Nav N Go kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Nav N Go

Indiában és Kínában is irodát nyit az NNG

Nemzetközi terjeszkedésének következő lépéseként a hazai székhelyű navigációs szoftverfejlesztő vállalat két új irodát létesített

Sanghajban és Új-Delhi közelében. Az NNG kiemelt céljai között szerepel, hogy megerősítse pozícióját a rendkívül gyors ütemben növekvő ázsiai navigációs piacokon.

Kulcsszavak: +céginfo Nav N Go
2011. december 7. 16:44

Intuitív navigáció a legújabb iGO primo 2.0 navigációs szoftverrel

Az NNG Kft. bemutatta a hardvergyártó partnerek számára fejlesztett iGO primo 2.0-t, a cég navigációs szoftverének legfrissebb verzióját. Az új program intuitív funkcióinak köszönhetően túlmutat az egyszerű gépi irányítás eddig ismert lehetőségein. A frissített verzió új, intuitív navigációs funkciókkal bővült, így a program képes értelmezni a vezető viselkedését, és azonnali megoldást kínál a mindennapi közlekedési helyzetekben.

Kulcsszavak: Nav N Go GPS
2011. augusztus 27. 15:50

Intuitív navigáció a legújabb iGO primo 2.0 navigációs szoftverrel

Az NNG prémium szoftvere új, intelligens funkciókat kínál, így a PND és az utólag beépíthető készülékek mostantól még hasznosabb útitársak: proaktív szolgáltatásaik tovább segítik és még könnyebbé teszik a navigációt.

Kulcsszavak: GPS Nav N Go
2011. augusztus 24. 17:56

iGO Navigációval érkezik a Fujitsu Ten fedélzeti audio-video egysége

A japán autóipari beszállító az NNG-t bízta meg új multimédia- és navigációs egysége egyedi navigációs szoftverének kifejlesztésével. Az iGO Navigációs megoldás speciálisan kialakított felhasználói felülettel rendelkezik.

Kulcsszavak: Nav N Go Fujitsu GPS
2011. június 21. 18:16

Az új budapesti utcanevek már fent vannak az iGO Navigáció térképein

A hazai készítésű Top-Map térképadatbázis legújabb verziója a www.naviextras.com oldalon keresztül már elérhető az iGO Navigáció felhasználói számára.

Kulcsszavak: GPS Nav N Go
2011. június 1. 07:13

Új, utólag beépíthető Blaupunkt készülék iGO primo Navigációval

Az NNG és a Blaupunkt közösen jelentette be az új New York 800 utólag beépíthető információs-szórakoztató rendszer piaci bevezetését. Magyarországra a Blaupunkt hivatalos forgalmazóján keresztül érkezik majd a termék.

Kulcsszavak: Blaupunkt Nav N Go
2011. május 26. 14:22

Az autóipar felé navigál az NNG

Az NNG Kft. sikeresen lezárta másfél éves fejlesztési projektjét, amely arra irányult, hogy a gyárilag beépített autós rendszerek követelményeinek megfelelő navigációs megoldást alakítson ki.

Kulcsszavak: autotech Nav N Go
2011. május 18. 08:31

GVH: kartellgyanú a navigációsszoftver-piacon

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 11 cég ellen indított eljárást, mivel egy térképszoftver értékesítése kapcsán - feltehetően - megsértették a versenytörvény versenykorlátozó megállapodások tilalmára vonatkozó rendelkezéseit - közölte a hivatal hétfőn az MTI-vel.

Kulcsszavak: Nav N Go GVH
2011. május 10. 08:39

Navigáció három dimenzióban

A 3D-s képalkotás sokféle módon teszi érdekesebbé az életünket. Az animációs filmek és videojátékok már képesek a valóság illúzióját kelteni, és új távlatokat nyitnak meg az emberi képzelet számára. Ám ezzel még nem érnek véget a 3D technológia előnyei: az olyan hétköznapi tevékenységekben is jó hasznát vehetjük, mint például a navigáció.

Kulcsszavak: 3D GPS Nav N Go
2011. április 9. 16:46

Ingyenes iGO alkalmazás iPhone-ra a Vodafone-nál

A Magyarország-térképpel érkező átdolgozott iGO My way alkalmazás a szokásos érdekességek mellett az összes Vodafone-bolt címét és nyitva tartását is tartalmazza.

Kulcsszavak: Nav N Go GPS Vodafone-hu
2011. április 7. 17:42

Nevet váltott a Nav N Go

Megváltoztatta a nevét NNG Kft.-re a navigációs szoftvert fejlesztő budapesti Nav N Go Kft. - közölte a cég.

2010. december 8. 08:30

iGO My way szoftver iPhone-ra valós idejű szolgáltatással

Az iGO My way 2010 iPhone modellre fejlesztett navigációs megoldás legújabb verziója adatkapcsolatot, sebességmerő kamerákat tartalmazó adatbázist, frissített térképeket, valamint multitasking támogatást kínál a felhasználóknak.

Kulcsszavak: iPhone GPS Nav N Go
2010. október 19. 18:11

Uniós támogatás segítségével autóipari beszállítói területen fejleszt a Nav N Go

Közel 500 millió Ft összegű fejlesztésbe fogott a Nav N Go Kft., amelynek célja, hogy a vállalat tovább növelje jelenlétét az autóipari beszállítók között.

Kulcsszavak: autotech Nav N Go
2010. október 11. 17:36

Négyezer hamis Nav N Go iGO 8 GPS készüléket foglaltak le

Több mint négyezer hamis Nav N Go iGO 8 szoftverrel felszerelt GPS készüléket foglalt le a spanyol rendőrség a szeptember közepén tartott „Operación Satélite” elnevezésű művelet során. A spanyol cég a legnagyobb üzlethálózatoknak is forgalmazta a feltört szoftvert futtató készülékeket. Hogyan ellenőrizhető, hogy a vásárolt iGO szoftver eredeti-e?

Kulcsszavak: jog Nav N Go navigáció
2010. szeptember 28. 18:29

Teljesen új navigációs rendszert fejleszt a Nav N Go

Többszáz-milliós fejlesztési projektbe fogott a Nav N Go, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az U1 Research. A fejlesztés főbb kutatási területei a szemantikus tartalomkezelés, a helyfüggő, összetett mobil alkalmazások, valamint a mobil kezelhetőség.

Kulcsszavak: GPS navigáció Nav N Go
2010. szeptember 17. 08:30

Hamis szoftvereket találtak a vámosok Esztergomban

Ötmillió forint értékben foglaltak le jogsértő szoftvereket a napokban az esztergomi Vám- és Pénzügyőri Hivatal munkatársai a belvárosban ellenőrzött üzletekben - közölte a Nav N Go szoftverfejlesztő cég márkavédelmi képviselete, az IPR Consulting Kft. kedden.

2010. június 30. 09:03

Prémium kategóriás készülékekre fejleszt a Nav N Go

A Nav N Go (NNG) a hannoveri CeBIT számítástechnikai kiállításon mutatta be a kifejezetten készülékgyártóknak szánt iGO primo elnevezésű navigációs szoftverét.

Kulcsszavak: Nav N Go CeBIT
2010. március 4. 09:16

A Mobile World Congressen mutatja be mobil navigációs megoldásait a Nav N Go

A Nav N Go idén első alkalommal vesz részt a Barcelonában megrendezett Mobile World Congress rendezvényen.

Kulcsszavak: Nav N Go
2010. február 15. 17:31

Megjelent az iGO My way 2009 két Kelet-Európa csomagja iPhone-ra

Az iGO My way 2009 iPhone-ra kifejlesztett navigációs megoldás vadonatúj Kelet-Európa kiadásai letölthetők az Apple App Store-ból. A 20 és a 6 országos csomag is tartalmazza Magyarország részletes térképét.

Kulcsszavak: Nav N Go GPS iPhone
2009. december 21. 19:01

Lebuktak az interneten hamis Nav N Go szoftvert árusító csalók

Az elmúlt időszakban számos rendőrségi intézkedés történt az apróhirdetésekben tört Nav N Go szoftvereket kínáló csalók ellen. A rendőrség több városban is tartott házkutatásokat, volt olyan „kereskedő”, akit kétszer is elkaptak – jelentette be a szoftverfejlesztő cég márkavédelmi képviselete, az IPR Consulting Kft.

Kulcsszavak: Nav N Go GPS
2009. december 17. 16:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52