Wiera kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Wiera

Egy kézben az ország legnagyobb WiFi hálózata

Az ACE Telecom az ország egyik legnagyobb WiFi szolgáltatójává válik az országszerte számos hotspotot üzemeltető Wiera felvásárlásával.

Kulcsszavak: Wiera Wi-Fi ACE Telecom
2014. október 9. 15:24

A PanTel és a Wiera kísérleti mobil VoIP szolgáltatást indít

A PanTel és a Wiera bemutatta Mobil VoIP (Voice over Internet Protocol) kísérleti szolgáltatását, amely elsőként teszi lehetővé Magyarországon a WLAN hálózatok feletti mobiltelefonálást vezetékes telefonszámmal.

2007. április 2. 14:43

HotSpot a Hungexpo-n

A Wiera Kft. Magyarország vezető HotSpot (vezetéknélküli internet) szolgáltatója kiépítette az ország legnagyobb területi lefedettségű HotSpot-ját a Hungexpo területén.

Kulcsszavak: wireless Wi-Fi hotspot Wiera
2006. szeptember 13. 07:32

Wiera Kft.: nyilvános HotSpotok nemcsak a Royalban

A Wiera Kft. bemutatta nagysebességű (akár 1,5 Mbit!sec-os) nyilvános vezeték nélküli HotSpot szolgáltatását, amely a szállodákban és más már a cég által kiépített helyeken, különböző eszközökön (PC. Notebook, IPAQ stb.) keresztül vehető igénybe.

Kulcsszavak: Wiera Wi-Fi
2004. március 10. 15:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

Újra pályázhatnak a Technology Fast 50 díjra a gyorsan fejlődő technológiai cégek: a Deloitte már 22. éve hirdeti meg közép-európai versenyét, amely a technológiai iparág leggyorsabban növekvő vállalatait rangsorolja. Mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak platformot biztosít arra, hogy szélesebb körben bemutathassák innovatív megoldásaikat. 

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

Az ESET globális FinTech-kutatásának üzleti szegmensében vizsgálta a felsővezetők hozzáállását a pénzügyi technológiához (FinTech) és a biztonsághoz: a felmérésben 1200 felsővezető vett részt az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Japán és Mexikó különböző iparágaiból. A felmérésből kiderült, hogy az üzleti vezetők több mint kétharmada (68%) tervezi növelni a pénzügyi technológiába, azaz a FinTech-be történő befektetéseit a 2021-2022-es időszakban.

2021. július 7. 12:37