Nero kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Nero

Nero 8 október 1-jétől

A Nero október elsején kibocsátja digitális médiakezelő szoftverének legújabb, 8-as verzióját, amely kifejezetten a Windows Vistára lett optimalizálva.

Kulcsszavak: Nero felhszoft
2007. szeptember 1. 20:42

Stratégiai partnerség a Panda és a Nero között

Hosszútávú, stratégiai partnerséget kötött a Panda Software és a Nero AG. A két piacvezető cég a gazdasági előnyöknél jóval többet vár az együttműködéstől.

2007. július 10. 11:01

Letölthető a kéklézeres lemezeket is támogató Nero Linux 3

A németországi Nero cég képviselői bejelentették, hogy elkészültek a kéklézeres korongok írására is alkalmas szoftverük 3-as verziójával, amely máris letölthető az internetről.

Kulcsszavak: Nero felhszoft
2007. május 28. 17:22

HD videókompatibilitással bővül a Nero

A Nero nagy felbontású HD videók olvasását és írását lehetővé tevő alkalmazással bővítette Nero 7 Ultra Edition Enhanced médiakezelő szoftverét.

Kulcsszavak: Nero felhszoft
2007. április 16. 22:22

Kéklézeres lemezek írása Nero-val Linux alatt

A németországi Nero cég a Cebit-en bemutatta a kéklézeres korongok írására alkalmas szoftverének legújabb, Linux rendszermag alatt is futó változatát.

Kulcsszavak: Blu-ray CD Nero Linux
2007. március 19. 17:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55