E-business és adatvédelem a CA-tól

, 2000. október 13. 23:29
Unicenter TNG Software Delivery Option (SDO) 3.0 néven új, az e-business számára szánt megoldást jelentett be a Computer Associates (CA). A más adatoknak távoli, illetve mobilszámítógépekre történő átvitelét felgyorsító és automatizáló szoftver a Palm OS-, a Windows CE-, a Windows 2000- és a Linux-platformokat is támogatja.
A cégek e-business rendszereit a központtól való távolságuktól függetlenül egy irányítási pontról összehangolni képes alkalmazás gyorsan és pontosan frissíti a vállalatok rendszereit, csökkenti az új e-business applikációk piacra viteli idejét és az ezzel járó költségeket, s a már nem aktuális és szinkronizált megoldásokat kiküszöbölve megelőzi a vállaltok profitcsökkenését.

A Red Hat Linux 7 Professional Editionnel egy időben, október elején vitte piacra a Computer Associates és a Red Hat a fent említett kiadás egyetlen hivatalosan elismert adatvédelmi megoldása, az ARCserveIT kísérleti verzióját.

A könnyen kezelhető, web alapú javás grafikus felhasználói interfész segítségével a rendszergazdák bármilyen Javát támogató platformon egy központi vezérlőpultról biztosíthatják az adatok védelmét.

Az ARCserveIT termékcsalád Advanced Edition részét képező megoldás a Linux-szerverek és a Win95/98 számára tartalmaz Windows 2000, Windows NT, NetWare és Unix operációs rendszerek felé is kibővíthető Client Agent-támogatást.

Kulcsszavak: CA adatvédelem e-commerce

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36