India kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: India

Alig néhány napot bírt a felnőtt tartalom tiltása

Az indiai kormány a társadalmi tiltakozás hatására szerdán visszavonta a pornográf tartalmú internetes oldalak százait betiltó korábbi rendeletét.

2015. augusztus 6. 17:16

Nem lehet neten becsületet sérteni Indiában

A legfelsőbb bíróság úgy találta, hogy a törvény nem határozta meg pontosan, mi minősül sértőnek, ezzel pedig csorbította a szólásszabadsághoz és az információ szabadságához való jogot, következésképpen ellentétes volt India alkotmányával.

2015. március 25. 08:34

Indiai mobilplatformot vett a Twitter

A Twitter bejelentette, hogy megvette a ZipDial indiai mobilplatformot. A felvásárlással mindenekelőtt a mikroblog tartalmait szeretnék minél több ember számára elérhetővé tenni.

2015. január 20. 15:31

Az első Android One mobilok a színen

A Google a várakozásoknak megfelelően lerántotta a leplet a kedvező árú és folyamatosan frissülő készülékek megjelenését szorgalmazó Android One projekt első fecskéiről. Az új mobilok Indiában mutatkoztak be és a helyi gyártók futószalagjairól érkeztek, ami nem véletlen.

2014. szeptember 19. 13:11

Párezer forintos okostelefonok hódítanak Indiában

Párezer forintos okostelefonok hódítják meg az indiai piacot, az Intex Technologies India által gyártott Cloud FX készülékek csupán 8000 forintba kerülnek, és a gyártó szerint a világ legolcsóbb okostelefonjai.

2014. szeptember 6. 10:08

Indiai történelmi nevezetességekkel bővült a Street View

A Google bejelentette, hogy a Street View képgalériája 76 Indiában található történelmi nevezetességgel gazdagodott. Ezek a Google Térképen és a Curtural Institute portálon is elérhetők.

Kulcsszavak: Google Street View India
2014. augusztus 1. 13:26

A Google kampányol, hogy Indiában több nő használja az internetet

A Google egyike azon vállalatoknak, amelyek határozottan hisznek abban, hogy mindenkit megillett az internethozzáféréshez való jog. Ez a motiváció húzódik meg mostani kampánya mögött is, amelyek célja, hogy Indiában minél több nő használja az internetet.

2013. november 21. 15:46

Megérkezett a Wikipédia Zero Indiába

A Wikipédia Zero, amely a fejlődő országokban kínál ingyenes mobilhozzáférést a Wikipédiához, hivatalosan is megérkezett Indiába.

2013. július 26. 17:31

Kedvező ár és BBM: BlackBerry 9220

Indiában kerül forgalomba a RIM olcsó, klasszikus BlackBerry stílusjegyeket magán viselő okostelefonja. A mobilból a 3G támogatás és a GPS modul is hiányzik, ennek ellenére sokak kedvence lehet.

2012. április 20. 17:06

A Facebook és a Google tartalomszűrés ellen küzd Indiában

A Facebook és a Google vállalatok közölték a delhi legfelsőbb bírósággal, hogy nem tartják lehetségesnek a saját felületükön folytatott tartalomellenőrzést, a kifogásolható - például vallási alakokat nem megfelelőképpen ábrázoló - tartalmakat pedig csak figyelmeztetés hatására távolíthatják el - adta hírül az NDTV újdelhi televízió hírportálja szerdán.

Kulcsszavak: India Google Facebook
2012. január 11. 12:46

India saját gyártmányú rakétával sikeresen pályára állított három műholdat

India egy saját gyártmányú hordozórakétával sikeresen pályára állított szerdán három műholdat - jelentették be indiai űrkutatási tisztségviselők és az IANS hírügynökség.

Kulcsszavak: műhold India
2011. április 21. 09:10

Napelemes tabletet tesztelnek Indiában

Egy nemzetközi fejlesztőcsapat olyan tablet PC-t tesztel Indiában, amelynek egyáltalán nincs szüksége külső áramforrásra, akkumulátora ugyanis teljes mértékben feltölthető napelemekről.

Kulcsszavak: Tablet PC India
2010. november 16. 16:19

India a világ legnagyobb személyazonosító adatbázisát hozza létre

Manmohan Szingh indiai kormányfő kiosztotta az ország első tíz személyazonosító számát szerdán; Újdelhi a következő években minden lakosnak ilyen számot akar adni, miután felvette személyi adataikat, s ezzel egyben a világ legnagyobb személyazonosító internetes adatbázisát hozza létre.

2010. szeptember 30. 12:04

Oroszország 600 millió dollárt fektet a Sistema Shyam Teleservices indiai távközlési vállalatba

Oroszország Vlagyimir Putyin miniszterelnök rendelkezésére 600 millió dollárt fektet az indiai Sistema Shyam Teleservices (SSTL) távközlési vállalatba, amelynek többségi tulajdonosa az orosz Sistema AFK (Szisztema pénzügyi befektetési részvénytársaság).

Kulcsszavak: távközlés India
2010. szeptember 10. 13:01

A napelemes mobiltelefon lehet a megoldás India számára

Újabb napelemes mobiltelefont dobnak piacra Indiában, hogy az elektromos áramban szegény vidéki területeken is problémamentes legyen a telefonálás.

Kulcsszavak: mobiltelefon India
2010. július 29. 09:30

Tábla-PC Indiából 27 euróért

Úgy néz ki, mint egy iPad, de csak egy tizennegyedébe kerül - Indiában bemutatták annak az iskolások számára kifejlesztett tábla-számítógépnek a prototípusát, amely mindössze 27 euró körüli összegbe kerül majd.

Kulcsszavak: India Tablet PC
2010. július 26. 09:24

Huszonötmillió kínai mobiltelefont tiltottak le

Huszonötmillió olcsó kínai mobiltelefont tiltottak le az indiai hatóságok, akik a  hívások lenyomozhatósága miatt döntöttek az IMEI-szám nélküli készülékek mobilhálózatokból való kizárása mellett.

Kulcsszavak: India mobiltelefon
2009. december 2. 08:29

Hamarosan egymilliárd indiainak lesz mobiltelefonja

Több mint egymilliárd mobiltelefonosra számítanak Indiában 2015-ig, a növekedést elsősorban a vidéki felhasználók tömegeitől várják.

Kulcsszavak: India mobiltelefon
2009. november 19. 08:46

India elveszítette a kapcsolatot Hold-szondájával

Az indiai űrhivatal elveszítette az összeköttetést szombatra virradó éjjel az ország egyetlen, tavaly október óta a Hold körül keringő műholdjával.

Kulcsszavak: műhold India
2009. augusztus 31. 08:48

Bemutatkozik a 10 dolláros indiai laptop

A 10 dolláros laptopként emlegetett gép ára 20 dollár, de ez megbocsátható csúsztatás, hiszen a 100 dolláros XO is 200 dollárba kerül.

Kulcsszavak: notebook India
2009. január 31. 21:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47