Telecom Italia kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Telecom Italia

Egyiptomi befektető érdeklődik a Telecom Italia iránt

Részesedést kíván vásárolni az olasz Telecom Italia távközlési vállalatban Naguib Sawiris egyiptomi milliárdos. A Telecom Italia hétfői közleménye szerint az egyiptomi üzletember a múlt héten tette meg befektetési ajánlatát.

Kulcsszavak: +céginfo Telecom Italia
2012. november 13. 09:33

Egyesül a Telefonica és Telecom Italia?

A spanyol Telefonica és az olasz Telecom Italia távközlési szolgáltatók állítólag azon fáradoznak, hogy egy új holding vállalatban egyesítsék a két vállalat részvényeseit.

2010. február 8. 07:26

Teszt fázisban egy napelemes telephely-megoldás

Az Ericsson és a Telecom Italia közös erőfeszítései nyomán a két távközlési cég a napenergiával működő telephelyek fejlesztésének élvonalába kerül, bizonyítva, hogy az alternatív energiaforrások üzleti szempontból is megvalósíthatók a fejlődő és a fejlett piacok esetében egyaránt.

2009. július 16. 14:35

Kadhafi beszállna a Telecom Italiába

Tízszázalékos részesedést tervez vásárolni az olasz Telecom Italiában a Moammer el-Kadhafi líbiai vezető kormányának irányításával működő állami befektetési alap, a Libyan Investment Authority.

Kulcsszavak: Telecom Italia +céginfo
2008. szeptember 25. 08:18

Ötezer munkahelyet szüntet meg a Telecom Italia

Ötezer munkahelyet szüntet meg a Telecom Italia 2010-ig, jelenlegi 84 ezer dolgozójából. Bár az intézkedést már júniusban bejelentették, az erről szóló megállapodást pénteken írták alá az érdekképviseletek.

Kulcsszavak: Telecom Italia +céginfo
2008. szeptember 22. 08:40

Ötezer fős leépítést tervez a Telecom Italia

Ötezer fős létszámcsökkentést tervez a Telecom Italia 2010-ig, főként vezetékes és mobilegységeinél - közölte a vezérigazgató.

Kulcsszavak: Telecom Italia +céginfo
2008. június 6. 09:05

Bolívia: államosítják a vezető távközlési céget

Evo Morales bolíviai elnök bejelentette, hogy államosítják az ország vezető távközlési cégét, az Entelt, amely az olasz Telecom Italia leányvállalata.

Kulcsszavak: Telecom Italia +céginfo
2008. május 5. 09:47

Telecom Italia vezérigazgató: nincs tőkeemelési terv

Hétfőn kora délután nyereségbe fordult a Telecom Italia részvényára a milánói értéktőzsdén a cég vezérigazgatójának arra a bejelentésre, hogy a távközlési vállalat nem tervez tőkeemelést.

Kulcsszavak: +céginfo Telecom Italia
2008. február 19. 10:28

A Telecom Italia legújabb kérője a spanyol Telefónica

Az olasz Corriere della Sera lap értesülése szerint a spanyol Telefónica távközlési konszern ajánlatot készül tenni a Telecom Italia társaságot ellenőrző Olimpia holding többségi részesedésére 3,00 eurós árfolyamon.

2007. április 13. 08:43

Olasz bankok ellenajánlatra készülnek a Telecom Italia külföldi kézbe kerülésének megakadályozására

Két olasz bank vizsgálja az ajánlattétel lehetőségét a Telecom Italia távközlési vállalatra. Az ország második legnagyobb bankja az Intesa Sanpaolo, valamint a Mediobanca külön-külön is közölték, hogy tárgyalásokat folytatnak lehetséges befektetői körökkel tulajdonrész vásárlásáról a Telecom Italia társaságot ellenőrző Olimpia Holdingban. Az Olimpia többségi részesedésének megszerzéséért már versenyben van az amerikai AT&T és a mexikói America Movil társaság. Olasz kormánykörök szerint a mexikói társaságnak szándékában áll a Telecom Italia feldarabolása.

Kulcsszavak: +céginfo Telecom Italia
2007. április 12. 10:04

Az olasz távközlőért többen készek harcolni

Az olasz állam ugyan állítólag szeretné a saját kezében tudni, de távközlési vállalatát, a Telecom Italiát, illetve az azt részben birtokló holdingvállalatot, az Olimpia céget több távközlési cég szeretné bekebelezni.

Kulcsszavak: +céginfo Telecom Italia
2007. április 10. 09:02

Szemet vetett a Telecom Italiára a spanyol Telefónica

A spanyol Telefónica vezére, Cesar Alierta a Wirtschaftswoche német lap vállalati belső körökre hivatkozó értesülése szerint többségi részesedés megszerzésére törekszik a Telecom Italiában.

2007. február 19. 09:08

Mobiltelefon felcsavarható kijelzővel

A jövő héten megrendezésre kerülő barcelónai 3GSM nemzetközi hírközlési szakkiállításon bemutatásra kerül egy olyan mobil, amelynek különlegessége, hogy annak kijelzőjét fel lehet csavarni.

2007. február 6. 20:54

Mobilszolgáltatók szövetkeznek a Google ellen

A Sunday Telegraph értesülései szerint Európa legnagyobb mobilszolgáltatói olyan mobil keresőprogram kifejlesztését fontolgatják, amely méltó konkurenciája lehetne a piacvezető Google-nak.

2007. február 6. 19:32

Orosz kézbe kerülhet a Telecom Italia

Az orosz Sistema távközlési csoport érdeklődik Olaszország legnagyobb távközlési vállalatában, a Telecom Italiában való részesedés vásárlása iránt - erősítette meg az erről szóló híreket a társaság elnöke a Kommersant pénteki számában.

Kulcsszavak: Telecom Italia
2007. január 22. 10:35

Lemondott a Telecom Italia elnöke

Pénteken este lemondott posztjáról a Telecom Italia elnöke - jelentette az olasz hírügynökség és az állami televízió. Marco Tronchetti Provera komoly nézeteltérésbe került az olasz kormánnyal a cég hét elején bejelentett stratégiaváltásával kapcsolatban.

2006. szeptember 18. 11:01

Az olasz kormány elégedetlen a Telecom Italiával

Az olasz kormányfő, Ronano Prodi "meglepetésének" adott hangot a Telecom Italia hét elején bejelentett stratégiaváltásával kapcsolatban, és kijelentette: a kormánynak joga van tudni, mit és miért cselekszik egy vállalat, amely "fontos az ország számára".

Kulcsszavak: Telecom Italia
2006. szeptember 14. 09:11

Félévi eredményei után irányt vált a Telecom Italia

A Telecom Italia távközlési társaság gyökeres stratégiaváltást jelentett be: kettéoszlik, vezetékes és mobil üzletágát két külön cégbe szervezik a csoport keretében, és a cég elnöke csábító kijelentést tett arról, hogy a mobil üzletágat ugyan nem akarják eladni, de azért bármilyen jó ajánlatot szívesen megvizsgálnak.

Kulcsszavak: +céginfo Telecom Italia
2006. szeptember 13. 16:16

A Nokia Itáliában erősít

A Telecom Italia (TIM) és a Nokia február 9-én bejelentették, tovább mélyítik teljes körű együttműködésüket a WCDMA 3G mobiltechnológia területén.

2006. február 10. 12:08

A Telecom Italia 50 Mb/s-os szélessávot ígér néhány éven belül

Marco Tronchetti Provera, a Telecom Italia felügyelő bizottságának elnöke azt nyilatkozta, hogy társaságuk néhány éven belül 50 Mb/s-os szélessávú internetet kínál majd ügyfeleinek.

Kulcsszavak: DSL Telecom Italia
2005. június 28. 08:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47