A Graphisoft és az EBICON internetes stratégiai szövetsége

2000. szeptember 7. 09:48
A Graphisoft és az internetes szoftverfejlesztő EBICON szándéknyilatkozatot írt alá az internet-alapú együttműködésről az építészet-építőipar ágazatban. A két vállalat vezető szerepre tör ezen a rendkívül dinamikusan fejlődő piacon.
A tervezett szövetség a két cég értékesítési és marketing együttműködéséről szóló megállapodását foglalja magában. Az EBICON az elektronikus kereskedelmet támogató megoldásaiban felhasználja a Graphisoft GDL (geometriai leírónyelv) objektum technológiáját, a Graphisoft pedig beilleszti termék-portfoliójába az EBICON Draw-t, partnere internetes rajzeszközét. A közös tevékenység első fázisában a két cég az építészet és a létesítménygazdálkodás területére összpontosít. Noha a felek mérlegelik egy későbbi időpontban megkötendő hivatalos üzleti megállapodás lehetősét, a jelen együttműködés egyelőre nem terjed ki részesedésvásárlásra.

"Technológiánk kiválóan alkalmazható internetes környezetben" - mondta Johannes Reischböck elnökhelyettes, a Graphisoft müncheni leányvállalatának ügyvezető igazgatója. "Az a célunk, hogy optimális internetes megoldást biztosítsunk az építészet és az építőipar számára. Ennek érdekében a leghatékonyabb iparági stratégiai szövetségek megkötésére törekszünk. Az EBICON-ban nagyszerű, kiegészítő technológiát szállító partnerre találtunk."

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50