Symantec: kibővült nagyvállalati stratégia

Kovács Attila, 2000. szeptember 14. 10:10
Az internetbiztonsági szoftvereiről ismert amerikai Symantec cég a vírusvédelmi, tartalomszűrő és behatolás-detektáló megoldásai mellett az Accent céggel való egyesülése révén a tűzfal programcsomagokkal tette kompletté a nagyvállalatoknak kínált termékpalettáját.
Az így létrejövő komplex "digitális immun rendszerről" Pogány László, a Symantec magyarországi értékesítési menedzsere beszélt a cég szeptember 13-án rendezett dunai hajókirándulásán tartott sajtótájékoztatón. A kibővült stratégia alapján valamennyi Symantec rendszer a Symantec Systems Center alatt működik, ezáltal a vállalati informatikai biztonsági kérdések nagy biztonsággal kézben tarthatók. Jelenleg Magyarországon a cég termékei közül a vírusvédő és tartalomszűrő megoldásai érhetők el, ám az itteni partnerek őszi felkészítésével el kívánják érni, hogy a komplett biztonsági megoldások értékesítése is meginduljon.

Az őszi partnerprogramokba bevonják corporate partnereiket (a Systrend és Minor mellett esetleg a Synergon is ilyen minőségben lép majd fel), a hat ún. business és a dobozos üzletre fókuszáló 57 szoftverértékesítő partnert. Kialakítják a symantec.hu webhelyet, amelyről a magyar nyelvű kézikönyvek, használati útmutatók majd letölthetők. Egy hónapon belül lesz elérhető az antivírus csomag nagyvállalati változatának, a PC Anywhere-nek és a Norton kézikönyvnek a magyar nyelvű verziója.

Kulcsszavak: security +céginfo Symantec

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50