Pioneer kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Pioneer

További régiókkal bővül az AppRadio és az iGO primo szolgáltatása

A Pioneer tovább bővítette az iGO navigációs szoftvermotoron futó, NavGate Drive alkalmazásban elérhető régiók számát, és az NNG Kft. a térképadatbázis-bővítésen túl 15 iGO primo applikációban is elérhetővé tette a Pioneer AppRadio kompatibilitását biztosító bővítményt. Így a navigációs alkalmazás a Pioneer AppRadio multimédiás fejegységével közvetlenül is összekapcsolható.

2012. szeptember 29. 10:25

Az iGO primo app már a Pioneer AppRadio-val is használható

Legújabb frissítésével az iPhone-on és iPad-en is elérhető iGO primo app már a Pioneer AppRadio autós multimédiás egységével is összekapcsolható. Az összekapcsolást lehetővé tévő bővítmény hamarosan letölthetővé válik az iGO primo app különböző regionális, köztük az európai, orosz, török, dél-amerikai, észak-amerikai és brazil kiadásaiban is.

2012. július 4. 14:27

3D Blu-ray lejátszók a Pioneertől

A Pioneer az atlantai CEDIA kiállításon olyan Blu-ray lejátszókat mutatott be, amelyek képesek a 3D megjelenítésre is.

Kulcsszavak: Blu-ray Pioneer
2010. szeptember 25. 19:28

12x-es Pioneer Blu-ray író

A Pioneer bemutatta a világ leggyorsabb kéklézeres lemezeket író optikai meghajtóját, melyhez még nem is kaphatók az ezt a sebességet támogató korongok.

Kulcsszavak: Pioneer
2009. október 3. 13:39

Kár: a Pioneer kiszáll a tévégyártásból

A Pioneer hivatalosan megerősítette azt az értesülést, amely szerint a cég leáll a plazmatévék gyártásával és mintegy 10 000 dolgozóját elbocsátja.

Kulcsszavak: Pioneer TV +céginfo
2009. február 12. 19:31

Pioneer: tízezres elbocsátás

A Pioneer világszerte összesen 10 ezer fős létszámcsökkentést hajt végre.

Kulcsszavak: Pioneer +céginfo
2009. február 12. 09:23

16 rétegű, 400 GB-os Pioneer Blu-ray lemez

A Pioneer egy olyan Blu-ray kéklézeres optikai lemezt fejlesztett ki, amely 16 adattároló rétegen összesen 400 gigabájt adatot képes raktározni.

Kulcsszavak: Pioneer Blu-ray
2008. július 7. 19:16

Közösen fejleszt Plazma TV-ket a Pioneer és a Panasonic

A Matsushita a Pioneerrel együttműködve olyan plazma kijelzőket és modulokat fog előállítani, amelyek egyesítik a két cég technológiai erősségeit.

2008. május 11. 11:12

Hússzoros sebességű Pioneer DVD író

A Pioneer egy olyan DVD író számítógépes optikai meghajtót mutatott be, amely hússzoros sebességgel képes DVD lemezeket írni.

Kulcsszavak: DVD-RAM DVD-RW DVD Pioneer
2007. november 21. 07:45

Sharp lesz a Pioneer és fordítva?

A japán Sharp elektronikai konszern felvásárolja az ugyancsak japán Pioneer elektronikai cég részvényeinek egy részét, és ugyanezt teszi utóbbi is a Sharp részvényeivel, a jelentések szerint átfogó "tőke- és cselekvési közösséget" teremtenek. A Pioneer a Sharpnak juttatandó részvényeket tőkeemelésből teremti elő. A részvénycserés ügyletre a Sharp 357 millió, a Pioneer 170 millió dollár körüli összeget áldoz.

Kulcsszavak: Sharp Pioneer +céginfo
2007. szeptember 24. 09:35

Teljes HD plazmatévék a Pioneertól

A Pioneer bejelentette, hogy októberben teljes HD képfelbontású plazmatévéket hoz forgalomba, a jelenleginél jobb képminőséget biztosító technológiával.

Kulcsszavak: TV Pioneer
2007. augusztus 4. 20:04

Nyolcadik generációs Pioneer plazma HD-tévék élethűbb feketével

A Pioneer egy újfajta technológiának köszönhetően olyan HD plazmatévéket mutatott be, amelyek a jelenlegi síkképernyős televízióknál 80%-kal mélyebb feketét képesek megjeleníteni.

Kulcsszavak: Pioneer TV HD
2007. május 9. 22:38

Blu-ray író 50 ezer forintért

A Pioneer olyan alacsony árkategóriás Blu-ray író/olvasó optikai meghajtót mutatott be, amely harmadannyiba kerül, mint a jelenleg forgalomban lévő hasonló eszközök.

Kulcsszavak: Pioneer DVD Blu-ray
2007. április 20. 20:34

Ismét csúszik a Blu ray-premier

A következő generációs DVD-szabvány, a Blu-ray bevezetése ismét elhalasztódik, ugyanis a Sony weboldalán az olvasható, hogy az Egyesült Államokban a korábban meghatározott időpont helyett augusztus 15-én kerül csak kereskedelmi forgalomba a lejátszó.

Kulcsszavak: Pioneer DVD Blu-ray Sony
2006. június 12. 19:05

A Sanyo és a Pioneer is veszteségre számít

Nyereséges lett üzleti éve harmadik negyedében a japán Sanyo Electric, de már most jelezte, hogy az egész évre komoly veszteséggel számol. Hasonló közleményt adott ki egy másik jelentős japán elektronikai gyártó, a Pioneer. A két iparvállalatot az elemzők ágazati vesztesnek nevezték: nem tudtak hatékonyságban felzárkózni társaikhoz, így a Matsushita és a Sharp cégekhez.

Kulcsszavak: Pioneer Sanyo
2006. február 1. 11:02

Pioneer Bluray DVD-író meghajtó januárban

A Pioneer a január eleji CES-en bemutatja az első piaci forgalomba szánt Bluray kéklézeres DVD-író optikai PC-meghajtót, a hónap végén pedig valószínűleg forgalomba is hozza a terméket Japánban.

Kulcsszavak: Pioneer Blu-ray
2005. december 27. 21:20

Gyorsuló Pioneer írók hazánkban

Típust vált a Pioneer is a DVD írók között, a méltán népszerű 109-est, a 110-es váltja.

Kulcsszavak: DVD-RW DVD-R DVD Pioneer
2005. szeptember 5. 19:20

Létszámot és kapacitást csökkent a Pioneer

A japán Pioneer elektronikai konszern csütörtökön bejelentette, hogy alkalmazottainak létszámát 5 százalékkal, termelő egységeinek számát 25 százalékkal készül mérsékelni világméretekben.

Kulcsszavak: Pioneer
2005. március 25. 14:06

iPod adapter Pioneer autós rádiókhoz

A Pioneer olyan adaptert bocsátott ki újabb autós rádióihoz, amely lehetővé teszi, hogy az úton lévők azokon keresztül hallgathassák Apple iPod hordozható lejátszóikon tárolt zeneszámaikat.

Kulcsszavak: Apple Pioneer
2005. január 5. 21:03

A Pioneer megvásárolta a NEC plazmaképernyő-gyártó leányvállalatát

A Pioneer Corp. felvásárolta a NEC Plasma Display Corp., a NEC Corp. leányvállalatának összes részvényét.

2004. október 4. 09:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47