navigációt. Az új modellekkel a belépő szintű A sorozat, az ultrakompakt, beépített optikájú G sorozat, valamint a közepes árfekvésű E sorozat gazdagodott. A fényképezőgépek többsége tavasz elején a boltok polcaira kerül.

2008. február 7. 16:27

A GE Commercial Finance vételi ajánlatot készül tenni a Sanyo Electric Creditre

A GE Commercial Finance ajánlati tendert készül nyitni a Japánon belül irodai és informatikai berendezések vásárlását és más ágazatspecifikus célokat szolgáló kisösszegű hitelek nyújtására és lízingszerződésekre szakosodott Sanyo Electric Credit Co., Ltd., százszázalékos részvénytulajdonára.

2007. március 26. 10:17

A General Electric a fotóiparban is a színre lép

A március 8-11. között Las Vegasban megrendezett Photo Marketing Association (PMA) bemutatóján a General Electric fényképezőgépei is bemutatásra kerülnek. A GE elmondta, hogy a bemutatón több modellel is szerepelni fog, amelyek között a belépőszintű 7 megapixeles modellek mellett az igényes felhasználók számára elképzelt 12 megapixeles, 3 inches képernyővel szerelt fényképezőgépeket is megcsodálhatunk.

Kulcsszavak: kamera General Electric
2007. február 15. 12:13

A General Electric eredményjavulást jelentett

Az amerikai General Electric (GE) konszern csütörtökön közölte, hogy első negyedévi adózott eredménye 4,31 milliárd dollár lett az egy évvel korábbi 3,97 milliárd dollár után, árbevétele pedig ezalatt mintegy 10 százalékkal 37,82 milliárd dollárra nőtt.

Kulcsszavak: General Electric
2006. április 14. 11:41

Az NBC 600 milliót ad az iVillage női portálért

Az amerikai General Electric (GE) leányvállalatának, az NBC Universal média konszernnek a képviselői a tegnapi napon bejelentették Washingtonban, hogy 600 millió dollárért felvásárolják a női olvasóközönséget megcélzó iVillage.com portált.

2006. március 7. 18:23

A General Electric rendkívüli tétel miatt eredményromlást jelentett

Az amerikai General Electric (GE) elektronikai óriáskonszern pénteken 5,77 milliárd dolláros adózott eredményt jelentett a tavalyi negyedik negyedévről, amit 50 millióval nagyobb az egy évvel előbbinél.

Kulcsszavak: NBC General Electric
2006. január 23. 09:16

A General Electric másfél éve legjobb teljesítményét nyújtotta

Csaknem negyedével nőtt az amerikai General Electric adózott eredménye az idei második évnegyedben az egy évvel korábbihoz képest és 4,6 milliárd dollár lett - közölte az óriásvállalat pénteken.

Kulcsszavak: General Electric
2005. július 19. 09:05

Szerény nyereséget ért el a General Electric

A világ egyik legnagyobb vállalata, a General Electric pénteken közölte, hogy a második negyedévben csak szerény mértékben emelkedett nyeresége.

Kulcsszavak: GE General Electric
2004. július 12. 09:35

A General Electric lefelé módosítja idei nyereségprognózisát

Az amerikai General Electric csütörtökön az idei évre részvényenként 1,51 dollárra lefelé módosította nyereségprognózisát a korábbi 1,65 dollárról.

2002. november 22. 09:54

A General Electric profitja a tervek szerint alakul

Három százalékkal növelte harmadik negyedéves profitját az amerikai General Electric (GE) óriásvállalat. Nyeresége 3,3 milliárd dollár lett, így 0,33 dollár egy részvényre jutó eredménnyel zárta a negyedévet, ami megegyezik az elemzői konszenzussal. A vállalat csütörtöki bejelentése szerint elsősorban az erőművi ágazat teljesített jól.

2001. október 12. 07:02

A General Electric legjobb negyedéves eredménye

Több mint félmilliárd dollárral nőtt a második negyedévben a múlt év azonos időszakához képest a General Electric (GE) amerikai óriásvállalat tiszta eredménye, és megközelítette a 3,9 milliárd dollárt, ami a Dow Jones hírügynökség szerint fennállása óta a legjobb negyedéves eredmény. Árbevétele viszont kevéssel csökkent 2000. második negyedévéhez képest.

2001. július 13. 19:26

A GE mégsem veheti meg a Honeywellt

Az amerikai General Electric Co. (GE) 41 milliárd dolláros ajánlata a Honeywell International Inc.-re mégis megbukik az EU versenyfelügyeletének ellenállásán.

2001. július 2. 07:22

A General Electric több millió dolláros szerződést írt alá az IFS Aviation Software-re

A Magyarországon 1 éve jelen lévő IFS, a Paris Airshow 2001 kiállításon (a legjelentősebb repülési és űrhajózási kiállítás)bejelentette, hogy több millió dollár értékű szerződést írt alá a GE Engine Services-szel, az IFS Aviation software alkalmazására, a GE Engine Services világszerte több, mint 60 létesítményből álló hálózatában.

2001. június 18. 11:01

UPS-gyártóval bővül a GE Digital Energy

A GE Digital Energy bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött a szünetmentes tápegységeket (UPS) és a hozzájuk kapcsolódó szoftvereket előállító, európai központú IMV cég felvásárlásáról.

2001. június 11. 08:36

Vezetőváltás a General Electricnél

A vezetői székben Jeffrey Immelt fogja követni a jövő év végén leköszönő John "Jack" Welsh-t, a General Electricet két évtizeden át irányító legendás cégvezetőt.

2000. november 27. 21:42

A General Electric megszerzi a Honeywellt

A General Electric amerikai ipari csoport megállapodott a Honeywell elektronikai és gépipari vállalattal abban, hogy 45 milliárd dolláros részvényértéken megvásárolja ez utóbbi céget - jelentették a hétfői amerikai lapok.

2000. október 24. 09:07

Tömeges elbocsátás az NBC-től

A General Electric és az NBC televízió közös on-line portálja 170 munkatársnak mondott fel.

2000. augusztus 9. 21:53

A GE valós idejű világkapcsolatot épít

Összes munkatársát, később pedig vevőit és szállítóit is a weben keresztül, valós idejű együttműködésre képes csoportmunka-kisalkalmazásokkal kívánja összekapcsolni a General Electric (GE). Az óriáscég szándéka, hogy minden információt a weben keresztül osszon meg munkatársai között, és valós idejű képességekkel egészítse ki a már meglévő, web alapú csoportmunkaszoftverek funkcióit.

2000. május 18. 14:20

A GE újabb beruházásainál a keleti zóna mellett döntött

A General Electric Lighting magyarországi beruházásainak értéke meghaladja a 800 millió dollárt, és az amerikai anyavállalat további befektetésekben is gondolkodik.

2000. február 17. 23:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37