Symantec-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Symantec-hu

Új értékesítési vezető a Norton élén

A Symantec bejelentette, hogy új értékesítési vezetőt nevezett ki fogyasztói üzletága, a Norton élére Rakoncza Zsolt személyében. Az új vezető az elmúlt évtizedben olyan nemzetközi nagyvállalatoknál bizonyított értékesítési vezetőként, mint a Microsoft Hungary, a Pannon GSM (ma már Telenor) valamint a Vodafone legnagyobb magyarországi disztribútora.

2012. január 12. 10:11

Már egy-két óra alatt sok milliós veszteség érheti a nagyvállalatokat egy IT-leállás esetén

 "A magyarországi nagyvállalatok több mint fele nem rendelkezik katasztrófa-elhárítási tervvel" - állapította meg az a hazai felmérés, amelyben 200 magyarországi nagyvállalat IT döntésekben felelős szakértőit kérdezték katasztrófa felkészültségükről.

Kulcsszavak: felmérés Symantec-hu
2011. április 13. 14:31

A közepes méretű vállalatok az adatközpontok éllovasai

Az adatközpontok összetettsége, a nagyszámú alkalmazások és a katasztrófa utáni helyreállítási terv jelentik a legfőbb kihívást a 2010-es esztendőben - derül ki a Symantec tanulmányából.

2010. január 15. 09:01

Ötéves az Informatikai Biztonság Napja - IT-biztonság a gyakorlatban

Az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) 2009. szeptember 24-én a korábbiaknál nagyobb helyszínen, a Cinema City Arénában és 1200 fő IT szakember részvételével kerül megrendezésre. Az idén ötéves eseményre a támogatók jóvoltából még ingyenes a belépés, de csakis regisztrációval juthatnak be az érdeklődők a szakma legjavát képviselő előadásokra.

2009. szeptember 9. 17:32

Személyes adatok egy dobozos kóla áráért

Már egy dobozos kóla áráért vásárolhatók személyes adatok az internetes feketegazdaságban; 160 és 16 000 forint közötti összegért akár teljes személyazonosságot, névvel, címmel, születési dátummal kiegészített hitelkártyaadatokat is lehet kapni, míg a "csapolható", kipróbált bankszámla-hozzáférést mintegy 200 000 forintért adják a bűnözők.

Kulcsszavak: Symantec-hu security
2009. április 17. 11:11

Norton 2009: erőforrás-kímélő, leggyorsabb, legtöbbször frissít

Teljesen újfajta vírusszkennelési módszert használ; egyetlen klikkel, egy percnél rövidebb idő alatt telepíthető; alig 7 MB memóriát igényel; impulzusszerűen, átlagban naponta 222 frissítést végez el; állítólag 50%-kal gyorsabb, mint a pl. Kaspersky 2009. Ezt jelenti az új Symantec Norton 2009. A Symantec Képviselet mai budapesti sajtótájékoztatóján Bartha Hedvig marketingmenedzser és Con Mallon (regionális marketingigazgató) mutatta be az új a Norton Internet Security 2009 integrált csomagot és a Norton AntiVirus 2009-et.

2008. október 1. 16:40

A szülőknek fogalmuk sincs, mit csinál gyermekük a világhálón

Vajon a szülők tudják, hogy mit csinálnak gyermekeik, miközben interneteznek? És vajon mit csinálnak a szülők, amikor szörfölnek a neten? Idegenekkel beszélgetnek? Jobban szeretik online ismerőseiket, mint a barátaikat? Vajon hányan használták már a világhálót arra, hogy randevúzzanak, kifizessék a számláikat vagy játsszanak? Továbbá miként viszonyulnak mindezek a valós élet dolgaihoz?

2008. február 18. 12:51

Új területi igazgató a Symantecnél

[smallimage 1 left]A Symantec Magyarorszagért es Romániáért felelős új területi igazgatója Konkoly Thege Szabolcs, aki 2003. július 1. óta tölti be ezt a pozíció.

Kulcsszavak: +céginfo Symantec-hu
2003. július 8. 20:43

Szoftverek, megoldások győzelemre ítélve

Bár az IT 2003 konferencia melletti kamarakiállításon bemutatott szoftverek mindegyike nem kaphatta meg a pénz- és médiadíjat (igazság szerint már az is a választás nehézségét és a mezőny erősségét mutatta, hogy egy helyett végül is négyen nyertek), a zsűri és a szakmai közönség egyaránt megállapította, hogy rendkívül jó mezőny vonult fel, és szinte mindegyik megoldás győzelemre van ítélve abban a piaci versenyben, amely a kiállításon kívül zajlik.

2003. április 19. 10:35

Symantec: internetes támadások korai riasztórendszere

A Symantec Magyarország március 21-én tartott sajtótájékoztatóján bemutatásra került a most megjelent, a maga nemében a világon egyedülálló Symantec DeepSight Treat Management System 4.0, a vállalati internetes biztonságtechnikában alkalmazható világméretű ún. korai riasztórendszer.

2003. március 21. 13:34

Fókuszban a biztonság

Az üzleti és különösen az információbiztonság kérdése visszatérő témája a sajtónak, és gyakorta foglalkoztatja az informatikai igazgatókat, IT-menedzsereket, illetve mindazokat a vezetőket, akik felelősek a vállalat kockázati tényezőinek felügyeletéért. E kérdéskör vállalaton belüli mélyreható vizsgálatakor az IT-biztonság gyakran csupán olyan eszköznek tűnhet, amellyel üzleti veszteségeket próbálunk elkerülni, s amely meg nem térülő költségeket von maga után. Mindezek ellenére a megfelelő biztonsági megoldás bevezetése ennél jóval többet is nyújthat: hozzáadott értéket biztosíthat, s akár a bevételeket is növelheti. Az IDC IT Security Roadshow Central and Eastern Europe 2003 konferencián február 13-án elhangzottak közül Gombás Lászlónak, a magyarországi Symantec-képviselet senior rendszermérnökének gondolatait ismertetjük.

2003. március 9. 09:48

Symantec: új víruselhárító-változat hálózati tároló- és tartalomtovábbító berendezésekhez

A Symantec bejelentette Symantec AntiVirus for NetApp Filerst és a Symantec AntiVirus for Network Appliance NetCache-t. A Symantec AntiVirus vizsgálómotorjának (Scan Engine) 4.0 változatában alkalmazott eljárásokon alapuló megoldás a rendszerfelügyelők kezébe a hálózati erőforrásokat, valamint a Network Appliance tároló- és tartalomtovábbító berendezésein tárolt információk megbízható megvédéséhez gyors, méretezhető és megbízható vírusellenes védelmet ad.

Kulcsszavak: Symantec-hu vírus Symantec
2003. január 6. 09:27

Megjelent a Norton AntiVirus 2003 magyar nyelvű változata

A napokban megjelent a Norton AntiVirus 2003 magyar nyelvű változata a piacon. Az újdonságok közé tartozik a közvetlen üzenetek védelme és az új férgek felismerése mellett a férgek és a trójaiak önműködő eltávolítása.

2002. december 10. 11:42

Norton Internet Security 2003 Professional Edition

A Symantec bejelentette a Norton Internet Security 2003 Professional Editiont, mely a cég legjobb, átdolgozott tűzfal-, bizalmasságvédő, víruselhárító és tartalomszűrő eljárásait egyetlen, könnyen kezelhető programcsomagban tartalmazza.

2002. december 3. 17:11

Vírusvédelem Lotus Domino for Linuxra

Elkészült az első, a Lotus Domino for Linuxra szánt víruselhárító megoldás, a Symantec AntiVirus 2.5 for Lotus Notes/Domino for Linux. A Symantec AntiVirus 2.5 for Lotus Notes/Domino for Linux széles körű, önműködő vírusvédelmet biztosít a Lotus Notes/Domino valamennyi számítógépes környezete, köztük a Solaris, az AIX, az OS/400, az OS/390 és immár a Linux számára.

2002. július 25. 10:09

Symantec Security Check: több mint 20 millió felhasználót szolgál ki

Már 20 millióan használták eddig a Symantec Security Check biztonságiteszt-honlapot, amely a hálózatbiztonsági fenyegetések beazonosítását célozza. A honlapon elérhető ingyenes szolgáltatás segítségével a PC és a Macintosh számítógép használói világszerte behatárolhatják, megérthetik és megoldhatják a saját számítógépük hálózati biztonsági gyengeségeit.

2002. június 13. 16:54

Common Criteria EAL4 tanúsítvány a Symantec Enterprise Firewallnak

A Symantec Enterprise Firewall 7.0 megkapta a Common Criteria Evaluation Assurance Level 4 (EAL4) tanúsítványt. Az okirat azt bizonyítja, hogy a Symantec Enterprise Firewall megfelelt a széles körű tesztek során, és teljesíti az International Standards Organization (ISO) által felállított szabványok követelményeit.

2002. május 25. 07:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

Az ESET legújabb Threat Report jelentése átfogó képet ad az ESET szakértői csapata által 2023 decemberétől 2024 májusáig megfigyelt fenyegetettségi trendekről.

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

Az első helyen végzett a Schneider Electric a TIME magazin és a Statista által összeállított, a világ legfenntarthatóbban működő vállalatait bemutató rangsorban. A társaság többek között saját fenntarthatósági programjával, illetve az ügyfelei és beszállítói energiahatékonysági és klímavédelmi törekvéseit támogató megoldásaival és kezdeményezéseivel érdemelte ki az elismerést.

2024. július 4. 19:09