Morpho Communications kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Morpho Communications

Vezető tanácsadói kinevezés a Morpho Communications-nél

Nemes Ágnes személyében új taggal bővült a Morpho Communications menedzsmentje.

2012. december 1. 07:09

Újabb Canon üzletágat kommunikál a Morpho Communications

A Canon Hungária Kft. a Morpho Communicationst, Magyarország vezető technológiai kommunikációs ügynökségét bízta meg Canon Consumer Imaging (CCI) üzletága teljes körű magyarországi sajtókommunikációjának szervezésével.

2008. január 15. 12:58

A Morpho Communications idén megduplázta állandó ügyfeleinek számát

A Morpho Communications az idén az APC-vel, az Apple-lel, a Miniszterelnöki Hivatal EDR Titkárságával, az IKO-Telekom Média Holdinggal, a Nextira One-nal és a Navigátor Rt.-vel bővítette állandó ügyfeleinek körét.

Kulcsszavak: Morpho Communications
2005. december 27. 09:05

Újabb megbízás a Morpho Communications számára

A NAVIGATOR Informatika Rt., a hazai informatikai piac egyik legnagyobb IT-outsourcing vállalata a Morpho Communications-t, Magyarország vezető technológiai kommunikációs ügynökségét bízta meg kommunikációs stratégiájának kidolgozásával és teljes körű sajtókommunikációjának szervezésével.

2005. november 26. 08:36

Új pozíció a Morpho Communicationsnél

A Morpho Communications technológiai kommunikációs ügynökség új pozíció létrehozásával növelte munkatársainak létszámát.

Kulcsszavak: Morpho Communications
2005. november 4. 15:16

A vezeték nélküli iroda ma már nem csak a nagyok kiváltsága

A vezeték nélküli iroda nem a nagyvállalatok kiváltsága, hanem a kisvállalatok dinamikus növekedését támogató, a hagyományos megoldásoknál költséghatékonyabb technológia - derül ki a felmérésekből és a piaci szereplők értékesítési adataiból.

Kulcsszavak: Morpho Communications
2005. október 30. 11:04

A Morpho Communications-t választotta ügynökségének a MEH EDR Titkársága

A Miniszterelnöki Hivatal (MEH) EDR Titkársága – mint az Egységes Digitális Rádiótávközlő Rendszer (EDR) létrehozásáért felelős állami szervezet – a Morpho Communications-t, Magyarország vezető technológiai kommunikációs ügynökségét bízta meg kommunikációs stratégiájának kidolgozásával és kommunikációs aktivitásának teljes körű szervezésével.

2005. október 26. 11:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47