Dell KACE K1000: rendszerfelügyelet bárhonnan

forrás: Prím Online, 2015. február 17. 13:29

A Dell bejelentette a Dell KACE K1000 rendszerfelügyeleti modelljének frissített verzióját. A 6.3-as verzió a piacon egyedülálló rendszerfelügyeleti támogatást kínál a Chromebookhoz, közvetlenül a K1000 eszközkezelő rendszerébe integrált leltárkészítéssel, valamint jelentéskészítési és ügyfélszolgálati funkciókkal.

A Dell KACE átfogó megoldásai bárhonnan elérhető rendszerfelügyeletet biztosítanak

A legújabb frissítés a korábbinál nagyobb átláthatóságot és ellenőrzést biztosít a Windows rendszert futtató szerverek és számítógépek új típusú, ügynök nélküli leltározásával, továbbá elősegíti a Windows-, Linux- és Unix-alapú szerverek megfigyelési naplóinak és értesítéseinek integrálását. A csatlakoztatott eszközök továbbfejlesztett, ügynök nélküli felderítése és kezelése bőséges adattal segíti az ügyfeleket abban, hogy könnyebben kezelhessék „a dolgok vállalatát” („Enterprise of Things”).

 



Az új Dell KACE K1000 előnyei:


A Chromebook-adatok integrálása jelentősen leegyszerűsíti a Chrome-eszközök napi adminisztratív, biztonsági és rendszerszintű felügyeletét.

A Windows-rendszerek ügynök nélküli eszközkezelésével a vállalatok egyszerűen, az ügynökalapú teljesítmény kapcsán felmerülő problémák nélkül kezelhetik a szerverek hardverét és szoftverét.

Az integrált szervernapló-megfigyelés a korábbinál szélesebb körű felügyeletet biztosít, ugyanakkor nem igényel speciális szakértelmet vagy alapos képzést.

A fejlett ügynök nélküli technológiának köszönhetően megnövelt átláthatóság olyan információt ad a számos különböző, a számítógépek mellett használt eszközről, például nyomtatókról, kivetítőkről, hálózati útválasztókról és switch-ekről, amely valóban előremozdít – mindezt egyetlen konzolon.

A valós idejű és visszagörgethető állapotjelentések segítségével a Dell KACE K1000 v6.3 a hibajavítások kezelését is egyszerűbbé teszi. A további fejlesztések közé tartoznak az ügyfélszolgálati javítások és az egyszeri bejelentkezéssel elérhető, nagyfokú integráció a Dell vállalati mobilfelügyelettel. Mindemellett az eszköz rendelkezik a Microsoft App-V környezetbe telepített alkalmazások leltárával is, a szoftvereszköz-felügyeleti bővítményekkel pedig a korábbinál több licenctípus támogatását teszi lehetővé.

Kulcsszavak: rendszerfelügyelet Dell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14