like kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: like

LOVE, HAHA, WOW, SAD és ANGRY

A címben jelzett érzelmeket ma délutántól már a magyar Facebookon is ki lehet fejezni, ami meglehetősen jelentős bővülés az eddig egyetlen lehetőség - a LIKE (na jó: esetleg még a SHARE) - mellé.

Kulcsszavak: dislike like Facebook emotikon
2016. február 24. 15:15

Jön a "nem tetszik" gomb a Facebookon

Hamarosan megjelenik a "nem tetszik" gomb a Facebook közösségi hálózat felületén - közölte kedden a cég alapítója a kaliforniai Menlo Parkban.

Kulcsszavak: Facebook like
2015. szeptember 16. 12:25

Törli a Facebook az inaktív rajongókat

A Facebook nem teketóriázik. Úgy döntöttek, a nem aktív felhasználók kedveléseit egyszerűen száműzik az oldalról.

2015. március 13. 17:08

Jön a „dislike” gomb Facebookra?

Mark Zuckerberg, a Facebook feje mesélt az esetleges változási lehetőségekről a Facebookon. Elképzelhető, hogy a jövőben a „like” gomb további opciókkal egészülhet ki.

Kulcsszavak: Zuckerberg Facebook like
2014. december 15. 14:21

Büntetni fogják a lájk-kéregetőket

Nem fognak megjelenni a Facebook hírfolyamában a lájkolásra vagy megosztásra buzdító bejegyzések.

Kulcsszavak: like média Facebook
2014. április 11. 17:08

Jót tett a Facebooknak az új like-dizájn

A Facebook nemrég  átkozmetikázta a „like” és „share” gombokat, amely úgy tűnik, sikeres próbálkozás volt. Nemzetközi szinten nőtt a kattintások száma.

2013. december 18. 11:08

Átszabják a "like" gombot

Több mint 22 milliárd alkalommal látják naponta, és hét és fél millió weboldalba vannak beépítve. Ezek a Facebook kedvelés és megosztás gombjai, amelyek most átesnek az első átalakításukon. A like gomb megszokott ikonja teljesen átalakul.

2013. november 7. 12:26

A Facebook like nem ment életeket

Az UNICEF svédországi részlege április végén indított egy kampányt a következő üzenettel: „Likes don’t save lives. Money does.” Vagyis a kedvelések önmagában nem elegendőek, a pénzadományok számítanak igazán.

Kulcsszavak: UNICEF Facebook like
2013. május 6. 13:38

Mennyit lájkol egy átlag facebookozó?

A Socialbakers felméréséből kiderül, hány oldalt lájkol egy átlag facebookozó. Úgy tűnik, egyre többet. 2009 óta jelentősen növekedtek a számok.

2013. április 12. 15:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47