Az LG a legújabb Ultra monitorait is bemutatja a 2019-es CES-en

forrás: Prím Online, 2018. december 22. 11:28

Az LG Electronics (LG) a CES-en mutatja be az Ultra monitorcsalád legújabb tagjait, köztük a kiemelkedően hatékony munkavégzést támogató UltraWide, valamint a játékélményt új szintre emelő UltraGear készülékeket. 

A legalább 21:9-es képarányú készülékeket magában foglaló UltraWide termékkategória vezető innovátorának számító LG a 49 hüvelykes 49WL95 modellt a képernyő előtti munkavégzés maximális hatékonysága érdekében alkotta meg, míg az UltraGear 38GL950G a nagyszerű képminőséget és a hihetetlenül gyors képfrissítést ötvözi, hogy a játékosok számára valóban magával ragadó élményt nyújtson.

 

 

Az új LG UltraWide monitor

Az LG legújabb UltraWide monitorának széles, 32:9 képarányú ívelt kijelzője kivételes képminőséget nyújt. A 49WL95 mozikat idéző mérete révén kiváló megoldást jelent azok számára, akik eddig több képernyőn dolgoztak egyszerre. A 49 hüvelykes képátló és kiváló képarány révén az LG UltraWide egyszerre több feladathoz is használható. A két, egymás mellé helyezett, egyenként 27 hüvelykes átlójú QHD képernyő felbontásának megfelelő 5120x1440 pixel, valamint a 108 pixel/hüvelyk (PPI) képpontsűrűség optimális képminőséget biztosít ahhoz, hogy a dokumentumok könnyebben olvashatók, a videók és a képfájlok pedig könnyebben szerkeszthetők legyenek. 

 

 

Az LG új UltraWide monitora valódi hatékonyságnövelő segítséget jelent, de különösen hasznos lehet a pénzügyi, informatikai, a mérnöki vagy építészeti tervező munka területén, ahol a kijelző pontossága és minősége elsődleges szempontot jelent. Az LG fejlett IPS technológiájának felhasználásával a legújabb UltraWide monitor lenyűgözően pontos színvisszaadásra képes, amely az sRGB színtér 99 százalékát lefedi. A HDR10 formátum támogatásának köszönhetően pedig a készülék HDR játékokat és videókat is képes kezelni.

 

A hatalmas képernyő lehető legjobb kihasználásához az LG UltraWide monitor egy Picture-by-Picture (PBP) üzemmódot kínál, amivel több forrásból származó tartalmakat tekinthetünk meg egymás mellett, illetve egyszerre számos alkalmazást is kezelhetünk a képernyőn. A Dual Controller szoftver révén több eszközhöz csatlakozhatunk, melyeket egyetlen egérrel és billentyűzettel irányíthatunk zökkenőmentesen a Picture-by-Picture módnak köszönhetően. Az USB Type-C portokon keresztül a felhasználók egyidőben továbbíthatnak adatokat és tölthetnek eszközöket – akár laptopokat is. A monitor gyönyörűen ívelt kijelzője fokozza a nézőt körülölelő élményt filmek és hasonló tartalmak megtekintésekor, miközben a tiszta, minimalista dizájn és a vékony fém talpazat elegáns megjelenést kölcsönöz az eszköznek.

 

LG UltraGear Gaming monitor

A CES-en bemutatkozik az LG játékosoknak szánt új, Nano IPS UltraGear monitora is, mely az NVIDIA G-SYNC technológia támogatásával és 144Hz-es képfrissítési sebességgel biztosítja a gyors, folyamatos és szakadásmentes játékélményt. Az élethű képeket és az ámulatba ejtő színeket megjelenítő, 3840 x 1600-as felbontású monitor képes a DCI-P3 színtér 98 százalékának megjelenítésére. Az UltraGear monitor 21:9 képaránya, ívelt képernyője és a gyakorlatilag káva nélküli kialakítás mellett a készülék hátuljára szerelt világítás is magával ragadó élményt nyújt: a felhasználók a játék hangulatát tükröző hatféle színt állíthatnak be, ráadásul ez háttérfény a szemfáradtság megelőzését is segíti.

 

 

„Az LG folyamatosan vezeti be a piacra az eltérő fogyasztói szegmensek igényeire szabott funkciókkal és tulajdonságokkal rendelkező legkorszerűbb monitorait” – mondta Jang Ik-hwan, az LG szórakoztató elektronikai üzletága alá tartozó IT-részleg vezetője. „Egyre több vásárló tekint az LG-re, mint a monitorpiac leginnovatívabb szereplőjére, ami annak köszönhető, hogy széles választékban kínálunk olyan készülékeket, amelyek elsőrendű hatékonyságot, képminőséget és lenyűgöző játékélményt kínálnak.”

 

 

 

A 2019-es CES látogatói január 8. és 11. között a Las Vegas Convention Center #11100-es standján tekinthetik meg az LG legújabb monitorait.

 

Termékspecifikációk:

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kirobbanó gaming teljesítmény az AOC 44,5″ OLED monitorjával

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – újabb csúcskategóriás OLED modellel bővíti a népszerű AGON PRO termékcsaládot. A 44,5″ hüvelykes (113 cm) AGON PRO AG456UCZD gamer monitor elmélyült játékélményt nyújt. 

2024. március 18. 17:44

Gaming monitorokat mutat be a Thermaltake

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TGM-I27FQ és a TGM-V32CQ Curve gaming monitort, a kiváló minőségű QHD-s (2560x1440) képernyőt profi gamereknek. A TGM-I27FQ egy 165 Hz-es frissítési gyakoriságú és gyors IPS-technológiát használ, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy élvezhessék a még tökéletesebb élményt és a kiváló képminőséget gyorsan mozgó játékok közben. A TGM-V32CQ 170 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1000R-es görbülettel érkezik, lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljünk a játékban a képernyő azonnali reakciója és a tökéletes betekintési szögek révén.

2024. február 27. 16:01

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

Február 12-én kezdetét vette Winter Cup powered by Samsung Odyssey: a League of Legends játékosoknak szóló nemzetközi verseny.  Az esemény célja, hogy elősegítse a közösségépítést a világ egyik legnépszerűbb játékában, miközben magas színvonalú, professzionális versenyzésre biztosít lehetőséget a gamereknek. A megmérettetés teljes nyereményalapja 6000 euró.

2024. február 17. 16:55

25. évfordulója alkalmából a Thermaltake bemutatta Hydrangea Blue kollekcióját

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája büszkén ünnepli 25. évfordulóját, és egy különleges, új színű kollekciót dob piacra Hydrangea Blue színben. Az elmúlt 25 évben a Thermaltake a „Tökéletes felhasználói élmény nyújtása” szellemiségét követte a PC-rajongóknak szánt csúcskategóriás és sokszínű termékek folyamatos bevezetésével. 

2024. február 15. 14:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15