eBay kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: eBay

300 forintért Microsoft Office - átverés az eBay-en

Ugyan jól hangzik, hogy egy életre szóló előfizetést kaphatunk a Microsoft népszerű irodai programcsomagjához csupán háromszáz forintért, de átverésről van szó, amelynek végén akár személyes adataink is veszélybe kerülhetnek.

2019. január 16. 14:03

Majdnem az eBayen végezte az Oscar-szobor

Az amerikai filmakadémia 10 dollárért szerezte vissza az elárverezett díjat.

Kulcsszavak: eBay Oscar
2015. augusztus 15. 12:52

Új felületet indít az eBay és Sotheby's

Az internetes kereskedési felületet üzemeltető amerikai eBay és a Sotheby's aukciósház új internetes árverési felületet indít, amelyen április elsejétől élőben követhetők a Sotheby's New York-i központjának árverései.

2015. március 19. 15:33

Hasít az eBay, mégis leépít

Nőtt az internetes kereskedési felületet üzemeltető amerikai eBay vállalat bevétele és nyeresége 2014 utolsó negyedévében, a kedvező pénzügyi adatok ellenére a vállalat bejelentette, hogy elbocsátja 2400 dolgozóját.

Kulcsszavak: +céginfo eBay
2015. január 24. 14:44

Atari videójátékok: szemétből árverésre

Elárverezi az Atari cég harminc évvel ezelőtt szemétre vetett videojátékainak egy részét az az új-mexikói város, amelynek szeméttelepéről a közelmúltban bányászták ki az értékes "leletegyüttest".

Kulcsszavak: Atari videojáték eBay
2014. szeptember 12. 10:42

Azonnal változtasson jelszót, feltörték az eBayt

Az eBay kéri minden felhasználóját, hogy cserélje le a jelszavát, mert kibertámadás következtében veszélybe került minden felhasználó azonosítója.

Kulcsszavak: hacker security eBay
2014. május 22. 13:02

Ajánlatözön az eBayen meghirdetett barátnőre

Saját barátnőjét hirdette meg viccből az eBay aukciós portálon egy angol férfi - és legnagyobb megdöbbenésére azonnal licitháború tört ki többtucatnyi pályázó részvételével.

2014. február 10. 09:30

Az eBay kirakatvásárlással újít

Az e-kereskedelmi óriás eBay ebben a hónapban indítja útjára új szolgáltatását New Yorkban. Kirakaton keresztül lehet vásárolni terméket akkor is, ha a bolt éppen zárva tart.

 

2013. június 7. 14:01

London 2012 - Elárasztották a világhálót az olimpiai fáklyák

A The Telegraph című brit napilap beszámolója szerint az "őrület" azt követően indult meg, hogy az egyik ilyen fáklya 153 300 fontért (körülbelül 41 millió forintért) kelt el az eBayen.

Kulcsszavak: sport eBay olimpia
2012. május 22. 08:29

Tízezrek spórolhatók a webes karácsonyi vásárlással

A külföldi webshopok kínálatából akár több tíz százalékkal olcsóbban juthatunk mobiltelefonhoz, tablet PC-hez vagy parfümökhöz. A karácsonyi vásárlással még a forint jelenlegi, gyenge árfolyamával számolva is tízezrek spórolhatóak meg, derül ki a nemzetközi online fizetések vezető szolgáltatója, a PayPal által készített féléves árjelentésből.

2011. november 30. 10:08

EU: Felelőssé tehető az eBay, ha aukcióin jogsértést követnek el

Felelőssé tehetők az internetes piacokat üzemeltető vállalkozások, köztük az eBay a felhasználóik által elkövetett védjegyjogsértésekért - állapította meg kedden kimondott ítéletében az Európai Unió Bírósága.

Kulcsszavak: aukció eBay jog EU
2011. július 12. 20:26

Az eBay 2,4 milliárd dolláros bevásárlása

Az online vásárlási oldal, az eBay megvásárolja az e-kereskedelmi GSI céget, 2,4 milliárd dollárért. A megállapodás lezárása az év végére várható. Az akvizícióval az eBay újra növelheti a piaci részesedését, mely az utóbbi időben az Amazon javára tolódott el.

Kulcsszavak: eBay felvásárlás
2011. március 31. 22:35

Ebay: Híd az offline és az online kereskedelem között

Egyes piaci elemzők szerint az eBay veszít a piaci részesedéséből, nem tud lépést tartani az Amazonnal, de egy 2,3 milliárd dollár nyereségű, 9,1 milliárd dollár éves forgalmat bonyolító céget azért hiba volna leírni.

Kulcsszavak: eBay
2011. február 13. 13:33

Tíz milliárd dollár feletti bevételt vár az eBay

Az idén 10 milliárd dollár feletti bevételt vár az eBay internetes kiskereskedelmi értékesítési portál.

Kulcsszavak: +céginfo eBay
2011. január 21. 09:10

A neten árverezik el az Opel Antwerpenben bezárt üzemét

Az AFP hírügynökség értesülése szerint a december 15-én végleg bezárt antwerpeni Opel-üzemet a közeljövőben értékesítik, március közepéig kalapács alá kerülnek az egy éve még 2600 dolgozót foglalkoztató gyár ingóságai, felszerelése, javai. Az aukció az interneten zajlik majd, de nem az eBay-en licitálhatunk, az árverést a nagyvállalatok értékesítésére szakosodott Maynard bonyolítja, ezért tétjeinket a http://maynard.com oldalon tehetjük meg.

Kulcsszavak: aukció eBay Opel
2011. január 5. 21:46

Már használható a magyar eBay

A világ legsikeresebb online aukciós oldala már nem csak tesztverzióban, hanem közel végleges formában elérhető magyar viszonyokra átültetve, forintosított árakkal.

Kulcsszavak: eBay
2010. november 12. 06:46

Itt a magyar eBay

Bár hivatalos bejelentés csak később várható, október végén elindul az eBay magyarországi oldala. Egyelőre olyan, mint a magyar narancs...

Kulcsszavak: eBay
2010. október 4. 19:33

Több milliárd dollárra perelik az eBay-t a Paypal miatt

A connecticuti XPRT Ventures összesen 3,8 milliárd dollár kártérítést követel az eBay-től, amiért az online aukciós cég a PayPal felvásárlása után engedély nélkül használta föl internetes fizetési technológiájukat.

Kulcsszavak: eBay PayPal jog
2010. július 15. 07:12

Jön az orosz eBay

Az eBay, a világ legnagyobb online aukciósháza március 16-án nyitja meg orosz nyelvű oldalát, de az orosz vevők és eladók számára továbbra is korlátozott lesz a hozzáférés, mert kizárólag az eBay tulajdonában lévő PayPal rendszer útján lehet csak fizetni - és az orosz posta megbízhatósága sem látszik javulni a közeljövőben.

Kulcsszavak: eBay onlineszolg e-commerce
2010. február 24. 09:27

2,5 millió dollárt veszthet az eBay hamis parfümökön

Egy francia bíróság nem kevesebb, mint 2,5 millió dollárnak megfelelő kártérítés megfizetésére kötelezte az online aukciós portált, mivel nem tettek eleget a hamisítványok forgalmának megszűréséért.

Kulcsszavak: eBay
2009. december 1. 10:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

Az ESET legújabb Threat Report jelentése átfogó képet ad az ESET szakértői csapata által 2023 decemberétől 2024 májusáig megfigyelt fenyegetettségi trendekről.

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

Az első helyen végzett a Schneider Electric a TIME magazin és a Statista által összeállított, a világ legfenntarthatóbban működő vállalatait bemutató rangsorban. A társaság többek között saját fenntarthatósági programjával, illetve az ügyfelei és beszállítói energiahatékonysági és klímavédelmi törekvéseit támogató megoldásaival és kezdeményezéseivel érdemelte ki az elismerést.

2024. július 4. 19:09