Telecom Italia Mobile kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Telecom Italia Mobile

A Telecom Italia felvásárolja a TIM-et

Az olasz Telecom Italia(TI) távközlési vállalat 21 milliárd euróért felvásárolja a helyi TIM mobiltelefonos társaság általa még nem birtokolt 44 százalékát.

2005. január 24. 08:35

A Telecom Italia megveszi mobilszolgáltató leányvállalatát

Hétfőn és kedden szünetel a Telecom Italia, a Telecom Italia Mobile, a Pirelli és Camfin kereskedelme a milánói értéktőzsdén, miközben e cégek vezetői megbeszélik, hogyan vásárolja meg a Telecom Italia a mobilszolgáltató leányvállalata, a Telecom Italia Mobile maradék 44 százalékát a többi partnertől.

2004. december 7. 08:36

Mobilszolgáltatók együttműködése a Vodafone ellen

A már egy éve szövetkező német, spanyol, francia és olasz mobilszolgáltatók FreeMove néven holland bejegyzésű vegyes vállalatot hoznak létre. A négy alapító egyenrangú félként vesz részt a vegyes vállalatban és a szövetségben is.

2004. március 30. 10:30

Kétszámjegyű eredmény-növekedést tervez a TIM

Az olasz Telecom Italia Mobile (TIM) mobilszolgáltató jövőre mind díjbevétele, mind pedig működési eredménye terén kétszámjegyű százalékos növekedést tervez.

2004. március 29. 11:10

A Telecom Italia Mobile működése 12,7 százalékkal javult

A Telecom Italia Mobile közölte, hogy adózott tavalyi konszolidált eredménye 2,34 milliárd euró lett a 2002. évi 1,16 milliárd után és működési eredménye 12,7 százalékkal 3,79 milliárd euróra javult.

2004. március 23. 12:01

4,7 százalékkal nőtt a Telecom Italia Mobile forgalma

A Telecom Italia Mobile, az olasz távközlési cég mobil-leányvállalata az idei év első negyedében 4,7 százalékos forgalomnövekedést könyvelhetett el az előző év azonos negyedéhez képest, 2,616 milliárd euróra. Éves összevetésben a cég - 7,9 százalékos növekedéséről adott számot, a profit 897 millió eurót ért el. A tiszta nyereség 480 millió euró lett, jóval elmaradva az egy évvel korábbitól.

2003. május 6. 11:18

Olaszország: gólok MMS-en

Kedvenc futballcsapatuk góljait láthatják készülékükön a jövőben azok az olasz mobiltelefon-tulajdonosok, akik előfizetnek a Telecom Italia Mobile SpA mobilszolgáltató új - a cég szerint Európában első - multimédiás (MMS) szolgáltatására.

2002. október 28. 08:45

A Telecom Italia Mobile első negyedéve

A Telecom Italia Mobile első negyedévi pénzforgalmi többlete (EBITDA), az elemzői várakozásokat meghaladva, 1,22 milliárd euró volt, 3,7 százalékkal több a tavalyi első negyedévinél. Az elemzők átlagosan 1,21 milliárd euróra számítottak.

2002. május 8. 06:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37