McAfee-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: McAfee-hu

McAfee: 2009 a szinten tartás éve volt

December 17-én megtartotta évértékelő sajtótájékoztatóját a Mcafee hazai képviselete. A résztvevőket Tóth Árpád magyarországi képviselő és Barna Tamás technikai vezető tájékoztatta.

Kulcsszavak: McAfee-hu +céginfo
2009. december 17. 16:15

Ötéves az Informatikai Biztonság Napja - IT-biztonság a gyakorlatban

Az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) 2009. szeptember 24-én a korábbiaknál nagyobb helyszínen, a Cinema City Arénában és 1200 fő IT szakember részvételével kerül megrendezésre. Az idén ötéves eseményre a támogatók jóvoltából még ingyenes a belépés, de csakis regisztrációval juthatnak be az érdeklődők a szakma legjavát képviselő előadásokra.

2009. szeptember 9. 17:32

McAfee: kedvező idei növekedés, visszafogott 2009-es várakozások

A McAfee mai hagyományos évértékelő sajtótájékoztatóján Barna Tamás, az it-biztonsági cég CEE régiós technikai vezetője (téma: víruskörkép, vezető biztonsági események, előrejelzések) és Tóth Árpád, magyarországi McAfee képviselő (vállalati események, új megoldások, kutatások, együttműködések, hazai eredmények) adott tájékoztatást.               

Kulcsszavak: McAfee +céginfo McAfee-hu
2008. december 18. 18:04

Évértékelő McAfee

Régiós piaci sikerek, illetve az összetett fenyegetettségek elleni kockázat és prioritás alapú megelőző IT védekezés állt a McAfee Magyarország mai budapesti évértékelő sajtótájékoztatójának a fókuszában.

Kulcsszavak: McAfee-hu McAfee +céginfo
2005. december 22. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14