Tüntetnek az internethasználók a Matáv tarifái ellen

forrás: Népszabadság, 2001. február 1. 11:45
Tüntetést szerveznek a Matáv és annak árpolitikája ellen az internetezők. Túlzottan magasnak találják a telefonbeszélgetés és a világháló használatának költségeit. A demonstrációt február 16-ra szervezik.
A Népszabadság értesülése szerint eddig mintegy kétezren jelezték, hogy részt vesznek a tiltakozó akcióban, amelyhez sztrájk is kapcsolódik: a szervezők arra szólítanak fel, hogy ezen a napon ne telefonáljon senki. Az internetezők azt tervezik, hogy február 16-án, pénteken 16 órakor összegyűlnek a Matáv budapesti, Krisztina körúti székháza előtt, és mindaddig felvonulnak, amíg nem sikerül kedvezőbb távközlési tarifákat kikövetelniük a telefonóriás vállalattól.

A Matáv nem érti, hogy pontosan miért is akarnak tüntetni az internetezők. Nagy Bálint, a cég kommunikációs igazgatója közölte: a Mindenkinek-csomag továbbra is él, a szörfözés tarifája pedig nem drágult. Ezzel együtt a vállalat tudomásul veszi az ellene szóló akciót. Az igazgató hangsúlyozta: a Matáv továbbra is nyitott a párbeszédre, bár nem hiszi, hogy a tüntetésen az eddigiekhez képest bármilyen új elem jönne szóba.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50