Scala a fürdőszobákban is…

2000. szeptember 25. 20:22
Az elektronikus vállalatirányítási rendszerek egyik vezető nemzetközi forgalmazója, a Scala Business Solutions NV hírül adta, hogy a fürdőszoba-berendezéseket tervező és gyártó cég, a Hansgrohe a Scala Global Series újabb moduljával terjeszteti ki licencszerződését. A Hansgrohe jelenleg a Cseh Köztársaságban, Magyarországon és Nagy-Britanniában használja a Scala rendszerét, az újabb telepítésekre pedig Lengyelországban és Kínában kerül sor.
Mike Burdett, a Scala Business Solutions elnöke szerint napjainkban minden vállalat, bárhol a világon, olyan integrált, elektronikus vállalatirányítási szoftvert igényel, amely hosszú távon kamatozó üzleti értéket jelent számára. „Az internet ledönti a korlátokat, és utat nyit a globális terjeszkedésnek - fejtette ki. - A globalizáció üteme tovább gyorsul, és ezzel párhuzamosan egyre nagyobb keletje lesz a piaci terjeszkedést elősegítő erőteljes, globális, elektronikus vállalatirányítási megoldásoknak. Csúcstechnológiánk segítségével olyan vállalatok, mint a Hansgrohe, még inkább eleget tehetnek elkötelezettségüknek, hogy ügyfeleiknek mindig a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsák.” Burdett szerint ez a fejlemény is bizonyítja, milyen mértékben képes a Scala, módszereinek és technikai megoldásainak köszönhetően, naprakész, valóban igényes vállalatirányítási rendszereket és szolgáltatásokat kínálni a piacon. „Így megvalósulhat legfőbb célkitűzésünk, hogy termékeink segítségével a nemzetközi cégek meghódítsák az elektronikus piacot” - fűzte hozzá.

A németországi székhelyű, 1901 óta fennálló Hansgrohe a fürdőszoba-berendezések előállítása terén a legeredetibb, legkreatívabb cégek közé tartozik. Alig 100 év leforgása alatt a mindössze háromszemélyes vállalkozás mára a zuhanyozók, csaptelepek, fürdőszobai felszerelések egyik legjelentősebb gyártójává vált. A Hansgrohe nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre is. A fürdőszobaberendezés-gyártó iparágban elsőként részesítette elismerésben az európai környezetvédelmi ellenőrző bizottság.

Kulcsszavak: Scala Scala-hu ügyvitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50