Inmarsat kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Inmarsat

Internet a felhők felett

Korlátlan webböngészés és streaming szolgáltatások érhetők el a Lufthansa és az Austrian Airlines számos európai járatának fedélzetén. Az internet néhány héten belül a Eurowings járataival repülő utasok számára is hozzáférhető lesz. 

2017. május 4. 11:04

Szélessávú műholdas hálózat a Telenortól

A Telenor Satellite és az Inmarsat még az idén föld körüli pályára állít két Inmarsat 4-es távközlési műholdat, és egyben beindítja globális műholdas vezeték nélküli szélessávú szolgáltatását (BGAN).

Kulcsszavak: Inmarsat DSL műhold Telenor
2005. április 23. 10:32

Az Ericsson szállítja a 3G-s alaphálózatot az Inmarsat-nak

Az Ericsson nyerte el a mobil műholdas üzemeltető Inmarsat 2004-ben beinduló új generációs szélessávú globális területi hálózata (B-GAN) fejlesztését. A szerződés 55 millió amerikai dollárról szól.

2001. december 6. 15:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14