Veritas-Oracle-Sun: robusztus IT-infrastruktúra

, 2001. február 12. 21:13
Elkészült a Veritas, Oracle és Sun (VOS) kezdeményezés keretében az első referenciakonfigurációs rendszer, az E6500 referenciakonfiguráció és a hozzá tartozó tervezési segédlet – jelentette be a három cég. A Sun Enterprise 6500 szerverekre előre telepített és konfigurált szoftver azonnal használható, robusztus és bevizsgált IT-infrastruktúrát kínál a vásárlók számára.
Az új megoldás, amelynek fejlesztését 2000 májusában hirdették meg a cégek, egy előre tesztelt szoftverből, hardverből és egy sor tervezési irányelvből álló rendszer, amelynek célja, hogy segítse a közepes méretű cégeket a robusztusabb e-business adatbázis-infrastruktúrák gyors és problémamentes kiépítésében és alkalmazásában. A megoldást kísérő tervezési segédlet (Design Guide), amely tartalmazza a referenciakonfiguráció – a szoftvercsomagok, a hardverbeállítások és a VOS által jóváhagyott csomagok – teljes leírását, már most letölthető a http://www.vosinitiative.com címről.

A VOS-kezdeményezés referenciakonfigurációi egy „igény szerinti kapacitás” modellre épülnek, amely megfelelő rugalmasságot biztosít a vásárlók számára az igényeiknek leginkább megfelelő, ugyanakkor az üzleti infrastruktúra igényeivel együtt növelhető konfiguráció megrendeléséhez. E modell alapján a Sun olyan szervereket szállít le, amelybe extra processzor- és memóriakapacitás van beépítve, ugyanakkor a vásárlóknak csak az aktívan használt processzorokért és memóriáért kell fizetniük. Igény esetén a rendszer villámgyorsan növelhető, az előre bevizsgált és konfigurált proceszorok aktiválásával – mindössze további használati licenceket kell vásárolniuk. Az üzembe helyezés leegyszerűsítése érdekében minden egyes integrált platformot 30 napos licencekkel együtt szállít a gyártó. Azon vásárlók, akik már telephelyi licencekkel rendelkeznek, a Veritas Software-rel és az Oracle-lel együttműködve kaphatják meg a szükséges licenceket és terméktámogatást.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50