Új forgalmazói partnere van a Sophosnak

forrás: Prím Online, 2019. szeptember 20. 11:55

A Sophos forgalmazói megállapodást írt alá a RelNettel. A biztonsági ágazat és channel szolgáltatások szakértője a Sophos biztonsági megoldásait terjeszti Magyarországon. A RelNet a Sophos megoldásainak teljes választékát terjeszteni fogja, beleértve az endpoint biztonsággal, a titkosítással és adatvesztés elleni védelemmel (Data Loss Prevention, DLP), a web és email védelemmel, a vezetéknélküli és mobil biztonsággal, egységesített veszélyforrás menedzsmenttel (Unified Threat Management, UTM) kapcsolatos termékeit és következő generációs tűzfalát is.

"A Sophos örül, hogy közvetlenül együtt dolgozhat a RelNettel, mivel a cég kiváló eredményekkel rendelkezik a legjobb rendszerek implementálásában, amelyek a biztonsági megoldásaink terjesztését támogathatják." -  mondta Mariusz Rzepka, a Kelet európai régió menedzsere. - "A RelNet specifikus, alapos ismeretekkel rendelkezik a helyi biztonsági helyzetről és a Sophosszal azonos elveket vall arról, hogy az üzlet sikerességének kulcsfontosságú eleme a dedikált vásárlókra való fókusz. Ez tökéletes alap ahhoz, hogy legkiválóbb termékeink teljes portfólióját egy, az Intercept X endpoint megoldástól kezdve az XG Firewallig mindent magába foglaló rendszerbe tömörítsük, amelynek neve Synchronized Security."
 
"Nagy örömünkre szolgál egy olyan világszínvonalú gyártót a portfóliónkban tudni, mint a Sophos, melynek több megoldása is iparági vezető a maga területén a piackutató és elemző cégeknél, így a Gartnernél és az NSS Lab-nál is" - nyilatkozta Dávid András a Relnet Technológia ügyvezető igazgatója. - "A Sophos integrált megoldásai jól kiegészítik a RelNet termékpalettáját és a magyar piacon keresett funkciókkal segíti mind a viszonteladók, mind a végfelhasználók munkáját, mint a teljes termékpalettára kiterjedő központi felügyelet, az integrált végponti védelem vagy a hálózatbiztonsággal kombinált vezeték nélküli megoldás. Terveink szerint a RelNet eddig is széles szolgáltatási portfóliójába rövidesen bekerülnek a Sophos termékekhez kapcsolódó szolgáltatások, így a komplex infrastruktúra tervezés, pre- és a post-sales támogatás, telepítés, oktatás. Középtávú céljaink között szerepel olyan menedzselt biztonsági szolgáltatásokkal foglalkozó partnerek felkutatása, akik a Sophos kulcsrakész megoldáscsomagjával kívánnak piacra lépni."
 
A viszonteladók és vásárlók számára azonnali előnyökkel járó forgalmazói megállapodás szeptember közepétől van érvényben.
 
 
Kulcsszavak: Sophos biztonság

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15