A Microsoft bemutatja a BizTalk Servert

Zsigó József, 2000. augusztus 14. 20:59
A Microsoft ma bemutatta a BizTalk Server 2000 tesztverzióját, amely a cég e-business stratégiájának egyik legfontosabb eleme.
Az internetes vásárlások számának növekedésével egyre égetőbb szükség van egy olyan szoftverre, amely probléma nélkül tudja egymáshoz kapcsolni a partnerek, beszállítók és ügyfelek által használt eltérő alkalmazásokat. A rohamosan fejlődő szoftverintegrációs-piac a tavalyi 400 millió dollárról az előrejelzések szerint az idén 1,8 milliárd dollárra nő. A piaci pozíciókért olyan cégek vannak versenyben, mint a Sun, IBM, Oracle, Tibco, STC, Vitria és természetesen a Microsoft.

A BizTalk az Internet standard XML nyelvet használja a különböző rendszerek összekapcsolására, és szakértők szerint forradalmasíthatja az üzleti jellegű információk cseréjét. Amellett, hogy olcsó, képes hang- és video anyag átvitelére is a web felhasználásával. Az új szoftver és az SQL Server 2000 a .Net Enterprise Servers szoftvercsalád része és hamarosan kereskedelmi forgalomba kerül. Eredetileg az első félévre tervezték a piacra dobást, de később még néhány új komponenst is hozzáadtak. Ez a termékcsalád jelenti a legfontosabb pillért abban a stratégiában, amelynek segítségével a Microsoft az internet meghódítására készül - írja a Cnet.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36