EDGE kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: EDGE

Itt az összekapcsolt jövő: ez várható idén az IoT-eszközök terén

Már minden és mindenki csatlakozik az internethez a babamonitortól kezdve az autókon át az ipari berendezésekig. Mi jöhet még ezután? A SUSE szakértői azt látják jósgömbükben, hogy egyre okosabbá válnak a peremen található eszközök, és új lehetőségeket teremt az 5G, de mindezt akkor tudjuk maradéktalanul kihasználni, ha egységesítjük a rendszereket. 

2020. január 17. 10:51

Olcsó alapmobillal rukkolt elő a Microsoft – Nokia 215

A Microsoft bemutatta az egy- és kétkártyás változatban is piacra kerülő Nokia 215 készüléket, amely egy igen olcsó, alapfunkciókra kihegyezett butamobil gyors és adatforgalom-takarékos böngészési lehetőségekkel és extrém hosszú üzemidővel felvértezve.

2015. január 6. 11:38

Kétszeres sebességű EDGE a Nokia Siemens-től

A Nokia Siemens Networks egy olyan szoftveres megoldással rukkolt elő, amellyel állítólag megduplázhatják az EDGE mobiltelefonos hálózati technológia adatátviteli sebességét.

2008. március 27. 21:20

Ericsson - Texas Instruments: Innovatív 3G megoldások

Az Ericsson és a Texas Instruments Incorporated (TI) stratégiai jelentőségű technológiai együttműködésbe kezd, melynek célja egyéni megoldások kifejlesztése új, nyílt operációs rendszerek használatára képes 3G-készülékek számára.

2007. július 27. 07:36

EDGE Evolution: 1 Mb/s mobil-adatátvitel 2009-re

Az Ericsson bejelentette: mobiltechnológiai célja az akár 1 Mb/s adatátviteli sebesség elérése a jelenlegi GSM-hálózatokon. Ez lehetővé teszi majd a szélessávú mobilszolgáltatások eljuttatását a világ kétmilliárd GSM-előfizetője részére.

Kulcsszavak: UMTS EDGE Ericsson
2007. március 21. 19:04

Karácsonyi árcsökkenés a Pannonnál: mobil internet laptoppal kezdőrészlet nélkül

Mától december végéig kezdőrészlet nélkül, 19900 forinttal olcsóbban juthatunk mobil internetezést biztosító teljes csomaghoz a Pannonnál. A laptop, a HSDPA/3G/EDGE adatkártya előfizetéssel és a MobilAdat csomag a helyhez kötöttség nélküli internetezni kívánóknak kínál tökéletes megoldást.

2006. december 13. 11:40

Népszerű a mobil tévé és az ingyenes hétvége a Pannonnál

Az ingyenes wap-hétvégének és a kibővült műsorkínálatnak köszönhetően megduplázódott a Pannon wapforgalma, a mobilon tévézők száma pedig több mint tízszeresére emelkedett a hétvégéken.

2006. július 13. 10:37

Pannon: Budapest után mostantól már öt vidéki városból videotelefonálhatunk

A mobilszélessáv-szolgáltató rendkívüli hálózatfejlesztésének köszönhetően mától Szombathelyen és Szegeden is elérhető a videotelefonálás, ráadásul a Pannon mostantól három hónapig díjmentesen biztosítja a hálózatán belüli videohívásokat a két újabb városból is.

2006. június 12. 09:55

Újabb vidéki városban bővíti mobilszélessáv-hálózatát a Pannon GSM

Budapest és Győr után mától Székesfehérvárott is elérhető a videotelefonálás a Pannon újabb fejlesztésének köszönhetően. A vezető mobilszélessáv-szolgáltató Fehérvárról díjmentes videotelefonálást biztosít a hálózatán belül, ráadásul a szolgáltatásra alkalmas készülékekhez is kedvezményesen juthatunk hozzá.

2006. május 29. 11:49

A Nokia Itáliában erősít

A Telecom Italia (TIM) és a Nokia február 9-én bejelentették, tovább mélyítik teljes körű együttműködésüket a WCDMA 3G mobiltechnológia területén.

2006. február 10. 12:08

T-Mobile: még gyorsabb 3G hálózat

A T-Mobile az Ericsson közreműködésével az országban elsőként vezette be a gyorsabb mobilinternetezést biztosító EDGE megoldást és a 3G szolgáltatást. A legnagyobb hazai mobilcég idén további jelentős fejlesztésekkel segíti a még gyorsabb WAP és internethasználatot.

2005. október 10. 15:20

Akciós Pannon MobiCard minden új HP notebookhoz, hat hónapon át

A Pannon GSM és a Hewlett-Packard Magyarország Kft. közös akciójában jelentős kedvezménnyel juthatnak az előfizetők a hordozható számítógépek mobil internet elérésére alkalmas PCMCIA kártyához.

2005. július 27. 13:19

T-Mobile EDGE: Gyorsabb mobilinternetezés és adatátvitel

A T-Mobile ügyfelei Budapesten kívül öt vidéki nagyvárosban megfelelő készülékkel már használhatják a gyorsabb mobilinternetezést és adatátvitelt nyújtó EDGE szolgáltatást, amely május végéig összesen 15 magyarországi városban lesz elérhető a legnagyobb hazai mobilcég előfizetői számára.

Kulcsszavak: mobilszolg EDGE T-mobile-hu
2005. április 13. 13:23

Pannon GSM: Mobil szélessávú hálózat a vidéki nagyvárosokban és a Balatonnál

A hagyományos GSM rendszernél jelentősen nagyobb adatátviteli sebességet, és ennek köszönhetően innovatív szolgáltatások egyre bővülő sorát biztosító rendszer kiépítését most a vidéki nagyvárosokban és a Balaton környékén folytatja a mobilszolgáltató.

2005. április 6. 14:01

2005 végére újabb 33 városban T-Mobile szélessávú EDGE hálózat

A T-Mobile az Ericssonnal együttműködve 2003-ban Budapesten a hazai mobilpiacon elsőként vezette be a gyors mobilinternetezésre szolgáló EDGE megoldást, 2005 végéig további 33 városra terjeszti ki a szélessávú EDGE mobil adatátviteli lehetőséget.

Kulcsszavak: mobilszolg EDGE T-mobile-hu
2005. március 8. 21:13

Nokia-Pannon GSM hálózatfejlesztési és –bővítési szerződés

A Nokia EDGE hálózattá bővíti a Pannon GSM budapesti hálózatát és az egész ország területére biztosítja a 3G kapcsolástechnikai hálózatot.

2005. március 7. 12:35

T-Mobile: új internetcsomag és gyorsabb mobil-adatátvitel

A T-Mobile GPRS 300 néven december 1-jétől a mobilinternetet rendszeresen használó ügyfeleinek új előnyös díjcsomagot vezet be, és 2004. december végére az EDGE-lefedettség megtöbbszörözésével Budapest majdnem egész területén nagyobb sebességű mobil-hozzáférést kínál a világhálóhoz.

Kulcsszavak: EDGE T-mobile-hu GPRS
2004. október 28. 13:20

Világpremier UMTS-EDGE-WLAN hívásátadás az Ericsson Magyarországnál

Az Ericsson Magyarország a világon elsőként mutatott be zökkenőmentes UMTS-EDGE-WLAN hívásátadást élő kereskedelmi EDGE hálózaton. A demonstrációra Viktória svéd koronahercegnő jelenlétében került sor.

2004. október 20. 15:10

Westel: Kereskedelmi EDGE szolgáltatás Budapesten

A Westel Budapest legforgalmasabb területein elsőként az országban elindítja kereskedelmi EDGE szolgáltatását, és az év végére a fővárosban 130 állomáson kapcsolja be a legújabb, a jelenlegi GPRS adatátvitelnél gyakorlatban akár háromszor gyorsabb letöltési sebességet kínáló megoldást.

Kulcsszavak: EDGE Westel MTR mobilszolg
2003. november 12. 15:44

Nokia: mobil terméközön

A Nokia Hungary Kft. október 30-án tartott sajtótájékoztatóján hat új mobiltelefont és egy közös HP-Nokia vezeték nélküli nyomtatási alkalmazást jelentettek be.

Kulcsszavak: Nokia EDGE mobiltelefon MMS
2003. október 30. 21:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

Ikonikus sporteseményekből – mint például az olimpia vagy a foci bajnokságok – idén nyáron sem lesz hiány. A szurkolók alig várják ezeket az eseményeket – nincsenek ezzel másként a kiberbűnözők sem, bár őket a versenyszellem vagy a közösség érzése a legkevésbé sem érdekli. A Foci EB és a 2024-es párizsi olimpiai játékok közeledtével az ESET biztonsági szakértői mutatnak 9+1 olyan esetet, amelyekben a kibertámadások áldozatai sportegyesületek, -események vagy a szurkolók voltak.

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

Június 10-én délután 3-kor kezdetét veszi a 2024. évi Startup Safari Budapest. A másfél napos rendezvény június 11-én is izgalmas programokkal várja az érdeklődőket. Az esemény célja, hogy összekapcsolja a startup közösség tagjait, inspirálja az új innovációkat és elősegítse a tudásmegosztást. A rendezvény különleges lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy betekintést nyerjenek a legújabb technológiai fejlesztésekbe és üzleti trendekbe.

2024. június 10. 11:40