Itt a Ceres termékcsalád legújabb tagja

forrás: Prím Online, 2023. július 10. 12:45

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Black és Ceres 300 TG ARGB Snow, a Ceres termékcsalád legújabb ATX toronyházának megjelenését. Ezek a toronyházak a Ceres sorozat perforált paneljeit alkalmazzák, a Ceres 300 paneljeinek felülete pedig több mint 55%-ban perforált az optimális hűtés érdekében. Ezenkívül a Ceres 300 elöl akár egy 360/280 mm-es, felül pedig egy 280 mm-es AIO-radiátort képes támogatni. Ráadásul a toronyházakban három előtelepített CT140 PC-ventilátor található elöl és hátul is, hogy ezzel is támogassák a Ceres 300 kiemelkedő hűtési potenciálját.

A legújabb grafikus kártyák és CPU-k hűtéséhez szükséges optimális légáramlás eléréséhez a Ceres 300 perforált panelekkel érkezik, melyek felületének több mint 55%-a perforált, hogy nagy mennyiségű be- és kimenő légáramlást biztosítson. A Ceres 300 széleskörű hűtési telepítési lehetőségeket kínál. Amellett, hogy elöl két előtelepített CT140 ARGB Sync, hátul pedig egy CT140 PC-ventilátorral érkezik, a Ceres 300 akár hét 120 mm-es vagy öt 140 mm-es ventilátor, valamint elöl legfeljebb egy 360 mm-es AIO-radiátor és felül legfeljebb egy 280 mm-es radiátor felszerelését is támogatja. Sőt, az előtelepített CT140 ARGB Sync PC-ventilátorok LED-világítása az ASUS, a GIGABYTE, az MSI és az ASRock alaplapi szoftverével is vezérelhetők, lehetővé téve a teljesen testreszabható RGB-világítást a Ceres 300 kiváló hűtési teljesítményének élvezete mellett. A bal oldalon található 4 mm-es edzett üvegpanelen keresztül a felhasználók teljes RGB-pompájukban megmutathatják az összes hardverüket. 

 

 

A Ceres 300 nagyszerű támogatást nyújt a csúcskategóriás hardveres bővíthetőségéhez. Egy maximum 185 mm magas CPU-hűtő, egy akár 370 mm hosszú GPU, valamint egy akár 220 mm hosszú tápegység befogadására is alkalmas. Ezenkívül a Ceres 300 belsejében elforgatható PCI-E nyílások vannak, melyek lehetővé teszik a grafikus kártyák vízszintes vagy függőleges megjelenítését. Az alkatrészek karbantartásához a Ceres 300 tetején, elején, alján, valamint bal és jobb oldalán található eltávolítható szűrők nemcsak kiváló porvédelmet nyújtanak, hanem a tisztításhoz is könnyen kivehetők. Hogy szükség esetén közvetlen hozzáférés biztosítson, két USB 3.0, egy USB 3.2 Gen 2 Type-C és HD Audio port lett elhelyezve az előlapi panelen. Továbbá elérhető egy 3,9 hüvelykes TFT-LCD panelkészlet is, amely külön megvásárolható azok számára, akik frissíteni szeretnék a Ceres 300-at. Az LCD kijelzőn megjeleníthetők az alkatrészek valós idejű információi, az óra- és az időjárási üzemmód, sőt, a TT RGB Plus 2.0 szoftver segítségével bármilyen képet vagy GIF-et is feltölthetsz rá.

 

A több mint 55%-ban perforált felületű panelekkel, egy akár 360/280 mm-es AIO-hűtés támogatásával és a három előtelepített CT140 PC-ventilátorral érkező Ceres 300 egy ATX-toronyház azoknak, akik egy elképesztő hűtési teljesítményű gépházat keresnek.

 

 

A Ceres 300 TG ARGB közepes toronyház jellemzői:  

 

Nagy légáramláshoz készült

A panelek felületének több mint 55%-a perforált. A sok perforált kivágás révén a Ceres 300 TG ARGB kiváló hűtési teljesítményt nyújt.

 

Elöl akár egy 360 mm-es, felül pedig egy 280 mm-es radiátort támogat

A Ceres 300 számos lehetőséget kínál az alkatrészek hűtésére. A felhasználók választhatnak, hogy egy 360 mm-es radiátort helyeznek el elöl, és egy 280 mm-es radiátort a tetejére.

 

 

Két CT140 ARGB Sync és egy CT140 PC-ventilátor előtelepítve

A Ceres 300 TG ARGB elöl két 140 mm-es ARGB PWM-ventilátort, hátul pedig egy 140 mm-es PWM-ventilátort használ. A LED-es fényhatások szabályozhatók az alaplap által támogatott szoftverrel is. A felhasználók elképesztő RGB-fényshow-t hozhatnak létre, miközben élvezhetik az extrém hűtési teljesítményt.

 

Egységesítsd ventilátoraidat a rendszereddel!

CT sorozatú ventilátorainkkal a felhasználók választhatnak a fekete vagy fehér, RGB-s vagy RGB nélküli megoldások közül, hogy bármilyen színsémához passzoljanak.

 

 

Kellemes látvány, teljesen interaktív

Hozd ki a legtöbbet a Ceres 300 vizuális effektjeiből az optimális LCD-panelkészletünkkel történő frissítéssel!

 

A 3,9 hüvelykes LCD kijelző lehetővé teszi a valós idejű információk felügyeletét, valamint bármilyen kép vagy GIF feltöltését a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel az extra hangulatért. Azt is lehetővé teszi, hogy interakcióba lépjen azokkal a hűtőkomponensekkel, amelyek ugyanazokat az LCD kijelzőket használják. A legújabb verzió időjárás- és óra üzemmódot is tartalmaz, hogy a felhasználók tovább bővíthessék LCD kijelzőink használatát.

 

Edzett oldalsó üvegpanel

A bal oldalsó 4 mm-es edzett üvegpanel lenyűgöző látványt nyújt, és lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy teljes RGB-pompájukban jelenítsék és csodálják meg az összes alkatrészt.

 

 

Mutasd meg grafikus kártyádat ízlésed szerint!

Az elforgatható PCI-E rögzítőkeretek lehetőséget adnak a grafikus kártyák vízszintes vagy függőleges elhelyezésére, bőséges flexibilis teret biztosítva a rendszerednek. Ha amellett döntesz, hogy függőlegesen telepíted a grafikus kártyát, akkor egy külön hely is rendelkezésedre áll a riser kábelek tartóihoz, lehetővé téve egy 90 fokos riser kábel telepítését.

 

Be- és kimeneti légáramlás

A Ceres 300 TG ARGB hűtési teljesítménye figyelemre méltó az előre előtelepített két CT140 ARGB Sync és a hátulra előtelepített CT140 PC-ventilátornak köszönhetően. Emellett paneljeinek felülete több mint 55%-ban perforált, így nagy légáramlást biztosít a réseken keresztül.

 

 

Tökéletes porvédelem

A toronyház tetején, elején, alján, bal és jobb oldalán finom, eltávolítható szűrők találhatók, amelyek kiváló védelmet nyújtanak a por ellen, valamint könnyen kivehetők a tisztításhoz.

 

Lehetőségek a csúcskategóriás bővítésre

A Ceres 300 TG ARGB közepes toronyház jó bővíthetőséggel rendelkezik. Egy maximum 185 mm magas CPU-hűtőt, egy maximum 370 mm hosszú GPU elhelyezését (radiátor nélkül), valamint egy maximum 220 mm hosszú tápegységet támogat. A kiváló hűtési teljesítményre optimalizált toronyház elöl két előtelepített CT140 ARGB Sync PC-ventilátorral, hátul pedig egy előtelepített CT140 PC-ventilátorral érkezik; továbbá elöl és felül két 140 mm-es, vagy három 120 mm-es ventilátor telepítése közül választhatsz. Radiátorkompatibilitás tekintetében elöl akár 360 mm-t is képes támogatni, így több lehetőséget kínál a csúcskategóriás bővítésekre.

 

Praktikus I/O-portok

Az előlepi panelen két USB 3.0, egy USB 3.2 Gen 2 Type-C, valamint HD Audio port is található, hogy szükség esetén közvetlen hozzáférést biztosítsanak.

Kulcsszavak: toronyház Thermaltake

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36