Norton kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Norton

Már a mobilokon is megjelentek a váltságdíj-támadások

A napokban egy olyan kártékony alkalmazást észlelt a Symantec, amelyről a biztonsági megoldásokat fejlesztő cég szakemberei úgy gondolják, hogy ez lehet az első, kifejezetten mobilkészülékeket célzó váltságdíj app, azaz úgynevezett „ransomware”. Az új program a hamis antivírus fenyegetések egyik típusa, amely immár androidos eszközökön terjed és „Android.Fakedefender” néven azonosították.

2013. július 1. 15:15

Alig figyelnek mobiljaikra a fesztiválozók

Itt a nyár és vele együtt kezdődik a fesztiválszezon is. A Norton legfrissebb kutatása szerint a fesztiválozók 77 százaléka kiemelten fontosnak tartja, hogy okostelefonját is magával vigye a rendezvényekre, 35 százalékuk viszont egyáltalán nem foglalkozik a készülékén tárolt adatok biztonságával. Sokan ráadásul nem megbízható forrásokból vásárolják meg a belépőjegyeket, így már több hamis jegyet adnak el a bűnözők online, mint a helyszíneken.

2013. június 19. 09:03

Világszerte terjednek a hamis közösségi oldalak

Az adathalászok minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a gyanútlan felhasználók azonosítóit megszerezzék. Közülük sokan drasztikus módszerekkel, különféle hamis közösségi oldalakkal cserkészik be áldozataikat. Erre vonatkozóan mutat be a Norton két friss példát, amelyekhez hasonlókra a közeljövőben a magyar felhasználóknak is fel kell készülniük.

Kulcsszavak: biztonság védelem Norton
2013. május 29. 12:35

Kockázatos játék a nem biztosított wifi hálózatok használata

A Symantec fogyasztói üzletága, a Norton további betekintést nyújt az európai mobiltulajdonosok felhasználói szokásaiba. A vállalat kutatása szerint a felnőttek számára fontosabbak a mobil eszközeik mint valaha, ennek ellenére csak néhányan gondoskodnak arról, hogy a rajtuk található adatok biztonságban legyenek.

2013. április 4. 14:02

Valentin napon is ügyeljünk számítógépeink biztonságára!

A Valentin nap közeledtével általában mindenki a szerelemre gondol, az online fenyegetésekre viszont az internetezők többsége a legkevésbé sincsen felkészülve. A rosszindulatú támadások nagy része ugyan biztonsági szoftverekkel kivédhető, de ahhoz, hogy ki tudják cselezni az emberi érzelmekre és a bizalomra alapozó fogásokat, a felhasználóknak legfőképpen józan észre van szüksége.

Kulcsszavak: Norton Symantec security
2013. február 14. 10:17

Biztonsági tippek Windows 8-at használó új eszközeinkhez

Nemrég kerültek piacra, és az első eladási adatok alapján várhatóan az idei karácsonyi vásárlási szezon slágertermékei lesznek a Windows 8 operációs rendszert alkalmazó különféle eszközök. Azonban ezeknél az új eszközöknél is fontos, hogy odafigyeljünk a banki és személyes adataink biztonságára. A Norton hat egyszerű, de annál fontosabb jótanácsot ad, melyek betartásával biztonságosabbá tehetjük eszközeinket. 

Kulcsszavak: Norton security Windows 8
2012. december 14. 10:50

Norton védelem Samsung Galaxy-ra

A Symantec bejelentette, hogy a Samsung Electronics készülékek ezentúl Norton Mobile Security-t is biztosítani fognak androidos felhasználóknak. A Samsung egy teljes funkcionalitással bíró 90 napos előfizetést biztosít több nyelven a Samsung Galaxy felhasználók számára a Samsung Apps alkalmazásboltban (www.samsungapps.com).

2012. március 21. 18:48

Ingyenesen elérhető a Norton Identity Safe béta verziója

A felhőalapú szolgáltatás azonosságvédelmet és egyszerű, biztonságos jelszókezelést biztosít Windows számítógépekre, iOS-re és androidos készülékekre.

2012. február 6. 14:04

Új értékesítési vezető a Norton élén

A Symantec bejelentette, hogy új értékesítési vezetőt nevezett ki fogyasztói üzletága, a Norton élére Rakoncza Zsolt személyében. Az új vezető az elmúlt évtizedben olyan nemzetközi nagyvállalatoknál bizonyított értékesítési vezetőként, mint a Microsoft Hungary, a Pannon GSM (ma már Telenor) valamint a Vodafone legnagyobb magyarországi disztribútora.

2012. január 12. 10:11

Minden harmadik keresőszó fertőzött weboldalra mutat - ingyenes Norton Facebook-alkalmazás

A Norton nyilvánosságra hozta legfrissebb felmérését, mely során a keresőoptimalizálás (SEO) vírusveszélyeit vizsgálta. A felmérésből kiderül, hogy minden harmadik keresőszó károkozót tartalmazó fertőzött weboldalra mutat, óriási kockázatnak kitéve ezzel a személyes adatainkat.

Kulcsszavak: Facebook security Norton
2010. július 29. 17:03

Megjelent a Norton Ghost 15

Megjelent  a szakma egyik legfejlettebb PC mentő és -helyreállító megoldása, a Norton Ghost 15. A Windows 7-tel kompatibilis Norton Ghost 15 a 25G és 50G Blu-ray Disc-kel is használható. Ebben a változatban mutatkozik be az új, hideg lemezképkészítő funkció, amely a termék telepítése nélkül készít lemezképet a számítógépről. A Norton Ghost emellett a Symantec hatékony ThreatCon jelzőjét is használja komoly veszély fenyegetése esetén a PC-k önműködő mentéséhez.

Kulcsszavak: Norton Symantec security
2009. november 23. 20:40

Megjelent a PC teljesítményét gyorsító, a netes védelmet is kiterjesztő Norton 360 változat

A Symantec mai budapesti sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy elérhető a minden elemet egyben tartalmazó védelmi megoldásának, Norton 360-nak új, v.3.0 változata.

Kulcsszavak: Symantec Norton security
2009. március 24. 15:34

Norton 2009: gyorsnak gyors, biztonságosnak biztonságos - de

2008 második felében jelent meg a piacon új Symantec Norton 2009. Az alkalmazások sebességét szem előtt tartva újratervezett Norton 2009 teljesítménye jelentősen javult, ám az ennek érdekében tett egy-két apró trükk biztonsági kockázatot jelent a felhasználók számára.

Kulcsszavak: Symantec security Norton
2009. február 1. 11:51

A Symantec megjelentette Norton 2009 termékei bétaváltozatát

A Symantec ma jelentette be a Norton Internet Security 2009 és a Norton AntiVirus 2009 nyilvános bétaváltozatának megjelenését, melyek már letölthetők.

Kulcsszavak: Symantec Norton security
2008. július 21. 14:20

Norton Ghost 14.0: fejlett PC-mentés és -helyreállítás

A Symantec, a Norton márkájú védelmi szoftverek gyártója bejelentette a legfejlettebb PC-mentő és -helyreállító megoldása, a Norton Ghost 14.0 bevezetését. A Norton Ghost 14.0 a rajta tárolt összes adattal – az alkalmazásokkal, a beállításokkal, a könyvtárakkal és a fájlokkal – együtt elmenti, és szükség esetén helyreállítja a felhasználó teljes PC számítógéprendszerét.

2008. április 10. 14:33

Itt a Norton AntiVirus 2007 és Norton Internet Security 2007

A Symantec magyarországi képviselete nevében Bartha Hedvig ma sajtótájékoztatón jelentette be a cég Norton AntiVirus (NAV) 2007 és Norton Internet Security (NIS) 2007 biztonsági szoftver termékeinek megjelenését. Lényeges változások: az alkalmazások technológiai tudását és teljesítményét megnövelték, gyorsabb és egyszerűbben kezelhető lett a két programcsomag.

Kulcsszavak: Norton security Symantec
2006. október 3. 15:12

Különleges védelemmel vértezi fel a böngészőket az új Norton

A Symantec bejelentette, hogy bár még messze a jövő év, egy-két héten belül megkezdi a végfelhasználóknak szánt népszerű szoftverei, például a Norton programcsalád 2006-os változatának forgalmazását.

Kulcsszavak: Norton security Symantec
2005. szeptember 28. 14:02

Olcsóbb Norton Antivirus Thaiföldön

A Symantec kibocsátotta Norton Antivirus vírusirtó szoftverének thai nyelvű változatát, amely feleannyiba kerül, mint az eredeti, angol nyelvű verzió.

2004. május 31. 19:12

A Symantec 3 terméke a PC Magazine "Best of 2003" listáján

A legjobb segédprogramokká kiáltották ki a harmadszor nyertes Norton InternetSecurity-t, a Norton AntiVirus-t és a Symantec PartitionMagic-et

Kulcsszavak: Norton security Symantec díj
2004. február 2. 14:11

Symantec - Tiscali szövetség internetvédelmi megoldásokra

A Symantec és a Tiscali bejelentette, hogy szövetségre lép egymással, amelynek keretében internetvédelmi megoldásokat kívánnak nyújtani az európai internetezőknek.

2004. január 28. 13:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

Az ESET legújabb Threat Report jelentése átfogó képet ad az ESET szakértői csapata által 2023 decemberétől 2024 májusáig megfigyelt fenyegetettségi trendekről.

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

Az első helyen végzett a Schneider Electric a TIME magazin és a Statista által összeállított, a világ legfenntarthatóbban működő vállalatait bemutató rangsorban. A társaság többek között saját fenntarthatósági programjával, illetve az ügyfelei és beszállítói energiahatékonysági és klímavédelmi törekvéseit támogató megoldásaival és kezdeményezéseivel érdemelte ki az elismerést.

2024. július 4. 19:09